Skip to main content

Összefogunk a Leicával, hogy megragadjuk az autentikus Leica megjelenést és pillanatokat a kamerában lévő technológiával

KAMERA

Autentikus
Leica képalkotás

A Leicával közösen kifejlesztett Summicron objektív – LEICA VARIO-SUMMICRON 1:1,9-2,2/15-50 mm ASPH. Az objektív kiváló egyensúlyt teremt a mobilfotózásban az optikai teljesítmény, az objektív mérete és tartóssága között, és még reálisabban örökíti meg a fényviszonyokat;

A Leica professzionális kamerarendszer
nagy ugrás a képalkotási képességek terén

Leica fő kamera
Leica professzionális optikai lencse

50MP
24mm ekvivalens fókusztávolság
f/1.9 rekesz
OIS

*Az objektívek fókusztávolsága megegyezik az alapértelmezett módban érvényes fókusztávolságokkal, és eltérhet a ténylegesen egyenértékű fókusztávolságtól. Kérjük, tájékozódj mindig a valós helyzetről.

Leica telefotó kamera

50MP
50mm ekvivalens fókusztávolság
1/2,88″ érzékelőméret
f/1.9 rekesz

*Az objektívek fókusztávolsága megegyezik az alapértelmezett módban érvényes fókusztávolságokkal, és eltérhet a ténylegesen egyenértékű fókusztávolságtól. Kérjük, tájékozódj mindig a valós helyzetről.

Leica ultranagy látószögű kamera

12MP
15mm ekvivalens fókusztávolság
f/2.2 rekesz

*Az objektívek fókusztávolsága megegyezik az alapértelmezett módban érvényes fókusztávolságokkal, és eltérhet a ténylegesen egyenértékű fókusztávolságtól. Kérjük, tájékozódj mindig a valós helyzetről.

Leica professzionális optikai lencse

A tisztább képekre hangolva

A Leica professzionális értékeit átörökítve, a lencsék optikai minőségét az alapoktól indulva állították be és javították, így gazdagabb színeket és ultranagy felbontást biztosít, hatékonyan oldja meg a szellemkép- és tükröződésképződést, és szélsőséges környezetben is kiváló megjelenítést eredményez.

Aszférikus, nagy fényáteresztésű lencse

Infravörös fényszűrő

Körkörös olefin-kopolimer anyag

Tintabevonatú lencse szélek

ALD ultraalacsony tükröződési technológia

Leica fő kamera

A szuper méretű érzékelő finomabb textúrát kölcsönöz a fotóknak, és csodálatosan adja vissza a fény-árnyék hatások játékát.

Leica telefotó kamera

Egy 50 mm-es klasszikus telefotó lencse fókusztávolságának megfelelő f/1,9 ultranagy rekesznyílás, amely a professzionális tükörreflexes fényképezőgépekéhez hasonló bokeh hatást hoz létre az emberek élénkebb megörökítéséhez.

Leica ultranagy látószögű kamera

A 15 mm-es ekvivalens fókusztávolság elképesztő térérzetet teremt, több csodás pillanatot rögzít és karaktert jelenít meg minden egyes felvételen.

Két Leica fotóstílus

Két különleges esztétikai választási lehetőség

A fotós közösségek által nagyra értékelt Leica képminőséget folytatjuk a P3 széles színskálával, amely 25%-kal több színt képes megörökíteni, átalakítva a fotók esztétikáját.

Leica Authentic Look

Az autentikus Leica-stílus éles fény-árnyékokkal, ami a háromdimenziós képeken olyan érzést kelt, mintha valóban ott lennél.

Leica Vibrant Look

Hagyományos, élénk tónusú, telt színekkel dolgozó, életteli kifejezésmód.

Leica egyedi fotóstílusok

Élvezz még nagyobb szabadságot az alkotásaidban

Két fotóstílus által inspirálva, a jobb képminőség érdekében saját magad állíthatod be a tónust, a tonalitást és a textúrát, valamint a Leica esztétikumával több lehetőséget találhatsz a képi kreativitás terén.

*A személyre szabott fotóstílusok csak Pro módban választhatók ki.

Leica egyedi fotóstílusok

Élvezz még nagyobb szabadságot az alkotásaidban

Két fotóstílus által inspirálva, a jobb képminőség érdekében saját magad állíthatod be a tónust, a tonalitást és a textúrát, valamint a Leica esztétikumával több lehetőséget találhatsz a képi kreativitás terén.

*A személyre szabott fotóstílusok csak Pro módban választhatók ki.

