Skip to main content

A mestermű mögött

A Xiaomi 13 Pro képalkotási filozófiánk legújabb megvalósítása: egy remekmű mögött meghúzódó remekmű. Professzionális optika, érzelemgazdag képalkotási esztétika és teljes Leica-élmény testesül meg a készülékben, hogy hidat képezzen az évszázados képalkotási legenda és a ma készülő remekművek között.

Pro dizájn

Mesteri kialakítás,
hosszú időre tervezve

Kialakítás, amely utat enged a remekműveknek

Tökéletesen ívelt kialakítás elöl és hátul. Corning® Gorilla® Glass Victus® üveget az elöl a megfelelő védelemért. Orvosi minőségű biokerámia-anyag a hátlapon, amely nemcsak lágy tapintást ad az áramvonalas szerkezethez, hanem megtestesíti a csúcskészülék tervezési definícióját is: egy remekmű, amely egyensúlyt teremt a szakma, az elegancia és a strapabíróság között.

Megbízható társ remekművek készítéséhez minden helyzetben

A készülék professzionális szinten strapabíró, IP68 víz- és porálló*. Hagyd, hogy a világ bármely pontján megtaláljon az a bizonyos lehengerlő pillanat, akár egy imbolygó vitorlás fedélzetén, akár a sivatag szívében vagy!

Pro kamera

Mesteri
képalkotás

Professzionális optikák

Bemutatjuk a Leica professzionális optikai lencserendszerét: olyan, korábban csak a hagyományos fotózásban tapasztalt összetett és kifinomult optikákat, amelyek mostantól a Xiaomi 13 Pro készülékben is elérhetőek.

Nagylátószögű

Leica 1" fő kamera

Az 1″, ultranagy szenzorral és az összes professzionális optikai alkatrészével ez az objektív maga a remekmű.

50MP*
23mm ekvivalens gyújtótávolság*
3.2µm 4-in-1 SuperPixel
f/1.9 rekeszérték
HyperOIS
*Az 50MP a szenzor megapixelszámára utal, a fényképeken és videókon használt tényleges megapixelek a különböző módoktól függően változhatnak.
*Az objektívek gyújtótávolsága megegyezik az alapértelmezett módban érvényes gyújtótávolságokkal, és eltérhet a ténylegesen egyenértékű gyújtótávolságtól. Kérjük, tekintse meg a tényleges eredményeket..

Fedzed fel a mesteri kamera összetevőit!

Mindegyik alkatrész az alapoktól kezdve javítja az objektív minőségét annak érdekében, hogy hihetetlenül fényáteresztést érjen el, így bármilyen fényviszonyok között remekműveket készíthetsz.

1" ultranagy szenzor

Az 1″ ultranagy szenzor hatalmas fényérzékeny területet, erősebb fényelnyelést és jobb képfelbontást biztosít. Minden felvételnek finom és tiszta textúrája van, akár félhomályban, akár mozgásban van.

Remekművek gyenge fényviszonyok között

A szenzor rendkívül tiszta képeket készít még gyenge fényviszonyok mellett is anélkül, hogy erős zajcsökkentési algoritmusra támaszkodna. Így a művek megőrizhetik a színeket, a textúrákat és a részleteket.

Remekművek mozgás közben

A szenzor 72%-kal* növeli a fényelnyelést az előző generációhoz képest, így jobb rögzítést tesz lehetővé. Lehetővé teszi továbbá a 2x-es optikai zoomot is a tisztább pillanatfelvételek érdekében.

*Összehasonlítva a Xiaomi 12 Pro-val

Telefotó

Leica 75mm lebegő telefotó kamera

Az ikonikus Leica Noctilux-M 75 f/1.25 ASPH által ihletve. Portréfotó-objektív, profiknak.

50MP*
23mm ekvivalens gyújtótávolság*
10cm fókusztávolság
f/2.0 rekeszérték
OIS optikai képstabilizáció

*Az 50MP a szenzor megapixelszámára utal, a fényképeken és videókon használt tényleges megapixelek a különböző módoktól függően változhatnak.

*Az objektívek gyújtótávolsága megegyezik az alapértelmezett módban érvényes gyújtótávolságokkal, és eltérhet a ténylegesen egyenértékű gyújtótávolságtól. Kérjük, tekintse meg a tényleges eredményeket.

A teleobjektív, amely lebegve rögzíti a pillanatokat

A DSLR professzionális objektívek által ihletett Xiaomi 13 Pro teleobjektívje két egységre van osztva, így mozgatható a tökéletes tele- és makrófotók elkészítéséhez.

Fókuszálj gyorsan a remekművek részleteire!

A Xiaomi Imaging Engine által vezérelt Fókuszváltó technológiával a Xiaomi ProFocus még tovább megy az állatok szemkövetésének* támogatásában, és precízebb részleteket rögzít pillanatfelvételeken. Egy ugráló kutya rögzítésénél például már sokkal többre képes: még a méh is kivehető lesz, akit az állat éppen üldöz.

