Skip to main content

Tökéletesíts minden pillanatot!

Megérkezett a Xiaomi 12 Pro, a kiválóságra és a felhasználói igények kielégítésére való folyamatos törekevésünk legújabb csúcsteljesítménye. Tökéletesíts minden pillanatot a profi 50MP tripla kamerával, a WQHD+ dinamikus 120Hz kijelzővel, az eddigi legfejlettebb Snapdragon® 8 Gen 1 chipsettel, és az intelligens 120W Xiaomi HyperCharge töltéssel!

Play Video

Egy
Mesteri
Dizájn

Sima, letisztult vonalvezetés
Bársonyos, matt tapintás
Három színátmenetes árnyalat

Ikonikus kamerasziget

Finomfém kameradizájn

Mesterien
Fejlett Kamerarendszer

Bemutatjuk az 50MP tripla kamerát továbbfejlesztett videós technológiákkal. A Xiaomi 12 Pro segít abban, hogy pillanatot magádévá varázsold.

Profi 50MP tripla kamera

Használd ki a tripla kamerarendszer igazi erejét!

Ezzel a kialakítással egy első osztályú videós élményben lehet részed. Minden egyes kamera önmagáért beszél. Az Éjszakai mód, a HDR és a 4K 60 fps videorögzítés pedig mindegyiknél támogatott.

1/28'' Sony IMX707 szenzor

Engedj be még több fényt!

Az ultraszéles látószögű kameránkon bemutatkozó szuper nagy szenzor akár 120%-kal több fény beengedésére képes, így az éjszakai felvételek részletgazdagabbá válnak.*

Ultra éjszakai fotó

Tiszta képek sötétben is

A továbbfejlesztett HDR-nek és csúcsfénykontrollnak köszönhetően a Xiaomi 12 Pro könnyedén készít részletgazdag képeket még olyan alacsony fénynél is, mint a 0.02 lux.

Ultra éjszakai videó

Fedezd fel az éjszakában rejlő lehetőségeket!

Mostantól a nagy felbontású éjszakai videók készítése sem jelent gondot, még 1 lux alatt sem, hisz a készülék mesterséges intelligencia által vezérelt zajcsökkentő és többszörös fényerőnövelő funkcióval is rendelkezik.

Xiaomi ProFocus

Az élesség nagymestere

Az új Xiaomi ProFocus mozgáskövető technológiával még könnyebben rögzíthetsz mozgó témákat*.

Mozgáskövető fókusz

Maradj mozgásban, maradj fókuszban!

Mozgásrögzítés

A záridő sebességet kapcsol, hogy mindent rögzíthetss, amit szeretsz.

Szemkövető fókusz

Fókuszban marad, amint elkapja a pillantásod.

Portré HDR

A szépség a részletekben rejlik

A Xiaomi 12 Pro Portré HDR módja abból hozza az élénk szépséget, amire csak fókuszálni akarsz.

Mesterien
Fejlett
Kijelző

A 6.73” WQHD+ 120Hz AMOLED kijelző + AdaptiveSyncPro a tisztaság, a fényerő és gördülékenység mestere.

WQHD+ TrueColor kijelzővel

15 új rekordot állított fel: DisplayMate A+ besorolás*

3200×1440 pixeles felbontás, 522 PPI, 16000 fokozatú fényerőbeállítás, 1500 nit csúcsfényerősség, 8,000,000:1 kontrasztarány: a kijelző, ami minden szempontból csúcskategóriás.

Erőteljes és energiahatékony

E5 AMOLED fénykibocsátó anyag

Az iparágvezető E5 AMOLED fénykibocsátó anyag úgy javítja a fényerőt és a kontrasztot, hogy közben 25%-kal csökkenti a teljesítményigényt*.

Microlens technológia

A fénykibocsátás hatékonyságának a növelése érdekében a pixelréteg fölé mikrolencse került, miközben a az energiafogyasztás is jelentősen csökken.

AdaptiveSync Pro

Mesteri megjelenítés
1Hz és 120Hz között

Az intelligens, energiahatékony és adaptív képfrissítésének köszönhetően az LTPO kijelzőpanel az SGS Seamless Pro tanúsítvánnyal büszkélkedhet. A kijelző egyetlen görgetéssel képes 1Hz-ről akár 120Hz-re váltani.

Xiaomi SmartTouch

Az érintésérzékelés mestere

Az érintésérzékelés akár a 480Hz-et is elérheti, így a játékok igazi mesterévé válhatsz.

