Skip to main content

Smart Air Purifier 4

Tiszta levegő, egészséges légzés

20m² nagy helyiség tisztítása kb. 10 perc alatt
Okosvezérlés | OLED kijelző

A levegő tele van szennyező anyagokkal, amelyek veszélyt jelentenek az egészségedre

Lenyűgöző CADR
Egy nagy, 20m²-es helyiség megtisztítása kb. 10 perc alatt

A Xiaomi Smart Air Purifier 4 akár 400m³/órás* részecske CADR-rel rendelkezik, amely percenként 6660L tisztított levegőt képes biztosítani*, és a 360°-os körkörös légbeszívásnak köszönhetően az egész helyiség levegőjének tisztítása egyszerű.

20m²-es helyiség megtisztítása

10perc

360°-os körkörös légbeszívás

360°

28-48m² hatékony terület lefedettség

28-48m²

Három az egyben szűrés, a 0,3μm-es részecskék 99,97%-os eltávolítása*.

Egész napos védelem a náthában és allergiában szenvedőknek. A Xiaomi Smart Air Purifier 4 megvédi a légzőszervek egészségét azáltal, hogy az otthonodban lévő levegő tiszta és biztonságosan belélegezhető marad.

Védelem az allergiára hajlamosak számára
Pollenszűrés

Hős az állatbarátok számára
Állatszőr- és szőrszűrés

Kiváló minőségű aktív szén
Szagtalanítás a tartós frissességért

Az aktív szénnek magas az adszorpciós rátája, és hatékonyan távolítja el otthonodból a gyakori káros gázokat, például a VOC-okat, valamint megszünteti a szagokat, hogy a levegő friss maradjon.

A negatív levegő ionizáció segít frissen tartani otthonod.

A légtisztítód negatív ionokat bocsát ki, hogy a levegő friss maradjon, így segít felfrissülni egy nehéz munkanap után.

Egyetlen szűrő akár egy éves használatra is elegendő.
Mindennapi frissesség egy hosszú élettartamú szűrővel

A szűrő nagy felülettel és magas minőségű aktívszén-tartalommal rendkívül hatékony. A hosszú élettartamú szűrőteljesítmény kevesebb cserét jelent, egy szűrő 6-12 hónapig tart.

Egyérintéses automatikus mód
Hatékony, kéz nélküli tisztítás

Érzékeny, nagy pontosságú lézeres érzékelők figyelik a levegőminőség változásait. Nagy hatékonyságú tisztítás Auto módban – a tisztító figyeli a levegő minőségét valós időben, és automatikusan beállítja a tisztítás sebességét.

Valós idejű felügyelet az időben történő visszajelzésért

A tisztítási sebesség automatikus optimalizálása

Nagy pontosságú lézeres érzékelők

Már 0,3μm méretű részecskék érzékelése

Okosvezérlés
Tartsd otthonod frissen, amikor úton vagy

Az okosvezérlés támogatásával biztosítsd, hogy mindig tiszta, friss levegővel teli otthonba térj vissza. Használd a Mi Home/Xiaomi Home alkalmazást okostelefonodról, hogy engedélyezd a tisztítást, amikor távol vagy otthonodtól.

Távvezérlés

Időzített be- és kikapcsolás

Állítható beállítások

Levegőminőség

Gyermekzár

Szűrő élettartamának ellenőrzése

A 0,3μm-es részecskék 99,97%-os eltávolítása*
Három az egyben szűrés a nagy hatékonyságú tisztításhoz

A Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro három az egyben szűrővel rendelkezik, beleértve egy elsődleges szűrőt, a Xiaomi nagy hatékonyságú szűrőjét és egy kiváló minőségű aktív szénszűrőt, amelyek együttesen működnek a levegő tisztítása és egészségednek megőrzése érdekében.

Alacsony zajszint 32,1dB(A)* Éjszakai mód
A jó éjszakai alvásért

Kapcsolj éjszakai módba, hogy kikapcsold a kijelző fényerejét az erős fény és a zajmentes tisztítás érdekében. A légtisztító folyamatosan keringeti a levegőt, tökéletes környezetet biztosítva a zavartalan alváshoz.

Könnyen tisztítható légcsatornák
Tisztítsd meg a légtisztítót belülről kifelé

Csavard ki és vedd le a rácsot, hogy könnyen hozzáférj a ventilátorlapátokhoz és a légcsatornákhoz. Könnyű tisztítás a légtisztító belsejében a másodlagos szennyezés megelőzése érdekében.

*Győződj meg róla, hogy a készülék ki van kapcsolva, mielőtt a következő műveletek bármelyikét elvégeznéd.

