Skip to main content

Minden egyben, kiváló kamerarendszerrel, kijelzővel és akkumulátorral. Engedd, hogy a sokszínűség egy zászlóshajó erejével törjön be az életedbe!

Sokszínű élet, sokszínű látásmód

Csúcskategóriás IMX766 érzékelő

Az IMX766-os érzékelőt számos csúcskategóriás okostelefonhoz választják. A nagy méretű, 1/1,56-os érzékelő mérete nagyobb fényfelvételt tesz lehetővé, a fejlett All-pixel Auto Focus pedig képes a nagy sebességű automatikus fókuszálást megvalósítani.

50MP fő kamera

1/1.56” érzékelő
2μm 4 az 1-ben nagy pixelek
All-pixeles Auto Focus
f/1.88 nagy rekesznyílás
6P lencse

8MP ultranagy látószögű kamera

119° FOV

2MP makró kamera

Xiaomi Imaging Engine

A hatékony MI algoritmusok nagymértékben javítják a képminőséget és a sebességet. Életed minden felbecsülhetetlen pillanata életre kel, és csak arra vár, hogy megragadd!

Ecosphere motor

Harmadik féltől származó alkalmazások széles skáláján támogatott a még nagyobb kreativitás érdekében

Bionikus érzékelés

Rendszererőforrások kiosztása a megörökítendő felvételek priorizálása érdekében

Színmotor

A számítógépes fotózás magasabb képminőséget eredményez

Gyorsító motor

A CPU, a GUP, a DSP, az ISP és más eszközök integrálása a képalkotás sebességének maximalizálása érdekében

Optikai fúzió

Integrált optikai információk, térfúzió, időfúzió és fényfúzió tovább javítja a fényfelhasználás hatékonyságát

Rögzíts mindent, amit az éjszaka kínál

A 4 az 1-ben pixel binning technológia 4 szomszédos pixelből egyetlen 2μm méretű pixelt generál, ami négyszeresére növeli a fényérzékenységet, így jobb éjszakai felvételeket készíthetsz.

filmCamera

Szervezz saját
fotókiállítást

Hét klasszikus filmszűrő, pixelszint-számítás és valós idejű előnézet, amely vintage hangulatot áraszt, és azonnal mesterművé varázsolja a fényképet.

Ultranagy látószögű kamera

Az ultranagy látószögű objektívvel megtapasztalhatsz egy tágabb világot.

Minimalista és elegáns dizájnnyelv

A Redmi Note 12 Pro 5G lapos kerete és üveg hátlapja kifinomult vonalakat és prémium hangulatot kölcsönöz a telefonnak; még a Redmi Note sorozat profi modelljeinek vastagsági és súlyadatait is felülmúlja, így a fogás kedvezőbb és kényelmesebb lesz.

Vastagság:

7.9mm*

Súly:

187g*

3 szemet gyönyörködtető szín, hogy passzoljon a stílusodhoz

High-end Flow AMOLED
Kivételes színek és árnyalatok

A 6,67-os kijelző fejlett rugalmas anyagokból készült, növelve a fényerőt és nagyobb színtartományt jelenít meg nagyobb kontraszttal, a gördülékenyebb kimenettel kombinálva az élénk látványélményért.

100%

DCI-P3 színskála

5000000:1

Kontrasztarány

Olvasó mód

Papírszerű olvasási élmény

Napfény mód

Napfényben is látható kijelző

A COP technológiának köszönhetően
vékonyabb a keret

A Flow AMOLED fejlett, rugalmas anyaga kisebb alsó keretet biztosít, így nagyobb kijelzőt élvezhetsz, ami kevésbé vonja el a figyelmedet.

120Hz magas képfrissítés

Simán siklik a weboldalakon, videókon, játékokon stb.

Élethű audio-vizuális élvezetek

A Dolby Vision® a HDR10+-szal együttműködve verhetetlen képminőséget biztosít, a Dolby Atmos® és a sztereó hangszórókkal együtt, így bárhol és bármikor moziélményben lehet részed.

Hatalmas, 5000mAh akkumulátor

A 7,9mm vékony készüléktestbe egy 5000mAh, nagy kapacitású akkumulátor került beépítésre, amely hosszabb élettartamot és gördülékenyebb felhasználói élményt biztosít.

67W turbó töltés

A 67W turbó töltésnek köszönhetően 15 perc alatt szinte mindennel megbirkózhatsz, amit a nap rád zúdít. Na ez aztán a sebesség!

Mindig hűvös

A Redmi Note 12 Pro 5G 12 rétegű grafitlemezes hűtőrendszert használ, amely még intenzív használat közben is hatékonyan csökkenti a mag hőmérsékletét.

Gyors tároló és RAM kombináció

Gördülékenység, az akár 8G memóriával. Telepítsd kedvenc alkalmazásaidat, és készíts emlékezetes fotókat és videókat akár 256G tárolóval!

5G akadályok nélkül*

A gyorsabb sebességnek és a több frekvenciasávnak köszönhetően úgy kommunikálhattok online, mintha szemtől szemben állnátok egymással.

Minden lényeges dologban jobb élményt ad

X-tengelyes lineáris motor

Többfunkciós NFC*

3,5mm-es fejhallgató-csatlakozó

Wi-Fi 6

Megjegyzések:
*Az ezen az oldalon található képek illusztrációk, a valódi termék kialakítása eltérhet.
*Az 5G a helyi távközlési szolgáltatók támogatását igényli, és nem minden régióban érhető el.
*Egyes funkciók elérhetősége régiónként eltérő lehet. A feltüntetett termékképek és funkciók csak tájékoztató jellegűek. A kijelző képernyőjén látható képek szimuláltak, és csak demonstrációs célokat szolgálnak. Kérjük, hogy a tényleges termékeket tekintsd alapértelmezettnek.
*Az 5000mAh a Redmi Note 12 Pro 5G akkumulátor kapacitásának általános értékére utal.
*Az ezen az oldalon található összes töltésre és akkumulátor élettartamra vonatkozó adat a Xiaomi laboratóriumaiból származik. A tényleges teljesítmény a szoftververziótól, az adott tesztkörnyezettől és a telefonmodelltől függően változhat. Az ezen az oldalon feltüntetett összes összehasonlítás csak a Redmi termékekre vonatkozik.
*A tesztelési adatok a különböző tesztverziók és tesztkörnyezetek között kis mértékben eltérhetnek. Az ezen a termékoldalon feltüntetett adatok csak referenciaként szolgálnak, és nem feltétlenül tükrözik a tényleges terméket.
*Az NFC funkciók régiónként eltérhetnek.