Xiaomi 14 Ultra + Photo Printer 1S

599 990 Ft

Páratlan képalkotási képességek.


  • Ingyenes szállítás 50 000 Forint felett
  • Gyors kiszállítás
  • Exkluzív ügyfélszolgálat
Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

KIALAKÍTÁS

Legendás dizájn
Csúcskategóriás képalkotás

Kameraszerű kialakítás

Kör alakú lencsekialakítás
Erőteljes képalkotási képesség

Xiaomi Guardian szerkezet

Sziklaszilárd, dupla megbízhatóság

A Xiaomi 14 Ultra vadonatúj 6M42-es nagyszilárdságú alumíniumvázzal, Xiaomi Shield Glass üveggel és új generációs Xiaomi nano-technológiás vegán bőrrel rendelkezik. A hármas védelem biztosítja a tartósságot és a megbízhatóságot.

Nagy szilárdságú
alumínium keret

A Xiaomi 14 Ultra egy vadonatúj 6M42 integrált, nagyszilárdságú alumínium keret anyagából készült, a fémkeret a test hátuljára is kiterjed, megduplázva a merevséget a Xiaomi 13 Pro-hoz képest. A megbízható test biztosítja a gondtalan használatot.

1,38-szoros*

Javított keretszilárdság

*A Xiaomi belső laboratóriumaiban tesztelt adatok, a Xiaomi 13 Pro-hoz képest.

Xiaomi Shield Glass

Fényes és tiszta, szilárd és kopásálló

A Xiaomi 14 Ultra képernyő üveglapja Xiaomi Shield Glassból készült. Ez az üveg teljesen új anyagokat tartalmaz, magas hőmérsékletű szinterezéssel egymásba illeszkedő szerkezetet alkotva. Miközben megőrzi az átlátszóságot, szilárdságban felülmúlja a hagyományos üvegeket, és 10x jobb ütésállósággal büszkélkedhet*. Ez biztosítja, hogy a képernyőüveg tiszta, átlátszó, erőteljes és kopásálló maradjon, így biztosítva az állandó biztonságérzetet.

10-szer*

javított leejtési ellenállás

*A Xiaomi 13 Ultra-hoz képest.

Új Xiaomi nano-tech vegán bőr

Kopásálló, szennyeződésálló és még tartósabb

A Xiaomi 14 Ultra a legújabb generációs nano-tech vegán bőrrel rendelkezik, amely olyan tulajdonságokkal büszkélkedhet, mint a foltállóság, az antibakteriális tulajdonságok és a környezetbarátság. Emellett egy újonnan kifejlesztett, rendkívül kopásálló formulát tartalmaz, amely növeli az elágazó reaktív funkciós csoportok sűrűségét. Ez fokozza az intermolekuláris térhálósodást és az egymásba kapcsolódó szerkezetet, ami szorosabb, erőteljesebb általános szerkezetet és jobb kopásállóságot eredményez.

6-szoros*

Javított kopásállóság

*A Xiaomi 13 Ultra-hoz képest.

Két klasszikus szín
Az elegancia öröksége

Tiszteleg a százéves klasszikus LEICA M10-P előtt, miközben gördülékenyen integrálódik a modern művészettel, hogy egy gyönyörű remekművet alkosson.

KIJELZŐ

Legendás csúcskategóriás kijelző
Lenyűgöző látvány

All Around Liquid Kijelző

Páratlan vizuális és tapintási élmény

Innovatív eljárásokkal optimalizált panel, több rétegű feszültséggel, a növelt rugalmasságért. Ez lehetővé teszi a mély hajlítást mind a négy oldal és a sarkok körül, így egy gördülékenyen elegáns, ívelt forma jön létre. A kiemelkedő tapadás tökéletes érzetet biztosít, kivételes vizuális élményt nyújtva.

Egyedi Xiaomi C8 kijelzőpanel

Professzionális WQHD+ ultratiszta kijelző

A Xiaomi 14 Ultra egy egyedi Xiaomi C8 kijelzőpanelt alkalmaz WQHD+ felbontással és 1-120Hz-es LTPO technológiával, amely nagyobb fényhatékonyságot és alacsonyabb energiafogyasztást kínál. Ez kifinomultabb és jobb megjelenítési élményt eredményez a mindennapi használat során.

