Skip to main content

Erőteljes integrált funkciók

Szabad kezek, engedd, hogy a változás magával ragadjon

BEVEZETÉS

Okos takarítóállomás

Egyállomásos, nem kell mosni, nem kell üríteni

Nincs szükség a felmosókorongok mosására vagy a porgyűjtő kiürítésére kézzel
Teljesen automatikus, kéz nélküli takarítás

A teljesen automatikus, mindenre kiterjedő okos állomás támogatja a többdimenziós funkciókat, mint például az automatikus porgyűjtés, a felmosókorongok mosása, a forró szárítás és az újratöltés. A porgyűjtési gyakoriság és a felmosókorong tisztítási módja is beállítható a teljesen kéz nélküli használathoz.

* A porgyűjtési gyakoriság, a felmosókorong tisztítási módok a Mi Home/Xiaomi Home alkalmazásban állíthatók be -> Válaszd ki a Xiaomi Robot Vacuum X10+ -> Beállítások -> Állomás beállításai. Mindig az igényeidhez igazítva.

Automatikus felmosókorong tisztítás
Forgó dörzsölés a kiváló eredményekért

Az erős vízáramlás a tisztítótálcában gyorsan átitatja a felmosókorongokat, nagy sebességgel forog és dörzsöl, hogy eltávolítsa a foltokat az automatikus pörgős szárítás előtt, a kéz nélküli, foltmentes tisztítás érdekében.

Duál légcsatornás automatikus porgyűjtő
Minden hulladék egy zsákba kerül, hogy a kezeid tiszták maradjanak

A 17000Pa* teljesítményű ventilátorral és a duál légcsatornás porgyűjtő kialakítással a porgyűjtő 10 másodperc alatt kiürül*. A beépített 2,5 literes porzsákba 60 szemeteszsáknyi por fér bele*.

2 órás gyors forrólevegős szárítás*
A tiszta felmosókorongokért. Nincs szükség szárításra

A felmosókorongok mosása után a minimum 2 órás forrólevegős szárítási idő garantálja a nedvesség- és szagmentes frissességet.

Az automatikus utántöltés biztosítja az egyenletes nedvességtartalmat
Makacs foltok eltávolítása, igazán tiszta padlók

Az all-in-one állomás újratölti a robotporszívó víztartályát, fenntartva a felmosókorongok nedvességét.

S-Mopping assistant™
Az okos segédeszköz az utántöltés-kezeléshez

Az új S-Mopping assistant™ összekapcsolja az all-in-one állomást a robotporszívóval, így amikor azt érzékeli, hogy a tartályában alacsony a tiszta vízszint, a víz intelligens módon kerül kiosztásra, így biztosítva a megszakítás nélküli felmosást.

*A tényleges teljesítmény az objektív tényezők – például a háztartás típusa és a környezet – különbségei miatt változhat.

BEVEZETÉS

S-Cross AI™

Fejlett 3D felismerő és kikerülő érzékelő

Precíz MI kamera
Szemmel látható tárgyfelismerés, rugalmas tervezés és takarítás

A fejlett MI kamera egy MI grafikus algoritmust használ a különböző akadályok azonosítására a padlón és a lakásban lévő helyiségekben. A kikerülési útvonalak és takarítási sorrendek rugalmas tervezése, az okosotthoni takarításhoz kézi beavatkozás nélkül.

Lézeres navigáció, egész helyiségek szkennelése
Az okos útvonaltervezés bármilyen környezethez alkalmazkodik

Az iparágvezető lézeres navigációs technológiával, a beltéri környezet 360°-os letapogatásával gyorsan feltérképezhető a lakás elrendezése, és a takarítási útvonalak pontosan megtervezhetőek a fény vagy a környezeti zavarok kockázata nélkül. A 3D térképek a Mi Home/Xiaomi Home alkalmazással hozhatók létre, tiszta 3D-s képalkotással, egyetlen gombnyomással.

BEVEZETÉS

Továbbfejlesztett takarítási teljesítmény

Hatékony folt- és poreltávolítás

Forgó, dupla korongos nyomástartó felmosókészülék
Hatékony folteltávolítás, nyoma se marad a szennyeződésnek a padlón

Dupla korongos, gyors 180 fordulat/perc* sebességű forgás, 3 féle vízmennyiség-beállítás, kézi nyomófelmosás* szimulálása, 5-ször hatékonyabb takarítási teljesítmény* a padló a kávéfoltoktól, beszáradt sártól és egyéb foltoktól való megszabadításához. Csendes működés egyszemélyes felmosó móddal a halk takarításért, hogy zavartalanul pihenhess mellette.

4000Pa teljesítményű szívóventilátoros fúvóka
Villámgyorsan felszívja a földről a szennyeződéseket és részecskéket

Továbbfejlesztett szívóteljesítmény 4000Pa erős szívóventilátoros fúvóval*, 4 féle szívási beállítás a por, a haj és a rések számára. Akár egy friss fuvallat, ami kényelmes, pormentes életet biztosít.

