Skip to main content

Életünk legfontosabb pillanatai megérdemlik, hogy a lehető legjobb módon örökítsük meg azokat – legyen az mozgásban vagy mozdulatlanságban, világosban vagy sötétben. Mi készen állunk arra, hogy minden pillanatot megává varázsoljuk, és te?

Kialakítás

Megadizájn

A prémium kialakításnak köszönhetően, a legmodernebb technológiákkal felszerelt készülékünk csúcskategóriás érzete új szintre emelkedik. A vékony, matt tapintású burkolat egy 200MP képalkotó szenzornak ad otthont sajátos fémhatással a kamera körül.

Kamera

200MP képalkotó rendszer

A képalkotó rendszer ékköve a Xiaomi eddig legnagyobb okostelefonos felbontása: a készülék egy 200MP ultramagas felbontású szenzorral, optikai képstabilizátorral és 8P lencsével büszkélkedhet. A felvételek tűélességéről pedig a leginnovatívabb, mesterséges intelligenciával működő kamerafunkciók gondoskodnak.

Bemutatjuk: 200MP

Engedd szabadjára a képzeleted!

A 200MP képalkotó rendszer forradalmi pixelszáma lehetővé teszi számodra, hogy minden pillanatot a Xiaomi eddigi legmagasabb* okostelefon-felbontásával örökíts meg. Csak kapcsold be a 200MP módot a Xiaomi 12T Pro készüléken, hogy mindennapi helyzetekben is megtalálhasd a mega pillanatokat! Még az alig észrevehető pillanatok is feltárulnak előtted, mega felbontásban.

*2022. október 4-i állapot.

200MP Xiaomi ProCut

Pillanatok
egészen más
megvilágításban

A Xiaomi 12T Pro csodálatos, 200MP felbontása sokak számára hozhat gyökeres változást. A tapasztalt fotósok képesek lesznek kiválóan megkomponált fényképeket készíteni értékes pillanatokról, különféle perspektívákban, a képtisztaság megtartásával. Azok számára pedig, akiknek egy egyszerű és gyors eszközre van szükségük ekkora felbontás kezeléséhez, kifejlesztettük a 200MP Xiaomi ProCut funkciót. A Xiaomi 12T Pro könnyedén biztosít magas szintű, kivételes felvételeket egy olyan könnyen használható eszközzel, amely egyszerűen előkapható zsebből.

Bővebben

A 200MP Xiaomi ProCut működéséhez csapatunk gépi tanulási algoritmusok sorozatát fejlesztette ki az esztétikai elemekre vonatkozó alapvető háttéradatok millióinak tanulmányozására. A precíz, mesterségesintelligencia-kivágás speciális igényeinek kielégítése érdekében mélyrehatóan tanulmányoztuk a szépség és a vizuálisan tetszetős dolgok térbeli észlelésére vonatkozó adatokat, és javítottuk algoritmusaink azon képességét, hogy támogassák a mesterséges intelligenciát a kompozíciók beállításában, a legkülönbözőbb helyzetekben.

A 200MP Xiaomi ProCut azok számára is nagy segítségét nyújt, akik nem ismernék a profi fotózáshoz szükséges komponálás szabályait. Az egyes pixelek gondos beolvasásával a 200MP Xiaomi ProCut gyorsan azonosítja a fotón megjelenő különböző típusú témákat, majd újrakomponálja, és ki is vágja azokat. Ennek eredménye, hogy akár 5 képarány közül is választhatsz. Csak bökj rá arra, amelyik a legmegfelelőbb számodra!

Powered by
200MP képalkotó rendszer

In-sensor zoom

Részletgazdag portrék, személyes érzet

Örökítsd meg a szépséget portréidban most még nagyobb tisztasággal! Zoom-olj be, hogy képeid minden részletükben személyessé válhassanak!

Powered by
200MP képalkotó rendszer

Xiaomi ProFocus

Mozgásban is éles

A Xiaomi AI kameratechnológiáját és a nagy teljesítményű szenzorát kihasználva a Xiaomi ProFocus funkcióval a mozgó témákat is tűélesen örökítheted meg . Mozogj tovább, tartsd a fókuszt!

Tudj meg többet!

Amint a Xiaomi ProFocus felismeri, hogy mire szeretnél fókuszálni, rögzíti a témát még akkor is, ha az mozgásban van. Ha videózol tehát, a funkció folyamatosan fókuszban tartja témádat.

A Xiaomi ProFocus mozgáskövető fókusza támogatja az automatikus és a manuális módokat mind a videók, mind a fényképek esetében. Több millió fotót gyűjtöttünk össze, és pontosan címkéztünk fel összetett valós jelenetekről, mely biztosítja a mélyreható neurális hálózati tréning során felhasznált adatok pontosságát és gazdagságát. Tudjuk, hogy mit szeretnél látni, ha egynél több téma van a képen, ezért a legfontosabb fókuszpontra való átváltást automatikusan elvégezzük számodra.

