Skip to main content

Tökéletesíts minden pillanatot!

Mesteri kialakítás

Sugárzó elegancia, a kezedben

A mindössze 180g súlyú és 69.9mm széles Xiaomi 12 fejlett technológiák felhasználásával biztosítja, hogy kézben tartása könnyű és kényelmes legyen. Használata így minden esetben élvezetes.

A tökéletes, lekerekített stílus érdekében a készülék szimmetrikusan hajlított elöl és hátul, amely selymesen sima tapintást eredményez.
Az egyszerű, geometrikus kialakítás minden részletében kifinomultságot és eleganciát sugároz.

Kamerázz úgy, mint a profik!

Xiaomi ProFocus

A Xiaomi 12 egy teljesen új fókusztechnológiája tárgyfelismerő és -követő algoritmussal is rendelkezik, amelynek köszönhetően a mozgó témák rögzítése könnyebb, mint valaha.

A videó kizárólag bemutató jellegű.

Ultra éjszakai videó

A mesterségesintelligenca-algoritmusok és a képfeldolgozó technológiának köszönhetően a videók automatikusan világosabbá válnak még akkor is, ha éjszaka készíted azokat. Ez szinte olyan, mintha a telefonod egy éjjellátó filterrel lenne felszerelve.

Éjszakai fotózás

A gyenge fényviszonyok között remeklő videón túl az éjszakai fotók minősége is kiemelkedő.
Az éjjeli fények és árnyékok különböző módon való megörökítésére széles vagy ultraszéles látószöget is használhatsz az éjszakai módban.

Elképesztő portré mód

Az éjszakai portré mód először került Xiaomi okostelefonba, amellyel tűéles portréfotókat készíthetsz még gyenge fényviszonyok között is.

Fejezd ki magad határok nélkül!

A teljesítmény nagymestere

Snapdragon® 8 Gen 1

A készülékbe a legmondernebb, 4nm-es lapka került, amely a teljesítmény egy teljesen új szintjébe enged belépést. Akár fotózásról, akár játékról vagy tartalomfogyasztásról van szó, te mindig egy lépéssel a többiek előtt járhatsz. Fedezd fel a sebesség következő generációját!

2600mm²-os, extra nagy VC liquid cooling folyadékhűtés

A Xiaomi 12 egy extra nagy VC LiquidCool lapkával rendelkezik, amely a Xiaomi legvékonyabb, 0.3mm-es VC LiquidCool anyagát tartalmazza. Ez felgyorsítja a hőáramlást és hatékonyan csökkenti a maghőmérsékletet, így nem kell félned a készülék felmelegedésétől.

Mesteri kijelző

6.28" AMOLED kijelző

A tökéletes kijelző, amelyen nehéz fogást találni a tisztaság, a színek, és a gördülékenyég tekintetében. A Xiaomi 12 a DisplayMate-től, a világ vezető kijelzőértékelő ügynökségétől A+ minősítést kapott.

DCI-P3
Gazdagabb színek

TrueColor
A tökéletességig kalibrálva

5,000,000:1
Kontrasztarány

120Hz
AdaptiveSync képfrissítés

480Hz
Érintésérzékelés

1,100nit
Csúcsfényerő

Több, mint 68 milliárd szín

A pontosabb színvisszaadással, szélesebb színskálával és természetesebb színátmenetekkel rendelkező kijelző a színpompás képvisszaadás mestere. Így a Xiaomi 12 okostelefonon megjelenő tartalmak magával ragadnak, és mindig kellemesek a szemnek.

Káprázatos kijelző, amely mindig lenyűgöz

16000
szintű automatikus fényerőbeállítás

Napfény mód

Olvasó mód

A magával ragadó hangzás mestere

A teljesen szimmetrikus fizikai szerkezet egy még teljesebb, magával ragadó hangélményt biztosít.
Élvezd kedvenc filmjeid és zenéid a legjobb minőségben!

A töltés mestere

Nagy kapacitású, 4500mAh(typ) akkumulátor

A kompakt kialakítású készülék egy erőteljes és gyorsan tölthető, 4500mAh-ás akkunak ad otthont, amely a legjobb energiasűrűséggel rendelkezik a Xiaomi okostelefonok történetében, így többet nem kell aggódnod a lemerülés miatt.

Profi 50MP tripla kamera
Vezető Snapdragon® 8 Gen 1
WQHD+ dinamikus 120Hz AMOLED kijelző
Okos 120W Xiaomi HyperCharge gyorstöltés

Tudj meg többet!

50MP profi fő kamera
Vezető Snapdragon® 8 Gen 1
120Hz AMOLED kijelző
67W vezetékes + 50W vezeték nélküli turbó töltés

Tudj meg többet!

50MP profi fő kamera
120Hz AMOLED kijelző
Csúcskategóriás Qualcomm® Snapdragon® 870
67W vezetékes töltés

Tudj meg többet!
Megjegyzések:
*Az oldalon található képek és videók csak illusztrációs célokat szolgálnak, és nem feltétlenül tükrözik a termék pontos megjelenését.
*Az 5G-kapcsolat a régióban való elérhetőség és a helyi szolgáltatói támogatás függvénye.
*Az akkumulátorral és a töltéssel kapcsolatos adatok a Xiaomi belső laboratóriumából származnak. A tényleges eredmények a szoftververzió, a környezet és a használati feltételek eltérései miatt változhatnak, és nem feltétlenül tükrözik a tényleges teljesítményt.
*A csatornákon történő elérhetőség piaconként eltérő lehet. A helyi szabványok és törvények eltérhetnek, ezért vásárlás előtt győződjön meg arról, hogy ez a termék megfelel a helyi követelményeknek!