Skip to main content

120W Xiaomi HyperCharge töltés

Fedezd fel az egyedülálló 120W-os Xiaomi HyperCharge töltés titkait!

HOGYAN MŰKÖDIK A 120W-OS XIAOMI HYPERCHARGE TÖLTÉS?

Új töltési struktúra | MTW akkumulátortechnológia | Mi-FC technológia | LiquidCool technológia | Grafén alkalmazása a Li-ion akkumulátoron

*Átlagos kapacitás, amely egy 5000mAh-ás akkumulátornak felel meg. Az akkumulátor két 2500mAh-ás cellaszerkezetre van osztva.

A grafén alkalmazása a Li-ion akkumulátorban

A “grafén alapú lítium-ion” technológiát alkalmazva a Xiaomi 11T Pro akkumulátora nagyobb vezetőképességgel rendelkezik, mint a hagyományos akkumulátorok.

NINCS KOMPROMISSZUM A HŰTÉSI TECHNOLÓGIÁBAN

Élvezz bármilyen médiatartalmat, amihez csak kedved van!

LiquidCool technológia

A LiquidCool technológiának köszönhetően a hőelvezetés gyors, így a töltés mindig hatékony.

A BIZTONSÁG AZ ELSŐ 120W-OS XIAOMI HYPERCHARGE

34 védelmi funkció | Valós idejű hőmérséklet-ellenőrző rendszer | TÜV Rheinland Safe Fast-Charge System Tanúsítvány | Kiváló töltési ciklusok

Mindenre kiterjedő professzionális védelem a készüléked számára

A Xiaomi 34 töltési és akkumulátor biztonsági funkcióval rendelkezik, amelyek átfogják a teljes töltési ciklust a töltőtől az áramkörön át az akkumulátorig. A 9 hőérzékelő a valós idejű hőmérsékletet figyeli, így a töltés mindig biztonságos.

Akkumulátor

– Magas hőmérsékletű töltés/kisütés elleni védelem
– Alacsony hőmérsékletű töltés/kisütés elleni védelem
– Kettős túltöltés elleni védelem

Áramkör

– Túlmelegedés leállítása védelem
– USB bemeneti túláramvédelem
– USB bemenet feszültség alatti védelem

Töltő

– Túlfeszültség elleni védelem
– Túlmelegedés elleni védelem
– Kábel titkosítási védelem
– Túláramvédelem és túlfeszültség elleni védelem

Biztonságosabb és tartósabb

Folyamatos összpontosítás az optimális élettartam biztosítására

TÜV Rheinland Safe
Gyorstöltési rendszer tanúsítvány

Szorosan együttműködve a TÜV Rheinlanddal, a 120W-os Xiaomi HyperCharge töltés számos szigorú tesztelésen átesett.

Hosszabb élettartamú akkumulátor

Az akkumulátort úgy tervezték, hogy 800 teljes töltési ciklus* esetén is megőrizze eredeti kapacitásának akár 80%-át.

Támogatja még a -10°C-on történő töltést is*


Akár 12W-os töltési sebességet biztosít még -10°C-os hőmérsékleten is.

*A Xiaomi 11T sorozat 0°C és 35°C közötti környezeti hőmérsékleten működik a legjobban. Tárolási hőmérséklet -20°C és 45°C között.

*Az iparági szabvány szerint az akkumulátor tényleges kapacitása 500 teljes töltési és kisütési cikluson keresztül 60%.
*800 töltési ciklus adatai 25℃-on a Xiaomi belső laboratóriumaiban.
*A készülék feltöltése és az akkumulátor meleg környezetben való tárolása visszafordíthatatlanul károsíthatja azt. Ha nagyon hideg környezetben használja a készüléket, előfordulhat, hogy csökken az akkumulátor élettartama, de ez az állapot átmeneti. Amint az akkumulátor hőmérséklete visszatér a normál üzemi tartományba, a teljesítménye is visszatér a normális szintre.
*Az ezen az oldalon található, a töltésre és az akkumulátor élettartamára vonatkozó összes adat a Xiaomi laboratóriumaiból származik. A tényleges teljesítmény a szoftververziótól, az adott tesztkörnyezettől és a telefonmodelltől függően változhat. Az ezen az oldalon feltüntetett összes összehasonlítás csak a Xiaomi termékekre vonatkozik.
*A maximális kimeneti teljesítmény 120W lesz 220~240V-os bemenet esetén; A maximális kimeneti teljesítmény 96W lesz 100~120V-os bemenet esetén. A maximális kimeneti teljesítmény egyes régiókban eltérő bemeneti feszültség alapján nem biztos, hogy 120W-os.
*A Xiaomi belső laboratóriumában tesztelt töltési adatok 2% – 100% között, a tényleges eredmények eltérhetnek.
*Átlagos kapacitás, amely egy 5000mAh-ás akkumulátornak felel meg. Az akkumulátor két 2500mAh-ás cellaszerkezetre van osztva.
*A oldalon az általános telefonokkal végzett összes összehasonlítás a általános Xiaomi telefonokra vonatkozik; Hacsak a termékoldalon másképp nem jelezzük, minden adat a Xiaomi laboratóriumaiból, a tervezési és technológiai paraméterekből, valamint a gyártók által szolgáltatott adatokból származik. A tesztelési adatok a különböző tesztverziók és tesztkörnyezetek kis mértékben eltérhetnek. Ezen a termékoldalon feltüntetett adatok csak referenciaként szolgálnak, és nem feltétlenül tükrözik a tényleges terméket.
*A bizonyos funkciók elérhetősége régiónként eltérő lehet. A feltüntetett termékképek és funkciók csak referenciaként szolgálnak, a képernyőn megjelenő képek szimuláltak, és csak bemutató célokat szolgálnak. Kérjük, hogy a tényleges termékeket tekintsd alapértelmezettnek.