1. lépés
Csavard le és vedd le a rácsot

2. lépés
Egy puha ruhával tisztítsd meg a légcsatornákat és a ventilátorlapátokat

3. lépés
Csavard vissza a rácsot a helyére

Vedd fel, tedd le
Kompakt és hordozható

Könnyű nyitás és zárás
Mágneses ajtó kialakítás

Tartós
Időjárásálló ABS-test

A különbség a Xiaomi nagy hatékonyságú szűrője és a hagyományos HEPA-szűrő között

Két szűrőtechnológia kombinálása: Az elektrosztatikus töltés és a mechanikus szűrés, a Xiaomi nagy hatékonyságú szűrőanyaga képes eltávolítani a 0,3 mikrométeres méretű levegőben lévő részecskék 99,97%-át, és csapdába ejti a port, a PM 2,5-t, a polleneket, a háziállatok szőrét, a füstöt és az apró részecskéket.
A hagyományos HEPA-szűrővel összehasonlítva a Xiaomi nagy hatékonyságú szűrője lehetővé teszi, hogy a légtisztító kevesebb zajt generáljon és kevesebb energiát fogyasszon, mivel nagyobb légáramlatot enged át a szűrőn, mindezt úgy, hogy a tisztítási hatékonysága ugyanaz marad.

*A szűrőközeg teljesítményét a China Testing & Inspection Institute for Household Electric Appliances tesztelte (jelentés száma: WCv-21-40119). A szűrőközeg műszaki specifikációi miatt a tesztkörnyezet és a paraméterek eltérhetnek.

* 400m³/óra részecske CADR: A China Testing & Inspection Institute for Household Electric Appliances adatai. A GB/T 18801-2015 szabvány alapján tesztelve. WCk-21-50475 számú jelentés.
*6660L tisztított levegő percenként: A termék maximális teljesítményen történő működése esetén kibocsátott tiszta levegőre vonatkozik. A Xiaomi Smart Air Purifier 4 PM CADR alapján számítva.
*10 perc tisztítás egy kb. 20m²-es nappaliban: Egy 20m²-es hálószobában, 3m-es belmagassággal, amikor a készülék maximális teljesítményen üzemel, az egyciklusú tisztítási idő a következő számítással számítható: szoba területe x szoba magassága ÷ PM CADR.
*Effektív lefedettségi terület 28-48m²: A China Testing & Inspection Institute for Household Electric Appliances vizsgálati jelentéséből származó adatok (Wck-21-50475 sz.).
* A 0,3μm-es részecskék 99,97%-os eltávolítása: A China Testing & Inspection Institute for Household Electric Appliances adatai. A GB/T 6165-2021 szabvány alapján tesztelve. WCv-21-40115 számú jelentés.
*Nagyhatékonyságú szűrő nagyobb, 22 000cm²-es felülettel: A Xiaomi Smart Air Purifier 4 nagy hatékonyságú szűrőjénél használt szűrő felülete 22 000cm² volt. A Smart Mi Lab adatai, és az egyes termékek közötti különbségek miatt kis mértékben eltérhetnek.
*Kiváló minőségű aktívszéntartalom 500 000mg: A Xiaomi Smart Air Purifier 4 készülékben használt szűrő aktívszéntartalma 500 000mg. A Smart Mi Lab adatai, és az egyes termékek közötti különbségek miatt kismértékben eltérhetnek.
* Alacsony zajszintű 32,1dB(A) éjszakai üzemmód: A termék Éjszakai módban történő működésekor keletkező zajértékre vonatkozik. A China Testing & Inspection Institute for Household Electric Appliances vizsgálati jelentéséből származó adatok (No. WCk-21-50475).
*Alexa és Google Assistant hangvezérlési funkciók működéséhez okoshangvezérlő eszközökre van szükség. A kapcsolódó csatlakozó eszközök külön megvásárolhatók.
*A Google és a kapcsolódó logók a Google LLC védjegyei.
* Az Amazon, az Alexa és minden kapcsolódó logó az Amazon.com, Inc. vagy annak leányvállalatainak védjegye.
* A Google Assistant és az Amazon Alexa bizonyos nyelveken és országokban nem érhető el. A szolgáltatások elérhetősége országonként és nyelvenként változik.
*A Google a Google LLC védjegye.
*A Google Assistant bizonyos nyelveken és országokban nem érhető el. További információkért kérjük, tekintsd meg a hivatalos webhelyet.
*Amazon, Alexa és minden kapcsolódó logó az Amazon.com, Inc. vagy kapcsolt vállalkozásainak védjegye.
*Alexa nem minden nyelven és országban érhető el. Az Alexa jellemzői és funkciói helyenként eltérőek lehetnek. További információkért kérjük, tekintsd meg a hivatalos webhelyet.