Skip to main content
Dizájn

Mega prémium megjelenés

A Xiaomi 12T magában hordozza a csúcskategóriás kialakítást a prémium kamera szigettel és az elegáns matt felületével.

Kamera

Mega pillanatok,
mega képek

A 108MP profi kamera a lenyűgöző felbontásával több optikai továbbfejlesztésen is átesett, akár az éjszakai üzemmódokról van szó, amelyekkel új látványban lehet részed nappal és éjszaka is.

108MP profi kamera

Mega felvételek bármilyen körülmények között

A legmodernebb, 108MP profi kamerával a mega pillanatok egy karnyújtásnyira vannak.

Xiaomi 12T okostelefonnal készült

Teljesítmény gyenge fényviszonyok között

Érezd a mega élményt minden pillanatban

Nem kell lemondanod a művészi felvételekről gyenge vagy sötét fényviszonyok között sem. Gyenge fényviszonyok között problémás képek készülhetnek, ha remeg a kezed vagy csak egy apró véletlen mozdulat történik. A fő kamera OIS rendszere hatékonyan meghosszabbítja az expozíciós időt, amely biztosítja, hogy minden felvétel éles és kellően világos legyen. Az Éjszakai mód hasznos kiegészítő funkció kimondottan az estéidhez, hogy a rögzített pillanataid mindig kristálytiszták legyenek.

Xiaomi 12T okostelefonnal készült

Ultraszéles és makró lencsék

Még több lencse a mega élményért

Az ultraszéles látószögű objektívvel még nagyobb perspektívájú képeket készíthetsz, míg a makró kamerával az élet pillanatait egy új szemszögből mutathatod be a legapróbb részletekig.

Teljesítmény

Megahatékony teljesítmény

A Xiaomi T Sorozat eddigi legjobb 5nm processzora és a leghatékonyabb hűtési rendszere, melyek gyorsabb, gördülékenyebb és optimálisabb élményt nyújtanak.

Egyedi MediaTek Dimensity 8100-Ultra

Fordulópont a technológiában

Az 5nm TSMC feldogozó technológia és a vadonatúj GPU felépítés egyedileg lett hozzáigazítva a processzorhoz, amely így teljesítményben és felhasználói élményben is egyedi élményt nyújt.

CPU

Teljesítmény növelés

+28%

Energiahatékonyság

+27%

GPU

Teljesítmény növelés

+30%

Energiahatékonyság

+30%

A Xiaomi T Sorozat eddigi legnagyobb hűtőkamrája

Mega hűtési rendszer

A hűtési rendszer az eddigi legnagyobb, 3725mm² hűtőkamrával rendelkezik, amely 65%-al nagyobb az előző modellekben lévőktől, és 27%-al több hőelnyelő felülettel rendelkezik a hatékonyabb hűtésért.*

120W HyperCharge

Töltöttség mindössze 19 perc alatt*

Egész napos üzemidő csupán 19 perc töltés alatt. Addig egy gyors eszpresszó is belefér.

Egész napos üzemidő*

Érd el a töltöttség mega szintjét az 5000mAh akkumulátorral

A vékony, egycellás akkumulátor magas energialeadásra képes, miközben kevesebb energiát használ fel köszönhetően az új generációs processzornak. Így akár 13,5 órás aktív képernyőidőre képes.*

Biztonságos töltés

Ne aggódj a töltés miatt

42 biztonsági funkció és 9 hőszenzor, amely biztosítja és garantálja a csatlakozó portok és az akkumulátor 800 töltési ciklusos élettartamát.

Képélmény

A magával ragadó Mega élmény

Ismerd meg az első CrystalRes AMOLED kijelzőnket, amelyen keresztül átélheted az igazán fontos pillanatokat. Ultra kristálytiszta kijelző duál sztereó Dolby Atmos® hangszóróval, hogy igazi életet vihess a felvételeidbe.

6.67" CrystalRes AMOLED kijelző

Lásd, ahogy a világ életre kel a kijelzőn keresztül

Az eddigi legtöbb színt és a legokosabb funkciókat tömörítő kijelzőnk. Bemutatjuk az első 6.67″ CrystalRes AMOLED kijelzőnket.