Fókuszáláshoz egyszerűen koppintson duplán az témára az ujjaddal, és a Xiaomi ProFocus azonnal a tárgyra fókuszál, és akkor is ott tartja az élességet, ha az elmosódna, vagy ideiglenesen kikerülne a képből. A Xiaomi ProFocus felismeri és követi a korábban belőtt fókusztárgyat amikor az visszakerül a képbe.

Néha csak arra van szükséged, hogy egy éles, tiszta képet készíts. A Xiaomi ProFocus mozgásrögzítése kevesebb torzítással és elmosódással segít rögzíteni a mozgó témákat. Így a tényleges kép jobban hasonlít a fotós elvárásaihoz a kioldógomb megnyomásakor. A funkció a fényképezés utáni gyorsabb képmegtekintéssel tovább fokkozza a felhasználói élményt.

Powered by
200MP képalkotó rendszer

Xiaomi Mega Éjszakák

Egy mindenre kiterjedő megoldás gyenge fényviszonyok között

A forradalmi fejlesztéseknek köszönhetően a Xiaomi 12T Pro most egy teljes körű megoldást kínál a gyenge fényviszonyok közötti alkotáshoz – az optikai hardvertől az éjszakai helyzetekhez fejlesztett algoritmusokig

Powered by
200MP képalkotó rendszer

1/1.22" szuper nagy szenzor
Szuper pixel 16-az-1-ben binning-gel

OIS (optikai képstabilizátor)
8P lencse
f/1.69 rekesz

Az éjszakák során most még több fénnyel dolgozhatsz. Kevesebb zaj gyenge fények mellett, kiváló képminőség, még sötétben is.

Éjszakai videózás

Fényes felvételek sötétben is

A sivatagi túrától a csillagos ég alatt, a lámpaoltás utáni puszi a homlokra – fontos éjszakai pillantaidat most éjszaka is megörökítheted! Minden mozgást élénk részletekkel, lényegesen kevesebb zajjal és túlexponálás nélkül rögzít. A legszélsőségesebb gyenge fényviszonyok melletti jelenetekhez csak kapcsold be az Ultra éjszakai videó funkciót!

*Pro módban készült

Ultraszéles és makró lencsék

Még több lencse a mega élményért

Az ultraszéles látószögű objektívvel még nagyobb perspektívájú képeket készíthetsz, míg a makró kamerával az élet pillanatait egy új szemszögből mutathatod be a legapróbb részletekig.

Ultraszéles

Makró

Teljesítmény

Megateljesítmény, könnyűszerrel

A processzor gyorsabban működik. Az akkumulátor tovább bírja. A töltés még gyorsabb. A mag sokkal hűvösebb. Mindent az energiahatékonyságért.

Snapdragon® 8+ Gen 1

Még azon is túl, mint gondolnád

A TSMC új 4nm processzora egy lépéssel meghaladja az alacsony energiafogyasztás fenntartását, miközben továbbra is nagy teljesítményt nyújt.

CPU

Megateljesítmény
+16.7%
Hatékonyság
+33%

Jelentős növekedés a feldolgozási sebességben a legújabb architektúrával: Armv9 with Ultra CPU Cortex-X2

GPU

Megateljesítmény
+11%
Hatékonyság
+30%

Még jobb megjelenítési kapacitás

MI Motor

MI teljesítmény hatékonysága
+20%

7th Gen Qualcomm® AI Engine
Továbbfejlesztett képjelfeldolgozás

A Xiaomi T Sorozat eddigi legnagyobb hűtőkamrája

Mega hűtési rendszer

A Xiaomi T sorozat az eddigi legnagyobb hűtőkamrával rendelkezik, amely hatékonyan csökkenti a maghőmérsékletet még intenzív vagy erős használat esetén is.

Biztonságos töltés

Ne aggódj a töltés miatt

42 biztonsági funkció és 9 hőszenzor, amely biztosítja és garantálja a csatlakozó portok és az akkumulátor 800 töltési ciklusos élettartamát.

Képélmény

A magával ragadó Mega élmény

Ismerd meg az első CrystalRes AMOLED kijelzőnket, amelyen keresztül átélheted az igazán fontos pillanatokat. Ultra kristálytiszta kijelző duál sztereó Dolby Atmos® hangszóróval, hogy igazi életet vihess a felvételeidbe.

