Skip to main content

Smart Air Purifier 4 Pro

Tiszta levegő, egészséges légzés

Állatszőr- és pollenszűrés l OLED kijelző l 35-60m² hatékony terület lefedettség

15 perces tisztítás egy kb. 40m²-es nappaliban
8330L tisztított levegő percenként

60m² nagy hatékonyságú terület lefedettség
Nagyméretű nappali/hálószoba/iroda

Három az egyben szűrő
A 0,3μm-es részecskék 99,97%-os szűrése

Szagtalanítás
650,000mg kiváló minőségű aktív szén

PM2.5/PM10 kettős hatású érzékelő
Nagy részecskék, pl. pollenek ellenőrzése

Negatív levegő ionizáció
Erdei minőségű friss levegő

Okosvezérlés
Mi Home/Xiaomi Home App + MI hang

33,7dB(A) alacsony zajszint
Éjszakai mód a zavartalan alváshoz

Szűrőcsere emlékeztetők
Automatikus emlékeztető a cserére szoruló szűrőkre

A levegő tele van szennyező anyagokkal, amelyek veszélyt jelentenek az egészségedre

Teljes helyiségtisztítás egy esti mese elolvasásának ideje alatt

A Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro akár 500m³/óás* CADR-rel is rendelkezik, és percenként 8330L* tiszta levegőt képes kibocsátani. A megtisztított levegő eljut otthonod minden szegletébe, így az egész család mindig egészséges levegőt lélegezhet.

Tiszta levegő kibocsátása percenként

8330L

Körkörös légbeszívás

360°

Hatékony lefedettségi terület*

35-60m²

Tiszta levegő, amely láthatóvá válik átfogó ellenőrzéssel és valós idejű kijelzéssel.

PM2.5/PM10 kettős hatású lézeres érzékelő

Célzott tisztítás, a szennyező anyagoknak nincs hová elbújniuk

A levegőminőség-változások átfogó nyomon követése a célzottabb, hatékonyabb tisztítás érdekében. Automatikus üzemmódban a tisztítója valós időben figyeli a levegő minőségét, és automatikusan beállítja a tisztítás sebességét.

OLED kijelző

Intuitív kijelző, könnyen kezelhető felület

Intuitív beltéri levegőminőségi adatok a valós idejű PM2,5/PM10 kijelzővel és a színkódolt fénycsíkkal. Állítsd be a tisztítási beállításokat az egyszerű érintésérzékelő gombokkal, amely egyetlen érintésre teljesíti a levegőminőségi igényeket.

Egy szűrő akár egy egész éves használatra is elegendő.
Mindennapi frissesség egy hosszú élettartamú szűrővel

A nagy felületű, nagy hatékonyságú és nagy térfogatú, kiváló minőségű aktív szénből készült szűrő 6-12 hónapig tart. Nincs szükség gyakori cserére.

A 0,3μm-es részecskék 99,97%-os eltávolítása*
Három az egyben szűrés a nagy hatékonyságú tisztításhoz

A Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro három az egyben szűrővel rendelkezik, beleértve egy elsődleges szűrőt, a Xiaomi nagy hatékonyságú szűrőjét és egy kiváló minőségű aktív szénszűrőt, amelyek együttesen működnek a levegő tisztítása és egészségednek megőrzése érdekében.

Az állatbarátok igazi hőse
Állatszőr és szőrszálak szűrése

Allergiaszezonban is könnyedén
Pollenszűrés

Kiváló minőségű aktív szén
Szagtalanítás a tartós frissességért

Az aktív szén magas adszorpciós rátával rendelkezik, képes megszüntetni a szagokat és frissen tartani a levegőt.

Negatív levegő ionizáció
Állott levegő megszüntetése, hogy az otthonod friss maradjon

Erősített légtisztítás portisztítással, amelytől úgy érezheted magad, mintha egy erdőben lennél.

Okosvezérlés
Indítsd el a légtisztítást bárhol és bármikor

Használd a Mi Home/Xiaomi Home alkalmazást a légtisztító aktiválásához útközben, így otthonod már az érkezésed pillanatától kezdve friss lesz.

Távvezérlés

Időzített be- és kikapcsolás

Beállítások módosítása

Levegőminőség

Gyermekzár

Szűrőcsere emlékeztetők
Egyszerűen cseréld ki a szűrőt, amikor ajánlott

Hangvezérlés támogatása
Aktiváld a légtisztítót a hangoddal

Alacsony zajszintű 33,7 dB(A) éjszakai üzemmód*
Kiváló minőségű levegő, amely zavartalanul hagy aludni

Kapcsolj éjszakai üzemmódba a zajmentes tisztítás érdekében, valamint, hogy kikapcsold a kijelző fényerejét. A légtisztító folyamatosan keringeti a levegőt, tökéletes környezetet biztosítva a nyugodt alváshoz.

