Skip to main content

Mi Robot Vacuum-Mop 2

A padlótisztítás szakértője

Erőteljes szívóerő 2700Pa*
Továbbfejlesztett nyomás alatti felmosás*
Frissített interaktív okosfunkciók
Akár 110 perces akkumulátor-üzemidő*

Mi kell ahhoz, hogy otthon szabadon, mezítláb merj járkálni a padlón?

Egy professzionális padlótisztító szakértőre van szükséged,
hogy a padlód makulátlan legyen!

Mélytisztítás az apró por eltávolításához

2700Pa erős szívóerő, azonnali portalanítás

A japán NIDEC kefe nélküli motor egyenletesen erős szívóerőt biztosít, hogy a szennyeződéseket és a törmeléket pillanatok alatt hatékonyan eltávolítsa. Az apró portól és hajszálaktól kezdve a nagy morzsákig és törmelékekig a Mi Robot Vacuum-Mop 2 mindet azonnal feltakarítja.

NIDEC

Japán márkájú kefe nélküli motor

4 sebességes

Szívó üzemmód

550 ml

Nagy kapacitású portartály

Teljesen új kefekonfiguráció az alapos tisztításhoz
még a sarkokban és résekben is

A továbbfejlesztett, teljes lefedettségű hatszögletes oldalkefék és a szupersűrű, 0,1mm-es szálas főkefe mélyen kitakarít a sarkokban is, és eltakarítja a port a padlódeszkák közötti résekből.

Továbbfejlesztett felmosó funkció a jobb tisztítás érdekében

Továbbfejlesztett nyomás alatti felmosó funkció
a foltok eltávolításának elősegítésére

A továbbfejlesztett, nyomás alatti felmosómodul hatékonyabb tisztítást biztosít, hogy eltávolítsa a vízfoltokat, a port és egyéb szennyeződéseket.

Képes egy teljes 150㎡*-es lakás
egy menetben történő tisztítására

A Mi Robot Vacuum-Mop 2 250 ml* intelligens, elektronikusan vezérelt víztartállyal felszerelve akár 150 m2 padlófelületet képes felmosni újratöltés nélkül.

150㎡

Továbbfejlesztett vizuális navigáció 4.0

Pontosan beolvassa a teljes ház alaprajzát és megtervezi a leghatékonyabb útvonalat.

Az újonnan frissített, nagy sebességű vizuális navigációs rendszer lehetővé teszi az otthoni környezet pontos letapogatását mozgás közben és a takarítási tervek egyidejű elkészítését.

Testreszabható okoskezelőfelület, amely segíti a Mi Robot Vacuum-Mop 2-t,
hogy oda menjen, ahová mondod neki.

A fejlett térképkezelési funkciókat az előző generációhoz képest továbbfejlesztették, hogy a személyre szabottabb takarítási igényeknek megfeleljenek, olyan új funkciókkal, mint az automatikus zónázási és térképszerkesztési funkciók.

Teljesen új Cortex™-A53 chip,
nagy hatékonyságú négymagos számítási teljesítmény.

A teljesen új Cortex™-A53 négymagos processzor a VSLAM algoritmussal kombinálva még nagyobb erőteljes számítási teljesítményt biztosít a valós idejű pontos helymeghatározáshoz és az okos-útvonalszámításhoz.

Akár 110 perces akkumulátor-üzemidő, amely egy nagy házzal is könnyedén megbirkózik.

3200mAh-ás kapacitású, továbbfejlesztett akkumulátor, 110 perces üzemidejével* normál üzemmódban, időt és fáradságot takarít meg.

Mi Home/Xiaomi Home APP

Az APP valós idejű állapotfigyelést, távvezérlést és ütemezett tisztítást biztosít

Várakozáson felüli teljesítmény az előző generációhoz képest

További funkciók várnak felfedezésre!

8,1cm vékony test

Szabadabb mozgás a lakásban

Automatikusan visszatér töltéshez

Ott folytatja a takarítást, ahol abbahagyta

Képes áthaladni akár 20mm-es akadályokon is

Könnyedén átmegy ajtóküszöbök, korlátok és szőnyegek felett is

Támogatja az OTA frissítéseket

További funkciók várnak felfedezésre!

*1. 150m2 felmosási terület. A felmosási területre vonatkozó adatok a Dreame Technológiai Laboratóriumtól származnak. A Mi Robot Vacuum-Mop 2 teljes víztartállyal, a közepes szórás beállítással indul, és egy 4 x 5m-es téglalap alakú nyílt térben felmos, több mint 8 teljes ciklust végezve.
*2. 2700Pa szívóteljesítmény. A légnyomás teszt adatai a Dreame Technológiai Laboratóriumtól származnak. A Mi Robot Vacuum-Mop 2-t légteljesítmény-érvényesítő berendezéssel teszteltük, ez azt jelzi, hogy a maximális vákuumszívási teljesítmény a levegő bemeneténél több mint 2700Pa-t érhet el extra nagy teljesítményű üzemmódban.
*3. 110 perces akkumulátor-üzemidő. A Dreame Technológiai Laboratórium adatai. A teljesen feltöltött Mi Robot Vacuum-Mop 2-t normál üzemmódra állítottuk, és egy 4 x 5m-es téglalap alakú nyílt padlón futtattuk az akkumulátor lemerüléséhez. A működési időt, amikor az akkumulátor lemerül, feljegyzik, és a tesztet háromszor megismétlik ugyanazzal a környezettel és módszerrel. Az egyes feltöltések utáni működési idők mindegyike meghaladta a 110 percet.
*4. Továbbfejlesztett nyomás alatti felmosás. A Mi Robot Vacuum-Mop-hoz képest a Mi Robot Vacuum-Mop 2 két nyomástartó gombot ad hozzá. A tisztítás során a gombban lévő rugó a nyomóerőnek köszönhetően stabil lefelé irányuló nyomást tart fenn a teljes víztartályon, ezáltal elérve a víztartály talajra gyakorolt nyomásának növelésének hatását.
*5. 250ml-es víztartály: 1. Használj egy elektromos mérleget (pontosság 0,01g) az üres víztartály súlyozásához, mint M1;2. Töltsd meg a víztartályt csapvízzel, és mérd meg az elektromos mérlegen, mint M2;3. A víztartály kapacitása M=M2-M1, ismételd meg az 1., 2. lépést háromszor a teszteléshez, rögzítsd a víztartály kapacitásának átlagértékét. A mérési eredmény s: 250+-5%ml. A vizsgálati jelentés a Dreame technológiai laboratóriumból származik.