6.67" CrystalRes AMOLED kijelző

Lásd, ahogy a világ életre kel a kijelzőn keresztül

Az élesség a legfontosabb

Élvezd a képek lenyűgöző élességét 1220p szuper felbontásban a CrystalRes AMOLED kijelzőn. 5 000 000:1 kontrasztarány és 446 ppi pixelsűrűség. 27%-al élesebb kép, mégis megegyező energiafelhasználás az 1080p kijelzőkhöz képest.

Az eddigi legélénkebb kijelző egy okostelefonban

Lenyűgöző színhelyesség: 68 milliárd színű kijelző TrueColor és DCI-P3 széles színskálával. Új ajtókat nyit meg a világból a képernyőn keresztül.

Adaptív funkciók, hogy a legokosabb legyen

120Hz AdaptiveSync
TrueDisplay
Adaptív HDR
Adaptív Olvasó Mód

A szemed védelmére tervezve

Támogatja az 1920Hz PWM árnyalást, hogy védje a szemed anélkül, hogy a kép minősége romlana.

Minden érintés számít

Akár 480Hz érintésérzékelés, amellyel minden érintés magasabb érzékenységgel párosul.

Erőteljes sztereó hangszóró

Lépj be a magával ragadó hangzás világába

A duál hangszórók a legjobb sztereó élményt biztosítják. Élvezd a filmeket és zenéket egyaránt, a legjobb minőségben.

Megjegyzések:
* A becsült értékek a Xiaomi Laboratóriumából származnak, és egy átlagos felhasználóra vonatkoznak. Minden tesztelt érték a Xiaomi Laboratóriumából származik, melyek alapbeállítás mellett és 1db 5G SIM kártyával történt. A Wi-Fi kapcsolat 2.4GHz-es frekvenciával tesztelve. Az aktuális akkumulátor üzemidő változhat a hálózati környezet, az alkalmazások és azok beállításai, a hívások és üzenetküldések gyakorisága, a töltések számának és egyéb tényezők függvényében.
*A Xiaomi ProFocus videós tartalmak csak illusztrációs célokat szolgálnak. A tényleges eredmény és a felhasználói felület eltérhet.
*Az oldalon található képek és videók csak illusztrációs célokat szolgálnak, és nem feltétlenül tükrözik a termék pontos megjelenését. A tényleges felhasználói felület eltérhet.
*Az 5G-kapcsolat a régióban való elérhetőség és a helyi szolgáltatói támogatás függvénye.
*A hőkamra mérete és hőleadó anyagfelülete a Xiaomi 11T Pro-hoz képest.
*A maximális leadott teljesítmény 120W, 220~240V-os áramerősség esetén; A maximális leadott teljesítmény 96W, 100~120V-os áramerősség esetén. A maximális leadott teljesítmény egyes régiókban eltérő lehet, így a 120W nem garantált.
*A 2%-ról 100%-ra töltés eredményei a Xiaomi Internal Labs-ból származnak. Az értékek eltérhetnek.
*A Xiaomi 12T Sorozat 0° C és 35° C közötti környezeti hőmérsékleten működik a legjobban. Tárolási hőmérséklet -20°C és 45°C között. Az akkumulátor meleg környezetben történő tárolása és töltése visszafordíthatatlanul károsíthatja készüléket. Ha nagyon hideg környezetben használod a készüléket, előfordulhat, hogy csökken az akkumulátor élettartama, de ez az állapot átmeneti. Amint az akkumulátor hőmérséklete visszatér a normál működési tartományba, a teljesítménye is visszaáll a normális szintre.
*Az akkumulátor kapcitása 80%-os 800 töltési ciklus után. A 800 töltési ciklus 25℃-on a Xiaomi Internal Labs által tesztelve.
*Az akkumulátorral és a töltéssel kapcsolatos adatok a Xiaomi Internal Labs-ból származnak. A tényleges eredmények a szoftververzió, a környezet és a használati feltételek eltérései miatt változhatnak, és nem feltétlenül tükrözik a tényleges teljesítményt.
*A kijelző maximum 120Hz-es képfrissítést támogat. A képfrissítési ráta eltérhet az egyes alkalmazásokban és játékokban.
*A hűtési rendszer adatai a Xiaomi Laboratóriumából származnak, és a Xiaomi 11T Pro okostelefonhoz lettek hasonlítva.
*Az adatok a Xiaomi Laboratóriumából vagy a Xiaomi 12T okostelefon oldalán feltüntetett termék dizájn és beszállítói adatokból származnak. A tesztelt adatok kis mértékben eltérhetnek a különböző szoftver verziók, a tesztelt termék, a tesztkörnyezet függvényében, és nem feltétlenül tükrözik pontosan az aktuális terméket.
*Az oldalon található képek és videók csak illusztrációs célokat szolgálnak, és nem feltétlenül tükrözik a termék pontos megjelenését. Az aktuális felhasználói felület eltérhet.