WQHD+
522 ppi

3000 nit
Csúcsfényerő

1-120Hz LTPO
Dinamikus képfrissítés

DCI-P3
Színskála

12 bites
színmélység

KAMERA

Legendás képek

A mobil optika csúcsa

Xiaomi és Leica
Közösen kifejlesztett új generációs optikai lencse

A Xiaomi 14 Ultra Leica Summilux optikai lencse nagy rekesznyílással és kiváló optikai teljesítménnyel rendelkezik. Nemcsak gyönyörű részleteket rögzít gyenge fényviszonyok között, hanem kiemelkedő színvisszaadást, kontrasztot és felbontást is biztosít.

nagy áteresztőképességű aszférikus lencse

Centrifugálással bevont infravörös fényszűrő

Ciklikus olefin-kopolimer anyag

Objektívszéli tintabevonat-technológia

Káprázásgátló lencsebevonat

36%-kal megnövelt fényfelvétel*
Ragyogó fényképek készítése még sötét környezetben is

A megnövelt fényfelvétel lehetővé teszi, hogy a fényképező még bonyolultabb részleteket rögzítsen, és csökkentse a képzajt gyenge fényviszonyok között, így hihetetlenül tiszta éjszakai képeket készíthet.

*A megnövelt fényfelvétel a Xiaomi 13 Ultra fényképezőjéhez képest.

Minden egyes felvétel mestermű
Optikai minőségű bokeh hatás

A nagy rekesznyílás hitelesebb optikai elmosódást biztosít, lenyűgöző mélységgel örökíti meg a témákat, és minden képből kihozza a narratívát. A megnövelt zársebességnek köszönhetően a fényképező kevesebb idő alatt éri el ugyanazt a képi fényerőt, így a pillanatképek mesterművekké válnak.

Következő generációs
1 hüvelykes képérzékelő

Könnyedén megörökíti az éjszaka elragadó szépségét

A Sony teljesen új LYT-900 érzékelője 1 hüvelykes érzékelőmérettel és 3,2 µm-es 4 az 1-ben Super Pixellel rendelkezik, amely kiemelkedő teljesítményt nyújt gyenge fényviszonyok között. A Dual Native ISO Fusion Max technológiával párosítva kivételesen nagy dinamikatartományt ér el, megörökítve a fény és árnyék részleteinek eddig nem látott árnyalatait.

14EV

Ultranagy dinamikatartomány

3,2μm

Super Pixel

-43%*

Energiafogyasztás

*A Xiaomi belső laboratóriumában tesztelt adatok, összehasonlítva a Xiaomi 13 Ultrával.
*Kizárólag szemléltetés céljából. A tényleges belső felépítés változhat.

ƒ/1.63 és ƒ/4.0 közötti változó rekeszérték.
Fokozatmentes fényszabályozás

A Xiaomi 14 Ultra fő kamerája vezető optikai technológiával büszkélkedhet, amely lehetővé teszi a fény pontos szabályozását. A legkorszerűbb, átmenetes fényvezérlő rendszerbe épített, F1,63-F4,0 folyamatosan változó rekesznyílás által működtetett gördülékeny fényvezérlés.

PI lamellák

Magas hőmérsékletnek ellenálló anyag

100%

Fényzáró szénbevonatos technológia

12 bites

Nagy pontosságú aktuátor

ƒ/1,63 Nagy rekesznyílás

Természetesebb mélységélesség bokeh hatás

Örökítsd meg a tökéletes pillanatokat a nyüzsgő városban a mozgás és a mozdulatlanság keverésével, hogy lenyűgöző, többrétegű műalkotásokat hozz létre, amelyek mindegyike egyedi történetet mesél el!

ƒ/4.0 Rekesz

Minden részlet tisztaságának kiemelése

Készíts éles, tiszta és esztétikus fényképeket álló tárgyakról, tájakról vagy emberekről!

Csillagfényes fotó

Világítsd meg a pontszerű fényforrásokat kreatívan

A 6 lamellás rekesz kialakítással káprázatos diffrakciós effektusokat hozhatsz létre, hogy természetes, mégis feltűnő csillaghullám-mintákat hozz létre.

*A f/2,0 rekesznyílás a leghatékonyabb a csillaghullás effektusok megörökítéséhez.

