Mi True Wireless Earphones 2 Basic

Érezd a ritmust egész nap!

Akár 20 óra teljes akkumulátor-üzemidő
Kristálytiszta hívások dual-mic ENC-vel
Automatikus párosítás és automatikus csatlakozás
Intelligens fülbehelyezés-érzékelés funkció
Nagyszerű hang 14,2 mm-es meghajtóval és AAC kodekkel

Hosszú üzemidő,
akár 20 óra*,
amely lehetővé teszi, hogy reggeltől estig használd

Az új chip energiafogyasztás-szabályozásának köszönhetően a fülhallgatók körülbelül 5 órán át használhatók egyetlen teljes feltöltéssel, és akár 20 órán keresztül egy teljesen feltöltött töltőtokkal együtt. Az akkumulátor tartóssága lehetővé teszi, az egész napos zenelejátszást.

*A fülhallgató állóképességi adatai: ha a fülhallgató teljesen fel van töltve és a hangerő 50% -ra van állítva (az okostelefonon), a használati idő legfeljebb 5 óra lehet. Ha a fülhallgató és a töltőtok teljesen fel van töltve, a zenelejátszás körülbelül 20 óra lehet. A meghatározott felhasználási idő függ a használati körülményektől.

A kettős mikrofonnak köszönhetően csökkentettek a hívás közbeni háttérzajok,
a zavartalan használat érdekében.

Mindkét fülhallgatóba nagy érzékenységű mikrofont építettünk be, amelyek beamforming technológiával kiküszöbölik a háttérzajokat hívások közben, így biztosítva, hogy a vonal másik végén is kristálytisztán halljanak téged még zajos környezetben is.

A tok kinyitásakor megjelenik egy ablak*, és az okos-kapcsolat láthatóvá válik.

A Mi True Wireless Earphones 2 Basic a MIUI Global felhasználói felülettel rendelkezik. A töltőtok kinyitásakor megjelenik egy fülhallgató-csatlakozási felület. A csatlakoztatás után kényelmesen kezelheted a fülhallgatót telefonodról, valamint ellenőrizheted a fülhallgató és a töltőtok töltöttségi szintjét.

* Az első csatlakozást manuálisan kell befejezni az okostelefon Bluetooth beállításai között. Az automatikus kapcsolat létrehozásához be kell kapcsolni a készülék Bluetooth funkcióját a szokásos módon.
A párosítás gyors elvégzéséhez szükséges felugró ablakot a következő mobiltelefon modellek támogatják, miután a MIUI Global legújabb verzióit frissítették:
Mi 10 、 Mi 10 Lite 、 Mi 10 Pro 、 Mi 8 、 Mi 8 Explorer Edition 、 Mi 8 Lite 、 Mi 8 Pro 、 Mi 8 SE 、 Mi 9 、 Mi 9 Lite 、 Mi 9 SE 、 Mi 9T 、 Mi 9T Pro 、 Mi Max 3 、 Mi MIX 2S 、 Mi MIX 3 、 Mi Note 10 、 Mi Note 10 Lite 、 POCO F1 、 POCO F2 Pro 、 Redmi 8 、 Redmi 8A 、 Redmi Note 7 、 Redmi Note 7 Pro 、 Redmi Note 8 Pro 、 Redmi Note 9 Redmi Note 9 Pro 、 Redmi Note 9S , A jövőben további modellek lesznek kompatibilisek erre a funkcióra.

Okos, korlátlan és biztosítja az igazi vezeték nélküliséget

Igazi vezeték nélküli tervezés, korlátozásoktól mentesen. A bal vagy a jobb fülhallgatót tetszés szerint felcserélheted, és rugalmasan válthatsz az egyedüli- és a kettős fül mód között. A kettős fül mód vezeték nélküli dimenziós hangzást nyújt, míg az egyedüli fül mód használata szabadabb élményt nyújt.

