Skip to main content
*60 perces akkumulátor-üzemidő: Ha a résfúvókát vagy a 2 az 1-ben porolókefét Eco üzemmódban használod, az akkumulátor élettartama akár 60 percre is meghosszabbodik. Ha a nagy nyomatékú padlókefét Eco üzemmódban használod, az akkumulátor élettartama akár 38 percre is meghosszabbodik. A tényleges eredmények a felhasználói módtól és a környezettől függően változhatnak.
*A Dreame Technológiai Laboratórium mérései. A résfúvóka vagy a 2 az 1-ben porolókefe Standard üzemmódban történő használatakor az akkumulátor élettartama legfeljebb 27 percig tart. A tényleges eredmények a felhasználói módtól és a környezettől függően változhatnak.
*A Dreame Technológiai Laboratórium mérései. Ha a résfúvókát vagy a 2 az 1-ben porolókefét nagy teljesítményű üzemmódban használod, az akkumulátor élettartama legfeljebb 8 percig tart. A tényleges eredmények a felhasználói módtól és a környezettől függően változhatnak.
*A Dreame Technológiai Laboratórium mérései szerint a teljes pohár térfogata 0,6 liter. Javasoljuk, hogy a port a Max jelzés elérése előtt öntsd ki, ami nem a teljesen teli tartályt jelenti, a jó szívási állapot fenntartása érdekében.