Leica quad kamerarendszer
Átfogó képalkotási fejlesztés

Leica professzionális optikai lencse

Ultra gyújtótávolság

A Xiaomi a Leicával együttműködve fejlesztette ki a VARIO-SUMMILUX 1:1,63-2,5/12-120 ASPH új generációs lencsekészletet. Mostantól az optikai gyújtótávolságok teljes tartományát lefedheted. Ráadásul mind a négy objektív 50MP-es képérzékelővel rendelkezik, így a Xiaomi mobil képalkotás új magasságokba emelkedik.

Négy objektív, hat gyújtótávolság

Lenyűgöző felvételek bármilyen távolságból

A Leica négy objektíves kamerarendszere 12mm-től 240mm-ig terjedő gyújtótávolságokat fed le hat fókusztartományban. Legyen szó távoli vagy közeli részletek megörökítéséről, mind a négy objektív a professzionális fényképezőgépek felvételeihez hasonló minőséget biztosít.

Makró fotózás, három gyújtótávolság

Tapasztald meg a lenyűgöző makró látványt

Utcai fényképezés
Továbbfejlesztett Leica élmény

Utcai fotózás minden fókusztávolságon

Az utcai fényképezés a Xiaomi 14 Ultra-val újonnan frissült, amely 23mm-től 135mm-ig terjedő 6 fókusztávolságot fed le. Tartalmaz egy hozzáadott távolságmérő keresőt és támogatja a testreszabható utcai fotózás paramétereit. Kényelmes az útközbeni pillanatok megörökítéséhez, lehetővé teszi minden egyes szép pillanat egyszerű dokumentálását, amellyel találkozunk.

Bővített gyújtótávolságok

23mm, 28mm, 35mm, 50mm, 85mm és 135mm.

0,7mp gyors rögzítési sebesség

Fotózz gyorsabban, és készíts mesterműveket bárhol és bármikor.

Támogatja a kibővített keresőt

Új távolságkereső keret került hozzá a még előrelátóbb fényképezéshez.

Alapértelmezett beállítások

Az előre beállított paraméterekkel megfelel a személyre szabott utcai fotózási igényeknek a különböző élethelyzetekben.

Xiaomi AISP

Az első AI LM számítógépes fényképészeti platform

A 60 TOPS nagy teljesítményű számítási teljesítmény nem csak a nagy számítási fotográfiai modellek számítási képességeit biztosítja, hanem a teljes képalkotó rendszer számára ultranagy áteresztőképességet is biztosít. Még folyamatos pillanatképek készítésekor is lehetséges, hogy minden egyes fényképhez egy teljes algoritmust rendeljen.

FusionLM

A folyamatos fényerő-igazítás és az akár 8 RAW kép hatalmas, akár 21 bites nyers adatokká történő egyesítése lehetővé teszi a 16 EV* feletti dinamikatartomány lefedését.

ToneLM

Tónus feltérképezéssel a nyers fényerőadatok között biztosított a lineáris kapcsolat, így az összetett kép kevésbé lesz művi.

ColorLM

Pontosan elemzi az egyes képpontok színinformációit a nyers RAW adatokból, és a kamerarendszer rendkívül széles színskálájával kombinálva visszaállítja a pixelszíneket az emberi szem érzékelésének megfelelő módon, hogy valósághűbbé tegye a képeket.

PortréLM

Portrétémák megvilágítása és kiemelése. Modellezi és szimulálja a fizikai lencse fényútját és bokeh alakját a portréháttéren, utánozva a professzionális retusálók működési módszereit az utószerkesztéskor és a portréfotózás szisztematikus rekonstrukcióját készítve.

*A 21 bites adatok és a 16 EV a lehetséges gyűjthető adatok maximális szintjét jelentik. A tényleges eredmények eltérőek lehetnek.

Master Portrait

Törekedj a professzionális kreatív kifejezésmódra

16 bites UltraRAW   l   Egyéni beállítási lehetőségek előre

VIDEÓ

Ultra Videography
Tapasztald meg a mozifilm alkotást

Moziszintű 14EV
nagy dinamikatartomány

A Xiaomi 14 Ultra egy teljesen új LYT-900 1 hüvelykes nagyméretű érzékelőt alkalmaz, amely a legmodernebb 22nm-es eljárással rendelkezik, amely 43%-kal csökkenti az energiafogyasztást*. A Dual Native ISO Fusion Max támogatással moziszintű 14EV dinamikatartományt ér el. Akár fényképeket, akár videókat készítesz, a fénypontok nem túlexponáltak, és az árnyékokban is megmaradnak a részletek, így minden képalkotási eredmény kiváló reprodukciót biztosít.