Master-lens rendszer

Egyedi látószögek és több lehetőség az elmosódás beállításához

Teljesen

új

Leica vízjel

Nem csak a fotó egyedi részleteit örökíti meg, hanem egy határozottabb Leica stílust is ad hozzá. 4 új vízjelet adtunk hozzá, amelyek könnyen kiválaszthatók a fotóalbumban, hogy illeszkedjenek az alkotásokhoz.

*A Leica egyéni vízjeleket engedélyezni kell a kamerabeállításokban.
*A vízjelek JPEG és HEIF fájlokkal használhatók fotózás, professzionális fotózás, portré, éjszakai jelenet, hosszú expozíció és szuper holdfény módokban.

Xiaomi képalkotó motor

Intelligens képalgoritmus-központ

Képjavítás

Optikai fúzió: integrált optikai vezeték, tér, idő, fény és árnyék fúziója

Színérzékelés

Színmotor: az emberi érzékelés reprodukciója, valósághű színek előállításának feldolgozása

Intelligens jelenetoptimalizálás

Bionikus érzékelés: MI felismerés, képek optimalizálása adott jelenetekhez

Azonnali rögzítés

Gyorsító motor: Párhuzamos együttműködés, optimalizálja a fotózási folyamatot

Ecosphere motor

Alkalmazások közti támogatás, kapcsolódás harmadik féltől származó alkalmazásokkal

Xiaomi ProFocus

A fókusz határozott rögzítéséhez

Automatikusan felismeri a témákat, mint például az emberi szemeket és arcokat, állatokat, rovarokat, madarakat, növényeket, élelmiszereket és így tovább. Videó módban automatikusan képes újra megtalálni a témát, ha az kikerült a képből a felvétel alatt – ez az igazi Xiaomi ProFocus.

*A Xiaomi ProFocus funkciót engedélyezni kell a beállításokban.

Az első Xiaomi BioComfort vegán bőr

Kellemes tapintás és környezetbarát anyag

Teljesen új technológiájú kompozit PU, amely szennyeződésálló és tartós. Kiváló hidegállósággal és légáteresztő képességgel rendelkezik. Természetes, bőrbarát és nagyon finom tapintású.

*Kizárólag az Alpine blue színű Xiaomi 13T rendelkezik BioComfort vegán bőrrel.

IP68 víz- és porállóság*

A kifinomult technológia biztosabb védelmet nyújt, elkísér akár hegyeken, folyókon át, szabadabbá és könnyebbé téve az alkotást.

CrystalRes

2712×1220

446

ppi

Napfény üzemmód

Napfényben olvasható

2600 nit

Csúcsfényerő

DCI-P3

Széles színskála

TrueColor

Precíziós hangolás

True Display

68 milliárd szín

Pro HDR kijelző

Ultradinamikus kijelző

A Xiaomi 13T Pro ultradinamikus kijelzőtechnológiája a hagyományos kijelzőkhöz képest akár ötször nagyobb fényerőt képes biztosítani. Pontosan képes azonosítani a HDR területeket, dinamikus maszkokat használni a nem HDR területek fényerejének sötétítésére, és a jobb képek érdekében simább átmenetet képez a különböző fényerejű területek között.

Akár

144Hz*

AdaptiveSync

A 30/60/90/120/144Hz-es többszintű képfrissítés azt jelenti, hogy játék, videónézés vagy akár olvasás közben a képernyő intelligensen alkalmazkodik a számodra optimális képkockasebességhez, így zökkenőmentes és kényelmes élményt nyújt, amely ráadásul energiatakarékos is.

TELJESÍTMÉNY

Mesterműhöz illő
teljesítmény

ÉLMÉNY

Mesteri
akkumulátor
és töltési teljesítmény

67W turbófeltöltés

5000mAh nagy akkumulátor

A Xiaomi új generációs, nagy energiasűrűségű akkumulátorai erős akkumulátor-teljesítménnyel segítik a mindennapi használatot és az alkotást. A 67W-os turbótöltés 42 perc alatt* képes teljesen feltölteni. A hosszantartó használati és a gyors töltési lehetőség gondtalanná és kötetlenné teszi a mindennapokat.

*A Xiaomi belső laboratóriumában tesztelt adatok, a tényleges eredmények eltérhetnek

A MIUI 14 a legnépszerűbb és legjobban illeszkedő ROM az Androidhoz. A vibráló felhasználói felület, a változatos személyre szabási lehetőségek és a hasznos funkciók intuitívvá és felhasználóbaráttá teszik a MIUI-t.

