Skip to main content
Xiaomi Mi Smart plug EU Zigbee

Az okoskonnektor, ami minden okosotthon tökéletes kiegészítője. Irányítsd a mindennapi készülékeidet bárhonnan!

Az intelligens háztartások jelentik a század egyik legnagyobb technológiai forradalmát. Az otthonaink automatizálása lehetővé teszi, hogy irányítsuk otthonaink elektronikáját, attól függetlenül, hogy otthon vagyunk-e vagy sem, és információt szerezhetünk otthonunkról, bárhol is vagyunk. A Xiaomi piacra dobja a Mi Smart Plug Zigbee készüléket, amely megkönnyíti az intelligens eszközhöz való csatlakozást. Hogyan? Nézzük meg!

Okosotthon készülékek

A legjobb dolog abban, amikor egy okosotthon kialakításában gondolkodsz, hogy nem kell újramodellezned az otthonod vagy vagyonokat elköltened a kialakításhoz, mert a Xiaomi olyan megfizethető termékeket dob a piacra, melyek elvégzik ezt a munkát helyetted. Ugyanez a helyzet a Xiaomi Mi Plug Eu Zigbee-vel is. Csak egyszerűen dugd be az adaptert, szinkronizáld az Mi Smart Gateway és a Mi Home alkalmazásoddal!

Vigyázz, önmagában nem használható

Vigyázz! Ez a Zigbee verzió, ezért szükséged lesz egy kompatibilis vezérlőegységre is, kifejezetten a Xiaomi Smart Sensor Set-re vagy az Aqara Gateway-re! Ez nem egy WiFi- verzió, amely bármely WiFi hálózatra elegendő (hiszen kisebb hatótávolsággal és egyéb gyengeségekkel jár).

Pihekönnyű és minimalista

Mint minden Xiaomi termék, a Xiaomi Smart Plug is egy kiváló minőségű modell, minimalista kivitelben. Fehér és kicsi, ezért több konnektorral rendelkező adapterbe csatlakoztathatod, és a készülék nem fogja elfoglalni az egész csatlakoztatót. Továbbá, ha az eszköz túlmelegszik, automatikusan leáll.

Specifikációk

Modell ZNCZ04LM
Működési hőmérséklet 0°C ~ 35°C max 95% RH (páralecsapódás-mentes)
Vezeték nélküli kapcsolódás Zigbee
Frekvencia 2405 MHz~2480 MHz
Zigbee max. kimenet 10.5 dBm
Elektromosság 220 – 240 V~, 50/60 Hz, 10 A, MAX. 2300 W
Kompatibilitás Android 4.4+ és iOS 9.0+
Tömeg 127.5 g.
Méretek 60 × 60 × 58,5 mm
A doboz taralma Mi Smart Plug Zigbee, Használati útmutató