Skip to main content

Router AX3200

Ultragyors Wi-Fi 6
Vadonatúj hálózati élmény

A Wi-Fi 6 (802.11ax) a Wi-Fi szabványok legújabb generációja. A magasabb átviteli sebességnek köszönhetően a Xiaomi Router AX3200 segítségével könnyedén élvezheted az AC1200-as routerek sebességének közel kétszeresét. A Wi-Fi 6 router jelentősen csökkenti a késleltetést és a végberendezések reakcióképtelenségét, még akkor is, ha több felhasználó egyszerre több eszközt használ. Átsiklik az új digitális korszakába a valódi ultragyors hálózati válaszkészséggel.

A Dual-Band felszabadítja a hálózati teljesítmény teljes potenciálját

A Xiaomi Router AX3200 2,4GHz-es és 5GHz-es sávot is kínál. A két sáv nem zavarja egymást, és a kombinált elméleti vezeték nélküli sebességük maximum 3202Mbps. Élvezd az ultragyors internet-hozzáférést, a stabil jellefedettséget, a gyors használatot, az akadásmentes HD videókat és a nagyszabású online játékokat!

3202Mbps

2.4GHz + 5GHz

MU-MIMO technológia*
Zökkenőmentesebb internet-hozzáférés több felhasználó számára

A MU-MIMO technológia lehetővé teszi, hogy a Xiaomi Router AX3200 több antennája egyszerre több eszköz számára is hálózati kapcsolatot biztosítson. Ha egy router egy autópálya, akkor ez a router extra sávokkal rendelkezik, amelyek egyrészt növelik az átviteli sebességet, másrészt megakadályozza, hogy az eszközeid ne reagáljanak.

OFDMA technológia*
Vedd át az irányítást a hatékony átvitellel!

Az OFDMA technológia lehetővé teszi, hogy a router több végkészülékre egyetlen adatküldéssel továbbítson adatokat, míg egy hagyományos routernek ehhez többszöri próbálkozásra lenne szüksége. Az OFDMA hatékonyabb átvitelt és csökkentett késleltetést tesz lehetővé, így egyszerre több eszközt is használhatsz, és élvezheted az azonnali reakciókészséget online játék közben, legyen szó akár nagyszabású, akár okostelefonon keresztül történő játékról.

Wi-Fi 6 OFDMA-t támogató router

Traditional Wi-Fi 5 Router

Xiaomi MESH hálózatok*
Teljes otthoni lefedettség a Wi-Fi 6-tal

Állíts fel több routerből álló mesh hálózatokat a kompatibilis Xiaomi mesh router termékekkel! Nem kell aggódnod otthonod elrendezése miatt, ez a rendszer úgy van kialakítva, hogy mindenféle összetett elrendezésben működjön, és teljes otthoni jellefedettséget biztosítson. A vezeték nélküli jel zökkenőmentesen vándorol az egyes routerek között, így a hálózatot tetszés szerint használhatod.

*Xiaomi Router AX3200 támogatja a vezeték nélküli mesh hálózatokat ugyanazzal a modellel vagy Mi Router AX9000,Xiaomi Mesh System AX3000 (2-Pack), Xiaomi Mesh System AX3000 (1-Pack) összesen legfeljebb 10 eszközzel.

MediaTek Filogic800
Mindig optimális hálózati állapot

Kétmagos, négyszálas processzorokkal rendelkezik, amelyek egymagos órajele akár 1,35GHz. Az általános teljesítményjavulásnak köszönhetően az internetkapcsolat még élvezetesebb és változatosabb lesz.

Okosélet 256MB memóriával

A nagy memória azt jelenti, hogy akár 128 eszközt* is csatlakoztathatsz hozzá. Élvezd a router nyújtotta technológiai előnyöket: a gördülékeny, stabil hálózati kapcsolatokat több eszközön keresztül!

Beamforming technológia
Irányított fokozott jel a nagyobb lefedettség érdekében.

A Beamforming technológia a Wi-Fi jelet a csatlakoztatott eszközök felé koncentrálja, így jobb Wi-Fi hatótávolságot és hálózati teljesítményt biztosít. A router képes a megfelelő irányba erősíteni a Wi-Fi jelet, javítva ezzel a minőséget és a stabilitást, valamint bővítve a hatékony hatótávolságot.

Nagyobb szakértői technológiai támogatás

WPA3*
Új generációs biztonsági és titkosítási szabványok

IPv6
Nagyobb továbbítási hatékonyság és biztonság

IPTV*
Kompatibilis az internetszolgáltató IPTV szolgáltatásával

Felhőkezelés az alkalmazáson keresztül
Könnyű használat a Xiaomi Home/Mi Home APP segítségével

Megjegyzések:
* 3202Mbps a maximális elméleti vezeték nélküli sebesség a 2,4GHz (800Mbps) és az 5GHz (2402Mbps) sávok egyidejű használata esetén. A tényleges sebesség a környezeti tényezőktől függően változhat.
* A Wi-Fi 6 (802.11ax), valamint a 80MHz-es, OFDMA, MU-MIMO és 1024 QAM funkciókat tartalmazó funkciók használatához olyan végberendezésekre van szükség, amelyek szintén támogatják a megfelelő funkciókat.
* A 128 eszköz a 2,4G/5G összesített összes csatlakozása laboratóriumi körülmények között.
*A WPA3 technológia végberendezés-támogatást igényel.
*Az IPTV által támogatott szolgáltatások országonként/régiótól függően változnak. Az adott IPTV szolgáltatás tartalmáról a lakóhelyeden, kérjük, fordulj a helyi szolgáltatóhoz.