xiaomishop.hu

xiaomishop.hu | Hivatalos Partner

A Xiaomishop 2014 óta létezik, ezzel a legrégebbi Xiaomi webáruház Magyarországon. Ma már szinte elképzelhetetlen, de az indulásunkkor csak két Xiaomi telefon létezett: a Mi 3 és a Redmi 1S, és csak nem sokkal később indult el a legelső szériás Redmi Note értékesítése. Ezeken kívül külső akkumulátor, fülhallgató és Bluetooth hangszóró szerepelt a kínálatunkban, számunkra innen robbant a Xiaomi-termékpaletta.

Kattints és tekintsd meg webáruházunkat!

Csapatunk tagjai lettek a magyarországi Xiaomi közösség meghatározó tagjai: a hazai rajongói fórum vezetője, az akkor még csak angol és kínai nyelven elérhető MIUI verziót magyarító fejlesztő, aki a nemzetközi Xiaomi fejlesztői közösség tagja is lett (igen, részben neki is köszönhető, hogy most magyar nyelven használhatod a legújabb Xiaomi telefonodat), és azok a kollégáink is, akik a Xiaomi termékek szervizelésében szereztek tapasztalatokat. Azóta mondjuk magunkról: “Xiaomit a Xiaomi szakértőktől”!

Ma pedig, 7 év évvel és százezer rendeléssel később, immár közel egy éve hivatalos Xiaomi viszonteladóként, szeretettel várunk Téged is, hogy bevezessünk a Xiaomi elképesztően dinamikus és izgalmas világába! Több, mint 400 féle Xiaomi termékkel, több ezer termékes raktárkészlettel felkészülve várjuk a megrendeléseket.

Számíthatsz szakértő segítségünkre: a mindig-mindenkit visszahívó ügyfélszolgálatunkra és a hihetetlenül sokféle problémán edződött szervizeseinkre – és persze számíthatsz a több, mint hatvanezres magyar Xiaomi fórum tagjaira is!

Elérsz bennünket telefonon, e-mailben, a közösségi média oldalainkon és vásárlói csoportunkban, vagy akár személyesen is, ha az aktuális helyzet végre lehetővé teszi 🙂

Elérhetőségeinket megtalálod a weboldalunkon, várjuk a látogatásod!

Vissza az oldal tetejére