*Támogatja a macska- és kutyaszemek felismerését

Ultranagy látószögű

Leica ultranagy látószögű kamera

A 115° belátási szöggel minden láthatóvá válik

50MP
14mm ekvivalens gyújtótávolság
f/2.2 rekeszérték
AF autofókusz
5cm ultranagy látószögű makró

Készen áll
a professzionális
utómunkára

10 bites RAW DNG Kamera és színprofilok, amelyeket az Adobe hozott létre a Ps és az Lr támogatására, szilárd kiindulási alapot biztosítanak a professzionális fotósok számára az utómunkálatok során.

Az érzelemgazdag
képalkotás esztétikája

A képalkotási esztétika érdekében finomhangoltuk a részleteket, kalibráltuk a színeket, megtaláltuk a megfelelő narratív stílust az elkészítendő remekműhöz, és mindezt meghintettük a Leica profizmusával.

Két fényképezési stílus
Két professzionális narratív stílus remekműveidhez

A Leica klasszikus esztétikája által ihletett Xiaomi 13 Pro a Leica két egyedi fényképezési stílusát alkalmazza, és P3-as színskálát ér el az élethű színpontosság érdekében.

Leica Authentic Look

Megőrzi az erős kontrasztokat, és tökéletesen illeszkedik a klasszikus Leica megjelenéshez

Leica Vibrant Look

Élénkebbé teszi a képet, miközben továbbra is természetes marad a mérsékelt világosítás és telítettség beállításával.

Alkoss remekművet a Leica true color képalkotásával!

A Xiaomi Imaging Engine által vezérelt színadatbázist építünk a Leicával, amely több millió fénykép gépi tanulásán alapul, miközben támogatja a P3 széles színskálát. Élethű színek rögzítése még soha nem volt ilyen pontos.

Leica szűrők

Szűrők a színek finomhangolásához, hogy a történet még vonzóbbá váljon, de megőrizze az eredetiek finom átmeneteit.

Professzionális Master-lens
rendszer, a zsebedben

*A Master-lens rendszerhez használt képek Xiaomi 13-mal készültek a funkció bemutatásához. A Xiaomi 13 Pro-n a Master-lens rendszer kis mértékben eltérhet.

Professzionális stúdió
a remekműrendszer mögött

Stabilabb videórögzítés futás közben is

Történeted tiszta és remegésmentes marad még gyenge fényviszonyok között is

Rögzítsd az élénk részleteket, mintha a történet újra előtted játszódna!

*Kérjük, tekintsd meg a HyperOIS által támogatott tényleges videofelvételi formátumokat!

Élvezd a remekművek létrehozását a Leica érintésével!

Professzionalizmust és szenvedélyt tapasztalhatsz minden fényképezés pillanatában a Xiaomi 13 Pro segítségével, legyen szó a lenyomott exponálógombról, az M-sorozat zárhangjáról vagy a klasszikus Leica vízjelről a remekművödön.

Pro teljesítmény

Az erő
a remekmű mögött

Vezető Snapdragon® 8 Gen 2

Az új architektúra nagyobb teljesítményt és alacsonyabb energiafogyasztást tesz lehetővé, új korszakot termetve az energiahatékonyságban. Számtalan előny a mindennapi és a professzionális használatra.

* A processzorteszt eredményei a Xiaomi Labs-tól származnak, az MI teszteredmények a Qualcomm hivatalos adataiból származnak, Snapdragon® 8 Gen 1-hez képest

4nm feldolgozás

Nagyobb energiasűrűség, drámaian alacsonyabb energiafogyasztás

CPU

+37%*| Teljesítmény

-47%*| Energiafogyasztás

GPU

+42%*| Teljesítmény

-49%*| Energiafogyasztás

3400 mm²-es, ultranagy hőkamra

Az ultranagy hőkamrával és intelligens hőmérsékletszabályozással rendelkező rendszer hatékonyan csökkenti a belső hőmérsékletet még intenzív használat során is.

Xiaomi Surge Battery Management rendszer

Xiaomi Surge charging chipset | Xiaomi Surge battery management chipset

19 perc alatt 100%

a 120W Xiaomi HyperCharge töltéssel

Egész napos használat*

a 4820mAh-ás, egycellás akkuval

Videólejátszás
19 óra 22 perc

1080p Videófelvétel
5 óra 53 perc

Zenehallgatás
104 óra 29 perc

Játék
7 óra 49 perc

Pro élmény

Minden részletében
igazi mestermű

WQHD+ 6.73” AMOLED kijelző

Élvezd a remekműved megtekintését és szerkesztését kivételes tisztasággal, 3200×1440-es szuperfelbontásban!

Professzionális színkezelés

Az OLED panel a P3 színskála teljes lefedettségét biztosítja, lehetővé téve az objektívrendszer által megnövelt színgazdagság teljes megjelenítését.

10-bit
JNCD≈0.21, Delta E≈0.28

Fokozd a kijelző élvezetét!

Több, mint 200 000 paraméter van pontosan beállítva minden pixelhez egy 3D színleképező motor alapján, ami stimulálja az 1900 nites részleges csúcsfényerőt is.

