Skip to main content
*10 000 rezgés percenként: A Shanchuan laboratórium adatai. A környezeti zaj vizsgálatával, amikor a víztartály nem rezgett, a zaj vizsgálatával, amikor a víztartály normálisan rezgett, a gépzaj szintjének meghatározásával kis hullámokon keresztül, és a frekvenciatartomány-elemzés hozzáadásával a megadott területre vonatkozóan, hogy két hangszegmensből álló spektrumot kapjunk, a víztartály rezgési frekvenciáját meghatároztuk és átváltottuk a percenkénti rezgések számává. A háttérzajjal összehasonlítva a víztartály 208Hz-es csúcszajt generált rezgés közben. Ezért a víztartály ténylegesen 208Hz-es, azaz 12 500 rezgés/perc rezgésszámmal rezgett.
*3000Pa: Shanchuan laboratórium adatai. Amikor a főegységet teljesen feltöltötték (akkumulátorfeszültség≥16,5 V), a ventilátor szívónyílását modellező agyaggal tömítették le, és a ventilátor szívónyílásának statikus nyomásértékét nagy teljesítményű üzemmódban tesztelték. A szívóteljesítmény mérőműszer által mutatott maximális szívóteljesítmény értékét rögzítettük. A vizsgálatot kétszer végeztük el, és az átlagértéket rögzítettük.
*Az ezen az oldalon szereplő adatok a Shanchuan Laboratóriumtól származnak, hacsak másképp nincs megadva.
*Az ezen az oldalon található vonatkozó működési ábrák csak referenciaként szolgálnak. Kérjük, tekintsd meg a tényleges terméket.
*Az akkumulátor élettartamának vizsgálati módszere: indítsd el a működést teljesen feltöltött víztartállyal, és rögzítsd az időt, amikor a robotporszívó visszamegy töltésre. Csendes módban, tisztítási idő: 278 perc, tisztítási terület: 196㎡; Normál módban, tisztítási idő: 213 perc, tisztítási terület: 159㎡; Közepes teljesítményű módban a tisztítási idő: 165 perc, tisztítási terület: 93㎡; A tesztadatok a 3irobotix Lab-tól származnak, a tényleges eredmények eltérhetnek.