BEVEZETÉS

A felhasználók biztonságának és magánéletének teljes körű védelme

TÜV Rheinland kiberbiztonsági és adatvédelmi szabvány szerinti tanúsítvány

BEVEZETÉS

Egy gép, amley minden igényt kielégít

Minimalista, esztétikus design

Odafigyelve az apró részletre

Könnyen eltávolítható tisztítótálca
Könnyen tisztítható

2 óra*
Hosszú akkumulátor-üzemidő

Szélek mentén
És a falak mentén is takarít

Korai felismerés az alacsonyan fekvő helyiségekben
Óvatos takarítás

Leesésgátló érzékelő
Lépcső-/küszöbbarát

OTA frissítések*
További funkciók folyamatosan frissülnek

*A vacuum-mop frissíti firmware-jét a hibák kijavítása vagy a funkciók fejlesztése érdekében a jobb biztonság és felhasználói élmény érdekében.
A Mi Home/Xiaomi Home alkalmazás beállítások oldalán ellenőrizheted, hogy a legújabb verziójú firmware van-e telepítve. A beállítások között kiválaszthatod a firmware frissítési módszert. A firmware-frissítési és támogatási irányelvekkel kapcsolatos további részletekért látogass el a Xiaomi Security Center (https://trust.mi.com/misrc/updates/iot?tab=update) webhelyére.
* 60 szemetesnyi por tárolására alkalmas: A 100 m²-es háztartási környezetben végzett tesztek során egy robotporszívóval, amely naponta kétszer takarított, mielőtt visszatért a állomásra porürítésre, a porzsák hulladékmennyiségét négynaponta lett mérve, és a porzsákot ≥60 alkalommal lett megtöltve ürítés nélkül.
*17000Pa: Egy ventilátor teljesítménytesztpadot használtunk a motor maximális szívónyomásának ismételt mérésére 220 V-os tápegységgel. A mért eredmények nagyobbak voltak, mint 17000Pa.
*10mp: A 10mp porgyűjtési idő 0,01mp pontosságú stopperórával mérve.
*2 órás forró szárítás: Normál szobahőmérsékleten, a termék öntisztítási ciklusának forró szárítási fázisában a felmosók teljes száradásának elérése 2 órát vett igénybe.
*Milliméteres érzékelő pontosság: A tesztek során különböző fényvisszaverő képességű ipari minőségű fényvisszaverőket helyeztek el nagy pontosságú mozgó síneken, amelyek csúszó sínmozgási pontossága 0,05mm és 0-500mm-es tartományban volt. A termék ütközőlemezének középvonalától (0cm) kiindulva a vonalas lézeres mérési pontosság különböző távolságokban 50mm-es mozgásokban milliméteres pontosságot eredményezett, 500mm-en belül ± 5mm-es eltéréssel. Az érzékelhető akadályok a környezeti körülményektől és a használati helyzetektől függenek. Az akadályok azonosítása és elkerülésének hatékonysága a tényleges felhasználási körülményektől függ.
*180rpm: Futtatás 3 percig infravörös tachométeres vizsgálati módszerrel, 180 fordulat/percnél stabilizálva.
*Nyomásos felmosás: A Xiaomi Robot Vacuum 1C-vel összehasonlítva, a nyomáspróba során a Xiaomi Robot Vacuum X10+ a duál koronggal nagyobb talajnyomást produkált, mint a Xiaomi Robot Vacuum 1C.
*5-ször nagyobb takarítási teljesítmény: A Xiaomi Robot Vacuum-Mop 2 készülékkel összehasonlítva a takarítási teljesítmény 5-ször nagyobb. A tényleges hatékonyság a használati körülményektől függően változhat.
*4000Pa: Teljes feltöltésnél, 0-20kPa tartományú és 0,01Pa pontosságú vákuumtesztelővel a ventilátor bemenetén lévő vákuumot 3 percig tartó folyamatos működés mellett tesztelve, a stabilizálás után a teljesítményszívás beállítva ≥ 4000Pa.
*2 órás akkumulátor élettartam: A Robot Vacuum teljesen feltöltöttük, normál takarítási módra állítottuk, és egy 4 x 5m-es nyitott térben működtettük. A teszteredmények több mint 120 perces akkumulátoros üzemidőt mutattak.
*Az ezen az oldalon található összes funkciómegjelenítés bemutató célokat szolgál, és eltérhet a tényleges terméktől.
*Eltérő rendelkezés hiányában az ezen az oldalon hivatkozott összes összehasonlító adat a Xiaomi Robot Vacuum sorozat termékeiből származik. Más márkák nem érintettek.
*Az ezen az oldalon szereplő adatokat – amennyiben nincs máshogy jelezve – a Dreame Laboratory biztosította.