Az élesség a legfontosabb

Élvezd a képek lenyűgöző élességét 1220p szuper felbontásban a CrystalRes AMOLED kijelzőn. 5 000 000:1 kontrasztarány és 446 ppi pixelsűrűség. 27%-al élesebb kép, mégis megegyező energiafelhasználás az 1080p kijelzőkhöz képest.

Az eddigi legélénkebb kijelző egy okostelefonban

Lenyűgöző színhelyesség: 68 milliárd színű kijelző TrueColor és DCI-P3 széles színskálával. Új ajtókat nyit meg a világból a képernyőn keresztül.

A szemed védelmében tervezve

Támogatja az 1920Hz PWM árnyalást, hogy védje a szemed anélkül, hogy a kép minősége romlana.

Alkalmazkodj

120Hz AdaptiveSyncTrueDisplay

Minden érintés számít

Akár 480Hz érintésérzékelés, amellyel minden érintés magasabb érzékenységgel párosul.

Erőteljes sztereó hangszóró

Lépj be a magával ragadó élmények világába a Dolby Atmos® funkcióval

A duál hangszórók a legjobb sztereó élményt biztosítják. Élvezd a filmeket és zenéket egyaránt a legjobb minőségben.

* A becsült értékek a Xiaomi Laboratóriumából származnak, és egy átlagos felhasználóra vonatkoznak. Minden tesztelt érték a Xiaomi Laboratóriumából származik, melyek alapbeállítás mellett és 1db 5G SIM kártyával történt. A Wi-Fi kapcsolat 2.4GHz-es frekvenciával tesztelve. Az aktuális akkumulátor üzemidő változhat a hálózati környezet, az alkalmazások és azok beállításai, a hívások és üzenetküldések gyakorisága, a töltések számának és egyéb tényezők függvényében.
*Az oldalon található képek és videók csak illusztrációs célokat szolgálnak, és nem feltétlenül tükrözik a termék pontos megjelenését. Az aktuális felhasználói felület eltérhet.
*Az 5G-kapcsolat a régióban való elérhetőség és a helyi szolgáltatói támogatás függvénye.
*A processzorra vonatkozó adatok a Xiaomi Labs-tól és a MediaTek-től származnak. A MediaTek Dimensity 1200-Ultra-hoz képest.
*A maximális leadott teljesítmény 120W, 220~240V-os áramerősség esetén; A maximális leadott teljesítmény 96W, 100~120V-os áramerősség esetén. A maximális leadott teljesítmény egyes régiókban eltérő lehet, így a 120W nem garantált.
*A 2%-ról 100%-ra töltés eredményei a Xiaomi Internal Labs-ból származnak. Az értékek eltérhetnek.
*A Xiaomi 12T Sorozat 0° C és 35° C közötti környezeti hőmérsékleten működik a legjobban. Tárolási hőmérséklet -20°C és 45°C között. Az akkumulátor meleg környezetben történő tárolása és töltése visszafordíthatatlanul károsíthatja készüléket. Ha nagyon hideg környezetben használod a készüléket, előfordulhat, hogy csökken az akkumulátor élettartama, de ez az állapot átmeneti. Amint az akkumulátor hőmérséklete visszatér a normál működési tartományba, a teljesítménye is visszaáll a normális szintre.
*Az akkumulátor kapcitása 80%-os 800 töltési ciklus után. A 800 töltési ciklus 25℃-on a Xiaomi Internal Labs által tesztelve.
*Az akkumulátorral és a töltéssel kapcsolatos adatok a Xiaomi Internal Labs-ból származnak. A tényleges eredmények a szoftververzió, a környezet és a használati feltételek eltérései miatt változhatnak, és nem feltétlenül tükrözik a tényleges teljesítményt.
*A kijelző maximum 120Hz-es képfrissítést támogat. A képfrissítési ráta eltérhet az egyes alkalmazásokban és játékokban.
*A hűtési rendszer adatai a Xiaomi Laboratóriumából származnak, és a Xiaomi 11T Pro okostelefonhoz lettek hasonlítva.
*Az adatok a Xiaomi Laboratóriumából vagy a Xiaomi 12T okostelefon oldalán feltüntetett termék dizájn és beszállítói adatokból származnak. A tesztelt adatok kis mértékben eltérhetnek a különböző szoftver verziók, a tesztelt termék, a tesztkörnyezet függvényében, és nem feltétlenül tükrözik pontosan az aktuális terméket.