*A Xiaomi belső laboratóriumában tesztelt adatok, összehasonlítva a Xiaomi 13 Ultrával

MasterCinema

Master Videography

A Xiaomi 14 Ultra MasterCinema nagy dinamikatartományú videókat rögzít 10 bites Rec.2020 szabványban. Több részletet rögzít a fénypontokban és az árnyékokban, és az emberi látáshoz közelítő dinamikatartománnyal jeleníti meg a HDR képernyőkön. Egyetlen kattintással mesteri videókat készíthetsz mozifilmszerű tónusokkal és kifinomult szürkeárnyalatokkal, professzionális szintre emelve a tartalomkészítést.

4-MIC Array

Rögzítsd a hangok világát 360°-ban

Professzionális videós specifikációk
Különböző kreatív igényekhez

A nagy teljesítményű hardver és a számítási teljesítmény lehetővé teszi, hogy a Xiaomi 14 Ultra számos professzionális felvételi módot kínáljon, így bármilyen élethelyzet esetén kivételes videóteljesítményt biztosít.

8K videó

Felvétel

4K 120fps

Felvétel

Dolby Vision

HDR videófelvétel

10 bites LOG

Videófelvétel

TELJESÍTMÉNY

Kivételes teljesítmény
Hatalmas előrelépés

Snapdragon® 8 Gen 3 mobil platform

Vezető teljesítmény és energiahatékonyság

Az új 1+5+2 architektúra 32%-kal javítja a CPU teljesítményét.* A GPU teljesítménye 34%-kal javul*, a grafikus teljesítmény teljesen új szinteket ér el, miközben az új optimalizációknak köszönhetően jelentősen javult az energiafogyasztás. Akár mindennapi feladatokra, akár intenzív játékra vagy professzionális kreatív munkára használod a Xiaomi 14 Ultra-t, lenyűgöző élményben lesz részed!

+32%

CPU teljesítmény

+34%

GPU teljesítmény

+98%

AI teljesítmény

Xiaomi kétcsatornás IceLoop rendszer
Független kamera hűtőrendszer

A Xiaomi 14 Ultra egy teljesen új folyadékhűtési rendszert vezet be, amely támogatja a készülék általános hűtési élményét, miközben egy külön hőhurokkal egészíti ki a kamerát. Ez a hatékony kialakítás optimális hőteljesítményt biztosít a mindennapi használathoz és átfogó hűtési élményt a professzionális fotózási igényekhez.

Teljesen új, 80W-os vezeték
nélküli HyperCharge

Azonnali energia-visszatöltés

Boost mód
80W-os vezeték nélküli HyperCharge*

46 perc

a 100%-os feltöltéshez

Boost mód
90W HyperCharge*

33 perc

a 100%-os feltöltéshez

*Az adatok a Xiaomi belső laboratóriumából származnak. A tényleges eredmények a tesztkörnyezettől függően változhatnak.
*A 90W HyperCharge-hoz a Xiaomi 90W-os töltője szükséges.
*80W-os vezeték nélküli HyperCharge-hoz egy azonos vagy nagyobb teljesítményű Xiaomi vezeték nélküli töltőkészlet szükséges.

Xiaomi Surge akkumulátor
menedzsment rendszer

Két processzor dolgozik együtt, hogy gyorsabb okostöltési élményt nyújtson. A Xiaomi Surge P2 töltő processzor növeli a töltés hatékonyságát és csökkenti az energiaveszteséget. A Xiaomi Surge G1 akkumulátor-kezelő chipset átfogó gondoskodást nyújt az akkumulátorcelláknak, intelligens javítási funkcióval az akkumulátor élettartamának meghosszabbítása érdekében.

