Skip to main content

TV Q1E 55”

Élet, kvantumtisztaságban

A széles színskálájú QLED színgazdagabb képeket jelenít meg.

A Xiaomi Q1E 55″ a QLED kijelzője 1,07 milliárd színt* és 97%-os DCI-P3* színtartományt kínál, így élethű színeket kínál.

97%

DCI-P3

1.07

milliárd szín

4K Ultra HD a még részletesebb képekért

A 4K ultranagy felbontás a normál FHD TV-nél négyszer tisztább képeket kínál, így élesebb részleteket és jobb képminőséget* biztosít.

Mély kontraszt és élénk színek a legapróbb részletekig

A Dolby Vision® és a HDR 10+ támogatás kivételes fényerősséget és színeket biztosít, függetlenül a képtől*.

MEMC a zökkenőmentes vizuális élményért

A MEMC-technológia nagyban javítja a dinamikus képek tisztaságát, és segít megakadályozni, hogy a gyorsan mozgó képek remegősnek tűnjenek. Sport- vagy akciófilmek nézésekor, illetve játék közben is zökkenőmentes, kevésbé elmosódott mozgással járó látványélményben lehet része.

Prémium, határtalan kialakítás

A keret nélküli kialakítás a normál tévéknél nagyobb képernyőarányt kínál. Amikor a kijelző be van kapcsolva, alig érezhető a kép határa, és tisztább vizuális élményben lehet részed.

Vékony és kiváló minőségű fém keret

Az alumíniumötvözetből készült keret és a talp egybeépített, elegáns és modern kialakítású. A tévé úgy néz ki otthonodban, mint egy műalkotás.

Android TV™ 10

Fedezz fel több mint 400 000 filmet és műsort kedvenc alkalmazásaidból*! Szerezz be több, mint 7000 alkalmazást a Google playből*! Tükrözz a TV-dre bármilyen eszközről zenét, játékot és még sok minden mást*!

Könnyítsd meg az életed
otthoni okoseszközökkel!

Az élet még egyszerűbb a Xiaomi TV Q1E 55 készülékkel. Használd a hangod a tökéletes lakókörnyezet kialakításához, és irányítsd az okosotthoni eszközöket az egész otthonodban*!

Vezéreld a TV-t hangoddal!

Keress műsorokat, kapj ajánlásokat, sőt, irányítsd a TV-t – gyorsabban – a hangoddal! A Google mindenben partnered ezen a nagy képernyőn*.

360°-os Bluetooth távirányító

A billentyűket a felhasználók igényei szerint tervezték. Bármilyen szögből vezérelheted a tévédet. Egyszerűen, egyetlen érintéssel elindíthatod a Netflixet és a Prime Videót.

Streameld a kedvenceidet a telefonodról, a táblagépedről vagy épp laptopodról!

A beépített Chromecast™* és a Miracast lehetővé teszi, hogy az okostelefonon lévő tartalmakat nagyobb képernyőn nézd tovább, emelve a vizuális élményt.

Magával ragadó hangzás, amely minden képzeletet felülmúl

Az újonnan továbbfejlesztett, 6 hangszórós rendszerben egyetlen hangszóró maximális teljesítménye akár 15W is lehet. A tévé támogatja a Dolby Audio + DTS hangzást, így lenyűgöző moziélményt nyújt otthonodban.

Erőteljes, nagy teljesítményű, négymagos processzor

A négymagos Cortex-A55 processzor és a 2GB RAM + 32GB ROM lehetővé teszi a akadozásmentes működést és több alkalmazás befogadását, így korlátlan lehetőségeket kínál a szórakozáshoz.

2GB

RAM

32GB

ROM

Megjegyzések:

*A termékoldalon található termékképek és tartalmak csak illusztrációs célokat szolgálnak. A tényleges hatások (többek között, de nem kizárólagosan a megjelenés, szín, méretek) és a megjelenített tartalom (többek között, de nem kizárólagosan a háttérképek, hátterek, képek, felhasználói felület kialakítása) eltérhetnek. Kérjük, tekintsd meg a tényleges terméket.
*97% DCI-P3 statisztikai adat, és az alkalmazott mérési módszerektől függően változhat. Kérjük, tekintsd meg a tényleges terméket.
*1,07 milliárd szín, amelyet a 8 bites + FRC (Frame Rate Control) technológiával értek el.
*A videónak 4K ultranagy felbontásúnak kell lennie.
*A Dolby és a dupla-D szimbólum a Dolby Laboratories Licensing Corporation bejegyzett védjegye.
*A PatchWall tartalma piacról piacra változik. Kérjük, olvasd el a helyi termékinformációkat.
*A Google Assistant bizonyos nyelveken és országokban nem érhető el. További információkért kérjük, keresd fel a Google Assistant hivatalos weboldalát.
*Chromecast built-in™ támogatott alkalmazásokkal kompatibilis.
*2GB + 32GB tárhely: A ténylegesen rendelkezésre álló kapacitás számos tényező miatt változhat vagy csökkenhet: Mivel az operációs rendszer a memória (RAM) egy részét foglalja el, a ténylegesen rendelkezésre álló hely kisebb, mint a megjelölt memóriakapacitás; mivel az operációs rendszer és az előtelepített programok telepítése a flash-memória (ROM) egy részét foglalja el, a ténylegesen rendelkezésre álló tárhely kisebb, mint a megjelölt flash-kapacitás.
*A Google, Google Play, Android TV, Chromecast built-in és más védjegyek a Google LLC védjegyei.
*A termékoldalon a tipikus értékadatok szerepelnek. Minden adat a Xiaomi Laboratóriumokból származik, a tervezési és technológiai paramétereket, valamint az adatokat a gyártók szolgáltatták. A tesztelési adatok a különböző tesztverziók és tesztkörnyezetek között kis mértékben eltérhetnek, és nem feltétlenül tükrözik a tényleges terméket.