Hihetelen gördülékenység, megerőltetés nélkül

Az új LTPO technológiával működő AdaptiveSync Pro kijelző 1-120 Hz-es adaptív képfrissítésre képes, így könnyedén biztosít gördülékeny működési élményt és nagyobb energiahatékonyságot.

Audio, professzionális szinten

A Dolby Atmos® sztereó hangszórók erőteljes hangfelbontást biztosítanak a valósághű, testes és részletgazdag hangminőség érdekében.

Elég erős ahhoz, hogy rezonáljon veled

Az ultraszéles sávú motorral a rezgések finom részletekben fejeződnek ki a gépelés, villogás stb. különféle érzései révén: olyan, mintha valós kommunikáció zajlana le közted és a készülék között.

Professzionális, helygazdag és biztonságos

A Xiaomi 13 sorozatán MIUI 14 fut. A ROM mostantól élénk UI dizájnnal, változatos lehetőségekkel a könnyű személyre szabhatóságért és több adatvédelmi funkcióval rendelkezik, így még intuitívabb és felhasználóbarátabb.

Megjegyzések:
*Az oldalon található képek és videók csak illusztrációs célt szolgálnak, és nem biztos, hogy a terméket pontosan ábrázolják. A tényleges felhasználói felület változhat.
“*Az eszközt tesztelték és tanúsították, hogy speciális laboratóriumi körülmények között ellenáll a fröccsenésnek, víznek és pornak, az IP68 behatolás elleni védelem besorolása az IEC 60529:1989+A1:1999+A2:2013 szabvány alapján.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a vízállóság vizsgálati körülményei a következők: merítés statikus édesvízbe 1,5 méter mélységig, legfeljebb 30 percig, ahol a víz és a termék közötti hőmérsékleti delta 5 K vagy kevesebb. Az ilyen vízállósági jellemzők csak a laboratóriumi környezetben tesztelt speciális körülményekre vonatkoznak, amelyek nem felelnek meg a fogyasztók szokásos használati feltételeinek. Ezért a behatolás elleni védelem nem biztosított, ha a termék a vizsgálati feltételeken túlmutató környezetnek van kitéve.
Javasoljuk, hogy ne saját maga tesztelje. Nem ajánlott strandon vagy medencében használni. A behatolás elleni védelem romolhat a napi kopás, fizikai sérülés és/vagy javítás esetén szétszerelés miatt.
Kerülje a termék töltését, a fizikai gombok működtetését vagy a SIM-tálca eltávolítását, ha a termék nedvességnek van kitéve.
Kérjük, figyelmesen olvassa el a felhasználói kézikönyvet az egyéb biztonsági tudnivalókért.
A garancia nem terjed ki az IP68-as tesztfeltételen túli környezetben okozott folyadékkárosodásra.”
*Az 5G-kapcsolat a régióban való elérhetőség és a helyi szolgáltatói támogatás függvénye.
* A processzorteszt eredményeit a Xiaomi Labs, az MI teszteredményeit a Qualcomm hivatalos adataiból szereztük be, Snapdragon® 8 Gen 1-hez képest
Személyes, tágas és biztonságos
A maximális kimeneti teljesítmény 120 W 220–240 V bemenettel; A maximális kimeneti teljesítmény 96 W 100-120 V bemenettel. A maximális kimeneti teljesítmény nem lehet 120 W, egyes régiókban eltérő feszültség bemenetek miatt.
* A Xiaomi Internal Labs által tesztelt töltési adatok 2% és 100% között, a tényleges eredmények eltérhetnek.
*A Xiaomi 12T Sorozat 0° C és 35° C közötti környezeti hőmérsékleten működik a legjobban. Tárolási hőmérséklet -20°C és 45°C között. Az akkumulátor meleg környezetben történő tárolása és töltése visszafordíthatatlanul károsíthatja készüléket. Ha nagyon hideg környezetben használod a készüléket, előfordulhat, hogy csökken az akkumulátor élettartama, de ez az állapot átmeneti. Amint az akkumulátor hőmérséklete visszatér a normál működési tartományba, a teljesítménye is visszaáll a normális szintre.

*Az akkumulátorral és a töltéssel kapcsolatos adatok a Xiaomi Internal Labs-ból származnak. A tényleges eredmények a szoftververzió, a környezet és a használati feltételek eltérései miatt változhatnak, és nem feltétlenül tükrözik a tényleges teljesítményt.
*A képernyő legfeljebb 120 Hz-es képfrissítést támogat. A képernyő-frissítési gyakoriság kissé eltérhet a különböző alkalmazási felületeken és a játék képminőségében.
*Hacsak a Xiaomi 13 Pro termékoldalán másként nem jelezzük, minden adat a Xiaomi laboratóriumaitól, a terméktervezési specifikációktól és a beszállítóktól származik. A tesztelési adatok a szoftververziók, a tesztelt telefonverziók és a tesztelési környezetek miatt kissé eltérhetnek, és előfordulhat, hogy nem tükrözik a tényleges terméket.
*Az oldalon található képek és videók csak illusztrációs célt szolgálnak, és nem biztos, hogy a terméket pontosan ábrázolják.