Megjegyzések:
* Az oldalon található képek és videók csak illusztrációs célt szolgálnak, és nem biztos, hogy a terméket pontosan ábrázolják. A tényleges felhasználói felület változhat.
“* Az eszközt tesztelték és tanúsították, hogy speciális laboratóriumi körülmények között ellenáll a fröccsenésnek, víznek és pornak, az IP68 behatolás elleni védelem besorolása az IEC 60529:1989+A1:1999+A2:2013 szabvány alapján. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a vízállóság vizsgálati körülményei a következők: merítés statikus édesvízbe 1,5 méter mélységig, legfeljebb 30 percig, ahol a víz és a termék közötti hőmérsékleti delta 5 K vagy kevesebb. Az ilyen vízállósági jellemzők csak a laboratóriumi környezetben tesztelt speciális körülményekre vonatkoznak, amelyek nem felelnek meg a fogyasztók szokásos használati feltételeinek. Ezért a behatolás elleni védelem nem biztosított, ha a termék a vizsgálati feltételeken túlmutató környezetnek van kitéve.
Javasoljuk, hogy ne saját maga tesztelje. Nem ajánlott strandon vagy medencében használni. A behatolás elleni védelem romolhat a napi kopás, fizikai sérülés és/vagy javítás esetén szétszerelés miatt.
Kerülje a termék töltését, a fizikai gombok működtetését vagy a SIM-tálca eltávolítását, ha a termék nedvességnek van kitéve.
Kérjük, figyelmesen olvassa el a felhasználói kézikönyvet az egyéb biztonsági tudnivalókért.
A garancia nem terjed ki az IP68-as tesztfeltételen túli környezetben okozott folyadékkárosodásra.”
*Azt javasoljuk, hogy ne teszteld a vízállóságot. Strandon vagy medencében való használatra nem ajánlott. A vízvédelem a mindennapi kopás, a fizikai sérülések és/vagy a javítás esetén szükséges szétszerelés miatt romolhat.
*Kerüld a termék töltését, a fizikai gombok működtetését vagy a SIM-tálca eltávolítását, ha a termék nedvességnek van kitéve.
*Kérjük figyelmesen olvasd el a felhasználói kézikönyvet az egyéb biztonsági utasításokért.
*A garancia nem terjed ki az IP68 tesztfeltételen túli környezetben okozott folyadékkárokra.
* Az 5G-kapcsolat a régióban való elérhetőség és a helyi szolgáltatói támogatás függvénye.
*A Xiaomi Internal Labs-ben tesztelték a töltési adatokat 1% – 100% között, a tényleges eredmények eltérhetnek.
*A Xiaomi 13T sorozat 0 °C és 35 °C közötti környezeti hőmérsékleten működik a legjobban. Tárolási hőmérséklet -20°C és 45°C között. A készülék töltése és az akkumulátor meleg környezetben történő tárolása visszafordíthatatlan károkat okozhat. Ha nagyon hideg környezetben használod a készüléket, előfordulhat, hogy csökken az akkumulátor élettartama, de ez az állapot átmeneti. Amint az akkumulátor hőmérséklete visszatér a normál üzemi tartományba, a teljesítmény visszaáll a normális szintre.
*Az akkumulátorral és a töltéssel kapcsolatos adatokat belső laboratóriumoktól kaptuk. A tényleges eredmények a szoftververziók, a környezet és a használati feltételek eltérései miatt változhatnak, és nem feltétlenül tükrözik a tényleges terméket.
*A képernyő maximum 144 Hz-es képfrissítést támogat. A képernyő frissítési sebessége különböző alkalmazási felületek és játékképminőség esetén kissé eltérő lehet. Kérjük, ellenőrizd a valós adatokat.
*Hacsak a Xiaomi 13T Pro termékoldalán másképp nem jelzik, minden adat a Xiaomi laboratóriumaiból, a terméktervezési specifikációkból és a beszállítóktól származik. A tesztelési adatok a különböző szoftververziók, tesztelt telefonverziók és tesztelési környezetek miatt némileg eltérhetnek, és nem feltétlenül tükrözik a tényleges terméket.
A Xiaomi ProFocus (Motion tracking focus) funkciót engedélyezni kell a beállítások között.
*Kizárólag az Alpine blue színű Xiaomi 13T rendelkezik BioComfort vegán bőrrel.
*Az oldalon található képek csak illusztrációként szolgálnak, a tényleges terméktől némileg eltérhetnek.