Mi Smart Band 4C

Nagy méretű 1,08"-os színes kijelző / 14 napos üzemidő, közvetlen USB-töltés / azonnali értesítések közvetlenül a csuklódra / tudományos algoritmusok az egészség megőrzéséért

1314
Aktivitáskövető, érzékeny egészségmegfigyelő funkciók
 • Könnyű és könnyen felvehető
  Teljes körű egészségügyi és fitnesz funkciók

  A Mi Smart Band 4C kicsi, de hosszú akkumulátor-üzemidővel rendelkezik. Érzékeny aktivitáskövetéssel, egészségfigyelő algoritmusokkal, valamint számos más apró funkcióval rendelkezik, így soha nem akarod majd levenni.

 • Nagy méretű, 1,08"-os színes kijelző
  Tiszta kijelző az élénkebb képekért.

  A TFT színes kijelző élénkebb színeket kínál, állítható fényerővel, így még több, azonnal áttekinthető információ áll rendelkezésedre. A képernyőt a csukló felemelésével felébresztheted, a kijelzőt pedig kikapcsolhatod, ha tenyereddel enyhén megérinted a képernyőt.

 • Egy olvasatlan üzeneted van
  A hőmérséklet ma 19°C

  Emeld fel a csuklód a bejövő hívások és alkalmazásértesítések megjelenítéséhez!

  A valós idejű figyelmeztetésekkel soha többé nem maradsz le egyetlen fontos értesítésről se, legyen szó akár a bejövő hívásokról, szöveges üzenetekről, közösségi médiáról vagy egyéb alkalmazás-értesítésekről. Ellenőrizd az időjárási és levegőminőségi előrejelzéseket, és állíts be riasztásokat az emlékeztetőkhöz, hogy ne érjen meglepetés!

Személyi edzés a csuklódon
Figyeld meg a napi szokásaid, bármikor és bárhol
 • Vízálló 50 méterig
  Viseld úszás vagy zuhanyzás közben is

  5 ATM vízállóság* - viseld a medencében vagy bármilyen sekély vízben, teljes mértékben védve a hétköznapi vízkárosodás ellen.

 • Többféle sportolási mód
  Szakszerű útmutatás és pontos megfigyelés

  Támogat öt speciális sportmódot és a pontos nyomonkövetést, így valós idejű aktivitási adatokhoz, például pulzusszámhoz és sebességhez juthat.

  Kültéri futás

  Edzés

  Kerék-pározás

  Futópad

  Power Walking

 • Állíts be emlékeztetőket a célokhoz!
  Fejlődés naponta, lépésről lépésre

  Szórakoztató napi lépéskövetés. Állíts be magadnak célokat és emlékeztetőket a kalóriafogyasztáshoz és a lépésekhez és frissítsd őket, ahogy fejlődsz!

Egészségmenedzsment a csuklódon
Egész napos egészségvédelem
 • 24 órás pulzusmérés
  Minden pillanatban veled van

  Védd az egészségedet és élvezd a 0-24 órás pulzusszám-ellenőrzést! A gyors, alapos és diszkrét, nagy pontosságú infravörös érzékelő és a többi infravörös funkció még pontosabbá teszik a csuklóérzékelést.

 • Tudományos alvásfigyelés és elemzés
  Segít az alvás minőségének javításában.

  A napi alvásfigyelés és a tudományos alváselemzés adatai könnyen megtekinthetők a Xiaomi Wear alkalmazáson keresztül.

 • A Mi Smart Band 4C emlékeztet arra, hogy állj fel és mozogj, ha túlhosszú ideje ülsz egy helyben a munkahelyeden.

  Amikor elfoglalt vagy és elveszted az időérzéked, a Mi Smart Band 4C gyengéd lökésvibrációt küld, hogy tudassa veled, hogy túl sokáig ültél és fel kellene kelned mozogni.

Mindennapi segítség a csuklódon.
Kényelmesen minden tevékenység közben.
 • Zenelejátszás vezérlése mobiltelefonról
  Hordd a Mi Smart Band 4C-t edzéshez!

  Könnyedén vezérelheted a zenét edzés közben, a következő szám/előző szám/lejátszás/szünet és a hangerő beállítása funkciókkal.

Személyre szabott óralapok széles választékának támogatása
Általad meghatározott megjelenés.
Igazi segítség a változékony hétköznapokban
 • Üzeneteid valós időben történő megtekintése

 • Hívóazonosítás/
  elutasítás

 • 24 órás pulzusszám-ellenőrzés

 • Alvásfigyelés

 • Tevékenységi adatok megjelenítése

 • Üresjárati riasztások

 • Telefon keresése

USB-töltés 14 napos extra hosszú akkumulátor-élettartam

A beépített USB-gyorstöltésnek köszönhetően a Mi Smart Band 4C mindössze két óra alatt teljesen feltöltődik és 14 napos akkumulátor-üzemidővel rendelkezik.

A TPU szíj négy élénk színben kapható
Kényelmes viselet és kíméletes a bőrhöz.
 • Grafit fekete
 • Élénk narancssárga
 • Olajzöld
 • Mély égszínkék
*A fekete szíj alapfelszereltségként jár, a többi szín külön megvásárolható.

*A fekete szíj alapfelszereltségként, más színek külön megvásárolhatók.
*A Mi Smart Band 4C használatához telepítened kell a kísérő mobilalkalmazást: Android felhasználóknak le kell tölteniük a Mi Wear alkalmazást. iOS felhasználóknak le kell tölteniük a Mi Wear Lite alkalmazást (a letöltéshez és telepítéshez keress rá az App Store-ban a "Xiaomi Wear" kifejezésre, vagy beolvashatod a dobozban található használati útmutatóban található QR-kódot).
*A Mi Smart Band 4C különböző színtémákat és négy különböző színű szíjatt támogat a különféle kombinációkhoz, beleértve az egyre növekvő számú egyéni óralapot (az óralapok tényleges száma az online elérhetőség függvénye).
*50 méteres vízállóság, az 50 méteres vízállósági besorolás a GB/T 30106-2013 szabványoknak megfelelően és a Shenzhen Watch & Clock Quality Test center által ellenőrzött, Mi Smart Band 4C vízállósági besorolású jelentés száma: SWT2001-13. A vízállósági besorolás 5 ATM (ami 50 méteres víz alatti mélységnek felel meg). Viselhető zuhanyzáskor, uszodában és sekély vízben úszáskor, de szaunában vagy búvárkodáskor nem.
*A Mi Smart Band 4C 14 napos akkumulátor élettartamára vonatkozó adatokat a Goertek laboratórium ellenőrizte: az alapértelmezett gyári beállítások használata, a 30 perces automatikus pulzusérzékelés bekapcsolása, napi 1000 értesítés fogadása és megjelenítése, napi 2 ébresztés (5 másodperces rezgés után leáll), a gomb megnyomása az idő kijelzéséhez napi 10 alkalommal, az alkalmazás megnyitása szinkronizáláshoz naponta egyszer. A tényleges használat során az akkumulátor élettartama különböző tényezőktől, például a beállításoktól, a működéstől és a használati környezettől függ és eltérhet a laboratóriumi tesztektől.