Skip to main content

A rendezői változat

Ultra Dizájn

A kifinomult dizájn
új korszaka

Törd meg a mintát. Engedd, hogy a képzelet vezessen az utadon.

Prémium kerámia dizájn fekete vagy fehér színben.

IP68 vízállóság
Fröccsenésállóság

Play Video

Ultra Kamera

A fotózás
új csúcsa

Három óriási érzékelő, három fő kamera, tökéletes fókusz éjszaka és a 8K videózásánál.

1. helyezett a DXOMARK ranglistán az összesített pontszámot tekintve
2021. március 29-én a Mi 11 Ultra kamera 143 pontot ért el, ezzel az első helyen áll a DXOMARK összesített ranglistáján.

Xiaomi × Samsung közös fejlesztés
Főkamera, 1/1,12""-os szupernagy méretű érzékelő

1,4 µm pixelméret
2,8 µm, 4 az 1-ben szuperpixel
f/1.95 rekeszérték

50MP
8P lencse
OIS

Ez az érzékelő olyan szuper nagy, akár egy fényképezőgépé, így éjszakai fotózásnál is professzionális felvételeket és részleteket biztosít.

Tekints új szemmel az éjszakára

Sötétben még az összetett részletességű képek is pontos színekkel reprodukálhatók, amelyek tökéletesen tükrözik a valóságot.

A Xiaomi új Ultra Night
Photos algoritmusa

Rendkívül gyenge fényviszonyok mellett a szabad szem számára szinte lehetetlen tisztán érzékelni a környezetet, de a Xiaomi saját fejlesztésű Ultra Night Photos funkciója lehetővé teszi, hogy az MI több képkockás fúziójával úgy lásd a világot, amilyen valójában.

Erre a fontos dologra nem könnyű összpontosítani

Dual Pixel Pro

A GN2 szuper nagyméretű érzékelője egy pillanat alatt pontosan fókuszál, még sötét és bonyolult környezetben is.

64 pontos lézerfókusz

Most először a Xiaomi egy vadonatúj, 64 pontos, nagyobb látómezővel rendelkező, szélesebb fókusztartományt biztosító fókuszrendszert kínál. Élvezd a távoli és mozgó témák pontos fókuszálását.

Akció rögzítés

Az Akció rögzítés funkcióval a kamera valós időben állítja be az expozíciós értéket. Az intelligens funkció automatikusan követi az embereket és az állatokat, és gondoskodik arról, hogy a fókusz ott legyen, ahol szeretnéd.

Hagyd, hogy a HDR életre keltse a világot

Dual Native ISO Fusion
Lépcsőzetes-HDR
End-to-end HDR10+

A Dual Native ISO Fusion segítségével elfelejtheted a zajos, gyenge fényviszonyok mellett készült felvételeket.

A processzor szintű egyfelvételes progresszív HDR egyetlen képen rögzíti a jelenet tónustartományát, így elkerüli az olyan mozgás közbeni fotózási gondokat, mint a szellemkép vagy az elmosódott mozgás.

Az end-to-end HDR10+ rögzíti mind a világos, mind a sötét részleteket és hihetetlen dinamikatartományú látványt kínál.

120x

teleobjektív kamera

Nagy teljesítményű 8K videókamera

Kiélnéd a kreativitásod? Indítsd el a videókamerát, és engedd szabadon szárnyalni a fantáziád! A mozgó tárgyak, távoli témák, vagy sötét éjszakák nem jelentenek kihívást a Mi 11 Ultra egyedülálló kamerájának. Fedezd fel az olyan szoftveres funkciókat, mint a hangzoom, az Ultra Night Video és a slow-motion effektek, és emeld a videóidat egy új szintre. Az utolsó simításokhoz pedig add hozzá a kedvenc mozis videófiltereidet, hogy az eredmény olyan legyen, mintha egyenesen a mozivászonról jött volna le.

Ultra Teljesítmény

Több, mint
átfogó

A Mi 11 Ultra több, mint egy kiváló filmes kamerával rendelkező telefon. Más szempontokból is egy ultra-felsőkategóriás csúcskészülék, kiemelkedő teljesítménnyel, kijelzővel, akkumulátor-üzemidővel és hangminőséggel.

Qualcomm® Snapdragon™ 888
Érj el új magasságokat

Háromfázisú hűtési technológia

A Mi 11 Ultra az első okostelefon, amely szilárd-folyadék-gázfázisú hűtőrendszerrel rendelkezik. A hővezető képesség 100%-kal javult a hőpasztához képest. A nagyméretű párolgókamra lemez mindig hatékonyan vezeti el a hőt.

5000 mAh nagy kapacitású akkumulátor
0-24 órás biztonságérzet

A Mi 11 Ultra a 2. generációs nanoszilícium anódanyagos akkumulátorok jövőjét kutatja. A lítium-ion tárolókapacitása tízszer nagyobb, mint a hagyományos grafit anódanyagé, ami jelentősen javította az akkumulátor kapacitását és töltési sebességét.

Vezetékes + vezeték nélküli
Duál 67 W-os töltés

Töltés 100%-ra mindössze 36 perc alatt, akár 67 W-os vezeték nélküli turbótöltéssel, vagy vezetékes turbótöltéssel. Dugd be a telefonod, és egy kávészünetnyi idő alatt újra feltölt.

Támogatja -10 ℃-ig az alacsony hőmérsékletű töltést

10 W-os vezeték nélküli fordított töltés

DisplayMate A+
Magasra teszi a lécet
WQHD+ 120 Hz-es kijelző

6.81″

AMOLED négyes lekerekítésű kijelző

1.07 milliárd szín

Még több színnel

480Hz

Érintés érzékenység

1700 nits

Csúcsfényerő

Corning® Gorilla® Glass Victus™

A 2 méteresre növelt esésteljesítménynek és a megnövelt karcállóságnak köszönhetően az üveg sérülés nélkül védi a készüléket.

Hátlapi kijelző

Ha a telefon arccal lefordítva fekszik, akkor is nyomon követheted az időt, az akkumulátor töltöttséget és az értesítéseket a hátlapi mini kijelzőn.

Hátlapi szelfi

Használd a hátlapi kijelzőt, hogy szuper tiszta szelfiket készíthess az erősebb hátlapi kamerával.

Szuper energiatakarékos mód*

10%-os akkumulátor élettartam
55 órán át tart*

Lehetővé teszi az idő ellenőrzését, fontos hívások kezdeményezését vagy fogadását, valamint a regálást vészhelyzetben.*

*A funkció OTA-frissítéssel érhető el.

Profi hangminőség

A Harman Kardon Golden Ear céggel együttműködve a Xiaomi továbbfejlesztette a sztereó hangszóró akusztikáját, és megnövelte a hangerőt, így kiváló hangminőséget biztosít közvetlenül a telefon hangszóróiból.

* A Corning® Gorilla® Victus ™ adatok a Corning hivatalos weboldaláról származnak. A tényleges esésteljesítmény eltérhet a laboratóriumi eredményektől, mivel a valós körülmények különbözőek lehetnek.

* Az akkumulátorral és a töltéssel kapcsolatos adatok a belső laboratóriumokból származnak. A tényleges eredmények a különböző szoftver verzióktól, a környezettől és a használati feltételektől függően változhatnak, és nem feltétlenül tükrözik a tényleges terméket.