Megjegyzések:
*Az ezen az oldalon található képek és videók csak illusztrációs célokat szolgálnak, és nem biztos, hogy pontosan megfelelnek a terméknek. A tényleges felhasználói felület változhat.
*A Xiaomi belső laboratóriumaiban tesztelt adatok.
*Vezeték nélküli töltő külön megvásárolható.
*Az általános kapacitás 5000mAh.
*A készülék az IEC 60529:1989+A1:1999+A2:2013 szabvány alapján IP68-as besorolású bejutás elleni védettségi osztályba sorolt, fröccsenés-, víz- és porállóságát speciális laboratóriumi körülmények között tesztelték és tanúsították.
Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a vízállóság vizsgálati feltételei a következők: statikus (nem sós) vízbe merítés 1,5 méteres mélységig, legfeljebb 30 percig, a víz és a termék közötti hőmérsékleti delta legfeljebb 5K. Ezek a vízállósági jellemzők csak a laboratóriumi környezetben tesztelt speciális körülményekre vonatkoznak, amelyek nem felelnek meg a fogyasztók által szokásos használati körülményeknek. Ezért a behatolás elleni védelem nem biztosított, ha a termék a vizsgálati feltételeken túli környezetnek van kitéve.
Javasoljuk, hogy ne teszteld saját magad. Strandon vagy medencében való használatra nem ajánlott. A behatolásvédelem romolhat a mindennapi kopás, a fizikai sérülések és/vagy a javítás esetén szükséges szétszerelés következtében.
Kerüld a termék töltését, a fizikai gombok működtetését vagy a SIM-tálca eltávolítását, ha a termék nedvességnek van kitéve.
Egyéb biztonsági utasításokért olvasd el figyelmesen a felhasználói kézikönyvet.
A garancia nem terjed ki az IP68-as vizsgálati feltételeken túli környezetben okozott folyadékkárokra.
*A Wi-Fi-Fi 7/Wi-Fi 6E/Wi-Fi 6 képesség a regionális elérhetőség és a helyi hálózati támogatás függvényében változhat.
*A Wi-Fi csatlakoztathatóság (beleértve a Wi-Fi frekvenciasávokat, a Wi-Fi szabványokat és az IEEE 802.11 szabványban ratifikált egyéb funkciókat) a regionális elérhetőség és a helyi hálózati támogatás függvényében változhat. A funkció adott esetben OTA útján adható hozzá.
*Az elméleti adatátviteli sebesség 10 Gbps.
*A Wi-Fi elméleti csúcssebessége 5,8 Gbps.

Xiaomi 14 Ultra specifikációk

Processzor

Snapdragon® 8 Gen 3 mobil platform
4nm-es energiahatékony gyártási eljárás
CPU:
1x Fő mag (X4-alapú), akár 3,3GHz
3x Teljesítmény mag (A720-alapú), akár 3,2 GHz
2x Teljesítmény mag (A720-alapú), akár 3,0GHz
2x Hatékony mag (A520-alapú), legfeljebb 2,3GHz
GPU: Qualcomm® Adreno™ GPU

Tárolás és RAM

16GB + 512GB
LPDDR5X 8533Mbps RAM + UFS 4.0 tárhely

Méretek

Magasság: 161,4mm
Szélesség: 75,3mm
Vastagság: 9,20mm
Súly: 219,8g
*A Xiaomi belső laboratóriumában tesztelt adatok, a tényleges eredmények eltérhetnek.

Kijelző

All Around Liquid kijelző
WQHD+ 6,73″ AMOLED
3200 x 1440, 522 ppi
LTPO, AdaptiveSync Pro
Képfrissítés gyakoriság: dinamikus 1-120Hz
Érintésérzékelés: akár 240Hz
*Az érintésérzékelés a kijelzőn megjelenő tartalomtól függően változhat.
OLED anyagtípus: Xiaomi egyedi C8 kijelzőpanel
Fényerő: HBM 1000 nit (tip), 3000 nit csúcsfényerő
Pro HDR kijelző, támogatja az UltraHDR-t
Dolby Vision®
HDR10+
68 milliárd szín
Színskála: DCI-P3
TrueColor kijelző
Adaptív színek
Orignal szín PRO
Adaptív olvasó mód
Napfény mód
DC dimmelés / 1920Hz PWM dimmelés
TÜV Rheinland Low Blue Light (Hardveres megoldás) tanúsítvány
TÜV Rheinland Flicker Free tanúsítvány
TÜV Rheinland Circadian Friendly tanúsítvány
Xiaomi Shield Glass