Könnyen tisztítható, eltávolítható felső rács.
Tisztítsd meg a légtisztítót belülről kifelé

A kicsi gyerekek védelme érdekében a felső rácsot felcsavarozták, ezért nem lehet véletlenül eltávolítani. Csavard le és vedd le a rácsot, hogy könnyen hozzáférj a ventilátorlapátokhoz és a légcsatornákhoz. Tisztítsd meg a légtisztító belsejét a másodlagos szennyeződések megelőzése érdekében.

*Győződj meg róla, hogy a készülék ki van kapcsolva, mielőtt a következő műveletek bármelyikét elvégeznéd.

1. lépés
Csavard le és vedd le a rácsot

2. lépés
Egy puha ruhával tisztítsd meg a légcsatornákat és a ventilátorlapátokat

3. lépés
Csavard vissza a rácsot a helyére

Kiváló felhasználói élmény, a részletekben rejlik

Könnyű nyitás és zárás
Mágneses ajtó kialakítás

Tartós
Időjárásálló ABS-test

A különbség a Xiaomi nagy hatékonyságú szűrője és a hagyományos HEPA-szűrő között

Két szűrőtechnológia kombinálása: A Xiaomi nagy hatékonyságú szűrőanyaga képes eltávolítani a levegőben szálló részecskék 99,97%-át egészen 0,1 mikrométeres minimális méretig, és csapdába ejti a port, a PM 2,5-t, a polleneket, a háziállatok szőrét és a füstöt, még a legkisebb mikroműanyagokat is. A 0,3 mikronig terjedő finom részecskék esetében a Xiaomi nagy hatékonyságú szűrőközeg szűrési aránya 99,97%, a 0,1 mikronos részecskék esetében pedig a szűrési arány elérheti a 99,99%-ot.

Jogi nyilatkozat: A szűrőközeg teljesítményét a China Testing & Inspection Institute for Household Electric Appliances tesztelte (jelentés száma: WCv-21-40115). A szűrőközeg műszaki specifikációi miatt a tesztkörnyezet és a paraméterek eltérhetnek.

* 500m³/óra PM CADR: A China Testing & Inspection Institute for Household Electric Appliances Inspection Report jelentéséből származó adatok (No. WCk-21-50469).
* 8330 liter tisztított levegő percenként: A termék maximális teljesítményen történő működése esetén kibocsátott tiszta levegőre vonatkozik. A Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro PM CADR alapján számítva.
* Hatékony lefedettségi terület 35-60m²: A Data from China Testing & Inspection Institute for Household Electric Appliances Inspection Report jelentéséből származó adatok (WCk-21-50469 sz.).
* 15 perces tisztítás egy kb. 40m²-es nappaliban: Egy 40m²-es hálószobában, 3m-es belmagassággal, amikor a készülék maximális teljesítményen működik, az egyciklusú tisztítási idő a következő számítással számítható: szoba területe x szoba magassága ÷ PM CADR. Ez alapján egy 30 m²-es hálószoba esetében kb. 11 perc egyciklusú tisztítási idővel számolunk.
* Nagy hatékonyságú szűrő nagyobb, 24000cm²-es felülethez: A Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro nagy hatékonyságú szűrőjénél használt szűrőpapír felülete 24000cm² volt. A Smart Mi Lab adatai, és az egyes termékek közötti különbségek miatt kis mértékben eltérhetnek.
* Kiváló minőségű aktív szén tartalma 650,000mg: A Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro készülékben használt szűrő aktívszéntartalma 650 000mg. A Smart Mi Lab adatai, és az egyes termékek közötti különbségek miatt kismértékben eltérhetnek.
* A 0,3μm-es részecskék 99,97%-os eltávolítása: A China Testing & Inspection Institute for Household Electric Appliances Inspection Report (No. WCv-21-40115) szerint a termékhez használt szűrőanyag 99,97%-os szűrési hatékonyságot ért el az ≥ 0,3μm méretű részecskék esetében.
* Alacsony zajszint 33,7dB(A) Éjszakai mód: A termék Éjszakai módban történő működésekor keletkező zajértékre vonatkozik. A China Testing & Inspection Institute for Household Electric Appliances Inspection Report jelentéséből származó adatok (WCk-21-50469 sz.).
* Az Alexa és a Google Assistant hangvezérlési funkciók működéséhez okoshangvezérlő eszközökre van szükség. A kapcsolódó csatlakozó eszközök külön megvásárolhatók.