Skip to main content

Mesh System AX3000(2-Pack)

Maradj kapcsolatban a Wi-Fi 6 segítségével

A Xiaomi mesh rendszerd teljes lefedettséget biztosít az összetett otthoni elrendezésekhez is

A Xiaomi Mesh System AX3000 (2-Pack) összekapcsolt hálózattá egyesül, amely Wi-Fi 6 lefedettséget biztosít az egész otthonodban, akár 372 négyzetméternyi területet lefedve. A Xiaomi Mesh System AX3000 támogatja a hálózatépítést ugyanazzal a modellel és/vagy a Mi Router AX9000-zel, összesen legfeljebb 10 eszközzel. A jel automatikusan és zökkenőmentesen vándorol a különböző routerek között, így akár mozgás közben is játszhatsz.

Mesh rendszer önjavító* képességekkel

A Xiaomi Mesh System AX3000 segítségével létrehozott hálózatban egy meghibásodott csomópont észlelésekor a teljes hálózati architektúra újraterveződik a hálózat normál működésének biztosítása érdekében.

A könnyen kezelhető mesh szett okosan és egyszerűen telepíthető.

A Xiaomi Mesh System AX3000 (2-Pack) csomagot gyárilag előre konfigurálták, így nincs szükség bonyolult beállításra, és azonnal használható*. Mostantól könnyen beléphetsz a nagysebességű internet korszakába, szakértelem nélkül.

Kezdd el azonnal, és élvezd a villámgyors Wi-Fi 6-ot!

A Xiaomi Mesh System AX3000 (2-Pack) 2,4GHz-es és 5GHz-es sávokat kínál, mindkettő 802.11ax technológiával. A két sáv együttesen akár 2976Mbps * kétsávos vezeték nélküli sebességet kínál. Ez közel kétszerese egy tipikus AC1200-as router sebességének. Az 1024 QAM technológia szintén gyorsabb, mint a Wi-Fi 5 256 QAM technológiája, így nem kell várnod a nagy sebességű internet-hozzáférésre.

160MHz-es nagy sávszélesség a kiváló élményért

Ha a sávszélesség olyan, mint egy autópálya, a hagyományos 2 sávos közlekedési rendszerek mindig zsúfoltak. A Xiaomi Mesh System AX3000 (2-Pack) rendszerrel azonban minden sáv széles, és az 5GHz-es sávban a sebesség megduplázódik *. Élvezd a teljesen akadozásmentes online élményt, még akkor is, ha több eszközzel csatlakozol!

A nagy hatékonyságú OFDMA átvitel zökkenőmentesebbé teszi az internet-hozzáférést több eszközön*

Az OFDMA technológia lehetővé teszi a routerek számára, hogy egyszerre több eszközről érkező adatfolyamokat dolgozzanak fel, amikor nagyméretű eszközök igényelnek adatátvitelt, hatékonyan csökkentve a hálózati torlódásokat és jelentősen csökkentve a késleltetési időt.

Wi-Fi 6 OFDMA-t támogató router

Hagyományos Wi-Fi 5 router

Stabil online kapcsolat egyidejűleg 254 eszköz számára*

Az okosotthonok kora egyre több csatlakoztatott eszközt hoz az otthonokba. Minden Xiaomi Mesh System AX3000 (2-Pack) termék 256MB-os RAM memóriával rendelkezik, hogy megfeleljen az alkalmankénti összetett, nagyszámú eszközzel rendelkező környezeteknek, például családi összejövetelek vagy partik alkalmával, így a stabil kapcsolat és a válaszadás időben biztosított.

Nem csak energiatakarékos, de tartósabb is

A Target Wake Time technológia csak akkor csatlakozik, ha adásjelet kap, egyébként alvó üzemmódban marad. Ez hatékonyan csökkenti az átlagos energiafogyasztást a Wi-Fi eszközökhöz való csatlakozáskor, és meghosszabbítja a termék élettartamát. * A TWT-technológiáknak támogatottnak kell lenniük a végberendezések által.

Egy csomag, több lehetőség

Ha ez a csomag nem felel meg az igényeidnek, akkor kínálatunkban megtalálod a Xiaomi Mesh System AX3000 (1-Pack) routert is. Akár egy kis lakásban, akár egy nagy, többszintes házban élsz, nálunk megtalálod a számodra megfelelő megoldást, hogy megteremtsd a kívánt internetkapcsolatot.

Vagány, fekete téglalap alakú kialakítás

Rejtett, kétsávos, nagy teljesítményű antennák, torony típusú hőarchitektúra, nagy csatornakonvekció és extra nagyméretű fém hűtőborda biztosítja a stabil működőképességet.

Nagyobb szakértői technológiai támogatás

Beamforming

irányított, fokozott jel a nagyobb lefedettség érdekében.

BSS Coloring

A logikus algoritmus-optimalizálás csökkenti a különböző Wi-Fi hálózatok közötti interferenciát.

WPA3

Új generációs biztonságos titkosítási protokoll biztosítja az otthoni hálózat adatbiztonságát.

IPv6

Nagyobb címtartomány a hatékonyabb továbbítás és biztonság érdekében

Megjegyzések:
* Az oldalon található képek illusztrációk, és a valódi termék megjelenése eltérhet.
* Az internetszolgáltatóhoz csatlakoztatott első csomópont meghibásodása megszakítja az internet-hozzáférést a teljes hálózaton, megakadályozva az önjavítást. Ez tehát nem vonatkozik az első hálócsomópontra, amelyet az ISP száloptikai csatlakozásához használnak.
* A készletben csak a két Xiaomi Mesh System AX3000 egység van előre gyárilag csatlakoztatva egymáshoz – ez nem minden Xiaomi mesh router termékhez tartozik.
* 2976Mbps a maximális elméleti vezeték nélküli sebesség, ha a 2,4GHz-es (576Mbps) és az 5GHz-es (2402Mbps) sávot egyidejűleg használják. A tényleges sebesség a hálózati feltételektől és a környezettől függően változhat.
* 254 eszköz a teljes kombinált 2,4G/5G/LAN-kapcsolat laboratóriumi körülmények között.
* A Wi-Fi lefedettség adatait a Xiaomi belső laborja tesztelte. A tényleges Wi-Fi-lefedettség a hálózat és a környezeti feltételek miatt eltérhet.
* A Wi-Fi 6 (802.11ax) és a 160 MHz-es, OFDMA, MU-MIMO és 1024 QAM funkciók használatához olyan végeszközökre van szükség, amelyek szintén támogatják a megfelelő szolgáltatásokat.