A nagy dinamikus meghajtó gazdaggá és természetessé teszi a hangot

A 14,2 mm-es nagy kompozit membránnal rendelkező dinamikus meghajtó segítségével a hang teljesebbé és gazdagabbá válik, természetesebb érzéssel, valódi textúra és a részletek visszaállításával. Ugyanakkor az AAC audiokodek technológiát támogatják a hangminőség és az élmény javítása érdekében, tiszta hangzást biztosítva a felhasználók számára.

Kényelmes, félig fülbe helyezett kialakítás a biztonságos illeszkedés érdekében

A fél fülbe helyezett kialakítás tökéletesen illeszkedik a hallójáratba a nagyobb kényelem és stabilitás érdekében, kívül és belül. Egy fülhallgató súlya csupán 4,7 g. A kompakt és könnyű test megkönnyíti a viseletet, és jelentősen csökkenti a rendszeres viselés okozta kopottságot.

Koppints a művelethez, és vezéreld egyetlen érintéssel a szabadidődben!

Az olyan műveletek, mint a zene lejátszása / szüneteltetése, a hívás fogadása / befejezése, a hangsegéd bekapcsolása mind a fülhallgató dupla koppintásával végezhető el. Könnyen vezérelhető a mobiltelefon működtetése nélkül.

 • Bejövő hívás / Elutasítás
  Koppints kétszer bármelyik fülhallgatóra
 • Aktiváld a hangsegédet
  Koppints kétszer a bal fülhallgatóra
 • Zenelejátszás mindkét fülben / szünet
  Koppints kétszer a jobb fülhallgatóra
 • Zenelejátszás egy fülben / szünetben
  Koppints kétszer a fülhallgatóra
 • Szüneteltesd a zenét
  Vedd ki az egyik fülhallgatót

*A kívánt feladat végrehajtásához koppints a fülhallgató bármely részén a jelzett helyre (az ábra felső, középső és alsó része).

felső rész

középső rész

alsó rész

A viselés érzékelés* szünetel, amikor a fülhallgatót kivesszük

Rendkívül érzékeny, kapacitív, fülen belüli viselési érzékelőt használunk a viselési állapot felismerésére. Zene hallgatása közben szüneteltesd a zenelejátszást a fülhallgató kivételével, majd folytasd a visszahelyezésével! Élvezd a zenét attól a pillanattól kezdve, hogy a fülhallgató a helyére kerül, és soha ne maradj le a kedvenc részedről!

*A fülhallgató viselési állapot érzékelője nem támogatja a filmlejátszás és az automatikus szünet funkciót harmadik féltől származó lejátszó esetén, ha kiveszed a fülhallgatót.

Egyidejű továbbítás mindkét fül számára* gördülékenyebb lejátszást és jobb audiovizuális élményt eredményez

A szoftver és a hardver tökéletesen optimalizált egy új architektúrára. A bal és a jobb fülhallgató összeköttetésben van, és egyszerre továbbítja a hangjeleket a fülhallgatóhoz. Javult az interferencia-ellenes stabilitás és a hang késleltetése is hatékonyan csökkent.

* A szinkron átviteli technológiát a mobil chipek nem befolyásolják, és kompatibilis mind az Android, mind az iOS rendszerekkel.

* Töltési tartóssági teszt adatforrása: Fangyuan Radio and Television Inspection and Testing Co., Ltd, jelentés száma: S20200317735801.
* A tok kinyitásakor a kompatibilis modelleken megjelenő felugró ablakok kissé eltérhetnek az egyedi termékkülönbségek, verzió jellemzők, használati feltételek, környezeti tényezők stb. miatt. Ha bizonyos funkciók nem működnek rendeltetésszerűen, ajánlott frissíteni a Mi / A Redmi telefon MIUI operációs rendszerét a legújabb verzióra, és újrapróbálkozni. További kérdésekkel fordulj az ügyfélszolgálathoz.
* Töltéskor ellenőrizd, hogy a töltőport mentes a nedvességtől vagy bármilyen idegen anyagtól.
* A fenti termékparaméterek csak tájékoztató jellegűek. Egyes termékparaméterek a külső tényezők függvényében változhatnak, mint például a környezet, a mobiltelefon-rendszer eltérései és a tényleges termék .