Hátlapi kamera

Leica professzionális optikai lencse
LEICA VARIO-SUMMILUX 1:1.63-2.5/12-120 ASPH.
Leica fő kamera
LYT-900
50MP
3,2μm 4 az 1-ben Super Pixel
23mm-es egyenértékű gyújtótávolság
f/1.63-f/4.0 fokozatmentesen változtatható rekesznyílás
OIS
ALD
1” érzékelő méret
8P lencse
AF
Leica 75mm-es lebegő telefotó kamera
50MP
f/1.8
75mm egyenértékű gyújtótávolság
OIS
Lebegő telefotó lencse
Támogatja a 10cm-es makrófotózást
IMX858
6P lencse
AF
Leica 120mm-es periszkóp kamera
50MP
f/2.5
120mm egyenértékű gyújtótávolság
OIS
Támogatja a 30cm-es makró fotózást
IMX858
AF
Leica 12mm-es ultraszéles látószögű kamera
50MP
122° FOV
12mm egyenértékű gyújtótávolság
f/1.8
Támogatja az 5cm-es makrófotózást
IMX858
7P lencse
AF
Hátlapi kamera fotózási funkciói
Két fényképezési stílus (Leica Authentic Look, Leica Vibrant Look)
Leica Authentic
LookLeica
Vibrant Look
Leica szűrők
Leica klasszikus zárhang
Leica vízjel
Fastshot (23mm/28mm/35mm/50mm/85mm/135mm)
Portré mód (23mm/35mm/50mm/75mm)
Két portré stílus (Master Portrait, Leica Portrait)
Master-lencse rendszer (35mm-es fekete-fehér lencse, 50mm-es Swirly bokeh olencse, 75mm-es portré lencse és 90mm-es lágy fókuszú lencse).
Éjszakai portré mód
Xiaomi ProFocus (Mozgáskövető fókusz / Szemkövető fókusz / Mozgásrögzítés)
Lightning Burst
Éjszakai mód (széles/ultraszéles/telefotó/periszkóp)
Digitális zoom, akár 120x
HDR
50MP mód (széles/ultraszéles/telefotó/periszkóp)
Szuperhold
Panoráma
Dokumentumok
Hosszú expozíció
Profi mód
Rögzített képformátumok: DNG,HEIF,JPEG
UltraRAW: 16 bites
*A 16 bites adatok a lehetséges maximálisan gyűjthető adatszintre utalnak. A tényleges eredmények ettől eltérhetnek.
RAW mód
Hátlapi kamera videófunkciók
Mester
Mozi
Film mód
Rendező mód
Xiaomi ProFocus (mozgáskövető fókusz)
Rövidfilm
Videó pro mód
Videónapló formátum
Felvétel
Stabil
Pro Time-lapse
Hátlapi kamera videófelvétel
Videófelvétel Dolby Vision technológiával, akár 4K 60fps sebességgel
HDR videófelvétel, akár 4K 30fps sebességgel
8K (7680×4320) videófelvétel 30 kép/mp sebességgel
4K (3840×2160) videófelvétel 24 fps, 30 fps, 60 fps vagy 120 fps sebességgel
1080p (1920×1080) HD videófelvétel 30 fps vagy 60 fps sebességgel
720p (1280×720) HD videófelvétel 30 fps sebességgel
Ultra Éjszakai Videó akár 4K felbontásban, 24 fps sebességgel
Lassított videófelvétel:
Fő kamera támogatása:
720p 120fps, 240fps, 480fps, 960fps, 1920fps
1080p 120fps, 240fps, 480fps, 960fps, 1920fps
Ultraszéles/telefotó/periszkóp kamera támogatása:
720p 120fps, 240fps, 960fps
1080p 120fps, 240fps, 960fps

Előlapi kamera

32MP-es kijelzőbe épített szelfi kamera
f/2.0
1/3.14” szenzor méret
90° FOV
Az előlapi kamera fotózási jellemzői
Dinamikus keretezés (0,8x, 1x)
Éjszakai mód
HDR
Portré mód bokeh és mélységszabályozással
Tenyérzár
Időzített sorozatfelvétel
Filmkocka
Szelfi időzítő
Képernyő softlight
Az előlapi kamera videófunkciói
Videós súgógép
Lassított szelfi
Time-lapse szelfi
Filmkocka
EIS videóstabilizálás
Előlapi kamera videófelvétel
HDR videófelvétel Dolby Vision funkcióval, akár 4K 30fps sebességgel
4K (3840×2160) videófelvétel 30fps vagy 60fps sebességgel
1080p (1920×1080) HD videófelvétel 30fps vagy 60fps sebességgel
720p (1280×720) HD videófelvétel 30fps sebességgel