A részletgazdag
Hangzás
Mestere

A Xiaomi 12 Pro quad sztereó hangszórói beépített független kettős magas- és mélysugárzóval rendelkezik, így minden adott számodra ahhoz, hogy elmerülj kedvenc zenéidben.

A lehengerlő
Teljesítmény
Mestere

A csúcskategóriás Snapdragon® 8 Gen 1 4nm-es processzort arra tervezték, hogy a készülékben található elképesztő funkciók könnyűszerrel fussanak.

Továbbfejlesztett hűtési rendszer

Erő, megerőltetés nélkül

A hűtési rendszer ultravékony, és az eddigi legnagyobb méretű, 2900mm²-es szuper nagy hőkamrával, valamint három réteg masszív grafitlemezzel rendelkezik, amelyek együttesen rendkívül hatékonyan csökkentik a belső hőmérsékletet.

A gyorstöltés
Mestere

Az intelligens 120W Xiaomi HyperCharge töltés egy olyan forradalmi újítás, amelyet nem lehet nem szeretni.

Profi 50MP tripla kamera
Vezető Snapdragon® 8 Gen 1
WQHD+ dinamikus 120Hz AMOLED kijelző
Okos 120W Xiaomi HyperCharge gyorstöltés

Tudj meg többet!

50MP profi fő kamera
Vezető Snapdragon® 8 Gen 1
120Hz AMOLED kijelző
67W vezetékes + 50W vezeték nélküli turbó töltés

Tudj meg többet!

50MP profi fő kamera
120Hz AMOLED kijelző
Csúcskategóriás Qualcomm® Snapdragon® 870
67W vezetékes töltés

Tudj meg többet!
*Az 50MP kameraszenzor teljesítményjavulására vonatkozó eredmények a Xiaomi Internal Labs-ból származnak. A Mi 11-hez képest.
*Az “Ultra éjszakai videó” és a “Xiaomi ProFocus videók” Xiaomi 12 okostelefonnal készültek, optimalizálva, szerkesztve lettek, és kizárólag bemutató jellegűek. A tényleges felhasználói felület eltérőp lehet.
“*A DisplayMate A+ adatok a hivatalos weboldalról származnak:
https://www.displaymate.com”
*Az E5-re vonatkozó adatok a Xiaomi Lab-ból származnak. Az E4 fénykibocsátó anyagához képest.
*A processzorra vonatkozó adatok a Xiaomi Labs-tól és a Qualcomm-tól származnak. A Qualcomm Snapdragon 888-hoz képest.
*Az 5G-kapcsolat a régióban való elérhetőség és a helyi szolgáltatói támogatás függvénye.
*A maximális leadott teljesítmény 120W, 220~240V-os áramerősség esetén; A maximális leadott teljesítmény 96W, 100~120V-os áramerősség esetén. A maximális leadott teljesítmény egyes régiókban eltérő lehet, így a 120W nem garantált.
*A 2%-ról 100%-ra töltés eredményei a Xiaomi Internal Labs-ból származnak. Az értékek eltérhetnek.
*A Xiaomi 12 Sorozat 0° C és 35° C közötti környezeti hőmérsékleten működik a legjobban. Tárolási hőmérséklet -20°C és 45°C között. Az akkumulátor meleg környezetben történő tárolása és töltése visszafordíthatatlanul károsíthatja készüléket. Ha nagyon hideg környezetben használod a készüléket, előfordulhat, hogy csökken az akkumulátor élettartama, de ez az állapot átmeneti. Amint az akkumulátor hőmérséklete visszatér a normál működési tartományba, a teljesítménye is visszaáll a normális szintre.
*Az akkumulátor kapcitása 80%-os 800 töltési ciklus után. A 800 töltési ciklus 25℃-on a Xiaomi Internal Labs által tesztelve.
*Az akkumulátorral és a töltéssel kapcsolatos adatok a Xiaomi Internal Labs-ból származnak. A tényleges eredmények a szoftververzió, a környezet és a használati feltételek eltérései miatt változhatnak, és nem feltétlenül tükrözik a tényleges teljesítményt.
*Amennyiben a Xiaomi 12 Pro termékoldalán másképp nem jelezzük, minden adat a Xiaomi Internal Labs-ból, a terméktervezési specifikációkból és a beszállítóktól származnak. A tesztelési adatok a különböző szoftververziók, tesztelt telefonverziók és tesztelési környezetek miatt némileg eltérhetnek, és nem feltétlenül tükrözik a tényleges teljesítményt.
*Az oldalon található képek és videók csak illusztrációs célokat szolgálnak, és nem feltétlenül tükrözik a termék pontos megjelenését.