Akkumulátor és töltés

5000mAh (tip) akkumulátor
Xiaomi Surge Battery Management rendszer
Xiaomi Surge töltő chipset
Xiaomi Surge akkumulátor-kezelő chipset
90W HyperCharge*33perc alatt 100%-ra (Boost mód)
80W vezeték nélküli HyperCharge*
46 perc 100%-ig (Boost mód)
*A vezeték nélküli töltők külön megvásárolhatók.
*A Xiaomi belső laboratóriumában tesztelt töltési adatok, a tényleges eredmények eltérhetnek.
Fordított vezeték nélküli töltés
USB-C 3.2 Gen 2

Hűtési rendszer

Xiaomi kétcsatornás IceLoop rendszer

Biztonság

Képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasó
AI arcfelismerés

NFC

Igen

Hálózat és kapcsolat

Dual SIM (nano SIM + nano SIM)
*A dual SIM a régió elérhetőségétől függően változhat.
Hálózati sávok:
5G NR: n1/2/3/5/7/8/20/28/38/40/41/48/66*/77/78/79
4G: LTE FDD: 1/2/3/4/5/7/8/18/19/20/26/28/66*
4G: LTE TDD: 38/40/41/42/48
3G: WCDMA: 1/2/4/5/6/8/19
2G: GSM: 2/3/5/8
*B66/N66 NarrowBand, UL:1710-1780, DL:2110-2180.
Támogatja a 4×4 MIMO-t
Vezeték nélküli hálózatok
Xiaomi Surge T1 tuner
Wi-Fi 7 képesség
*A Wi-Fi 7/Wi-Fi 6E/Wi-Fi 6 képességei a regionális elérhetőségtől és a helyi hálózati támogatástól függően változhatnak.
*A Wi-Fi kapcsolat (beleértve a Wi-Fi frekvenciasávokat, a Wi-Fi szabványokat és az IEEE 802.11 szabvány specifikációiban jóváhagyott egyéb szolgáltatásokat) a regionális elérhetőségtől és a helyi hálózati támogatástól függően változhat. A funkció OTA-n keresztül hozzáadható, amikor és ahol lehetséges.
Qualcomm® FastConnect™ 7800 mobilcsatlakozási rendszer
High band Simultaneous
Multi-Link működés
Támogatja a 2×2 MIMO, 8×8 Sounding for MU-MIMO, WiFi Direct
Bluetooth 5.4, Dual-Bluetooth
Támogatja az SBC/AAC/AptX/AptX HD/AptX Adaptive/LDAC/LHDC 5.0

Navigáció és helymeghatározás

GPS: L1+L5
Galileo: E1+E5a | GLONASS: G1 | Beidou | NavIC: L5
A-GPS kiegészítő helymeghatározás | Elektronikus iránytű | Vezeték nélküli hálózat | Adathálózat| SAP

Hang

Sztereó hangszórók
4-MIC kialakítás
Dolby Atmos®
Hanglejátszás
Támogatja az olyan hangformátumokat, mint az MP3, FLAC, APE, AAC, OGG, WAV, AMR, AWBHi-Res és Hi-Res Audio Wireless tanúsítvány

Videó

MP4丨MKV丨WEBM丨3GP
Támogatja a HDR megjelenítést HDR10, HDR10+, Dolby Vision videótartalom lejátszásakor

Érzékelők

Közelségérzékelő | Környezeti fényérzékelő | Gyorsulásmérő | Giroszkóp | Elektronikus iránytű | Infraport | Barométer | Villogásérzékelő | X tengelyű lineáris rezgőmotor | Lézeres autofókusz

Operációs rendszer

Xiaomi HyperOS

Csomag tartalma

Mobiltelefon/Adapter/USB Type-C kábel/SIM-tű/védőtok/Gyors üzembe helyezési útmutató és jótállási jegy/Biztonsági információk
*A csomag tartalma régiónként eltérő lehet.