Skip to main content

Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite

Egy igazi takarítómester kiváló látással

Giroszkóp és vizuális navigáció
Az otthonod alaprajzának pontos feltérképezése

25 nagy pontosságú érzékelő
Az összetett környezet éles érzékelése

2200Pa Erőteljes Szívóerő
Könnyen eltávolítja a szennyeződéseket a padlóról

450ml-es nagy kapacitású portartály
Nagyobb tárolóképesség ürítés nélkül

Cikcakkos takarítási útvonal
Hatékonyabb takarítást biztosít

Elektronikusan vezérelt víztartály
Egyenletesen adagolt víz az egyenletesen megtisztított padlóért

Takarításvezérlés a kezed ügyében
Távvezérlés az alkalmazáson keresztül a könnyed takarításért

Az otthonod alaprajzának pontos feltérképezése
Az összetett környezet kiterjedt érzékelése

Giroszkóp és vizuálisan támogatott navigáció*
Pillanatok alatt feltérképezi az otthoni környezeted.

Az új navigációs rendszerrel és az ultranagy látószögű objektívvel a vacuum-mop nagy pontossággal rögzíti otthonod elrendezését és a környezetet.

Az egész házat lefedi, hogy alapos tisztaságot biztosítson.

A vacuum-mop mélyrehatóan elemzi az otthoni környezetet és takarítás közben térképet készít, hogy átütő és hatékony takarítást biztosítson.

Több nagy pontosságú érzékelő a komplex környezet kezeléséhez

A 25* nagy pontosságú érzékelővel felszerelt vacuum-mop valós idejű információkat rögzít, rugalmasan reagálva az összetett környezetre.

Erőteljes porszívózás és felmosás a mélyebb tisztításért

2 az 1-ben robotporszívó és felmosó úgy,
ahogy szereted.

A Mi Home/Xiaomi Home alkalmazásban különböző tisztítási módok állnak rendelkezésedre, az igényeidnek megfelelően.

Nagy teljesítményű, hogy minden szennyeződést és szőrszálat felporszívózzon.

A nagy átmérőjű szívónyílás és a nagy teljesítményű kefe kombinálásával a vacuum-mop 2200Pa* szívóerővel erőlködés nélkül szívja fel a szennyeződéseket, jobb tisztítóhatást elérve.

Nem csak egy robottisztító, hanem egy okosabb mestertisztító a cikkcakkos tisztítási útvonalon

A cikcakkos útvonalon történő takarítással a ház minden sarkát lefedheti, és jelentősen javíthatja a takarítás hatékonyságát.

450ml* nagyméretű porgyűjtő, nagy takarítási teljesítmény, ritka ürítéssel.

A 450ml-es független nagy porgyűjtővel felszerelve nincs szükség a szemét gyakori ürítésére, így időt és energiát spórolhatsz meg.

Felmosás, úgy, ahogy szükséged van rá

A 270ml-es* nagy kapacitású víztartállyal, elektronikusan vezérelt vízszivattyúval és 3 vízszintbeállítással felszerelt vacuum-mop szükség szerint adagol vizet, ami biztosítja, hogy a felmosóbetét megfelelően nedves legyen, de a padló ne ázzon át.

Elektronikusan vezérelt víztartály

3 vízszintbeállítás

Könnyedén átszövi magát a bútorok alatt.

A 81,3 mm* vékony kialakításának köszönhetően a vacuum-mop képes a legtöbb bútor – beleértve az ágyakat, szekrényeket és kanapékat – alatt tisztítani, eltávolítva az alatta megbúvó szennyeződéseket, anélkül, hogy megakadna.

Takarítás, úgy, ahogy szereted, az alkalmazás okosirányításának segítségével.

Vezéreld a vacuum-mop-ot távolról a Xiaomi Home alkalmazásban.

A Xiaomi Home alkalmazásban a telefonodon keresztül bármelyik pillanatban távolról irányíthatod, valós időben ellenőrizheted a takarítás állapotát, valamint ütemezheted is a takarítást.

Távvezérlés

Takarítási állapot ellenőrzése

Üzemmódváltás

Ütemezett takarítás

További átgondolt részletek rád szabva

*Giroszkóp és vizuálisan segített navigáció: A beépített giroszkóp ebben a vacuum-mop-ban egy belső navigációs modul. A vacuum-mop tetején lévő kamera vizuálisan segíti a navigációt, ami lehetővé teszi a vacuum-mop jobb pozicionálását és a navigációs tervezés pontosságának javítását.
*Más hasonló termék belső navigációval: Az itt összehasonlított termék a Mi Robot Vacuum-Mop Essential hazai változata.
*25 nagy pontosságú érzékelő: képérzékelő x 1, falérzékelő x 2, infravörös-érzékelő x 7, dokkolóérzékelő x 4, peremérzékelő x 4, ütközésérzékelő x 2, porrekesz-érzékelő x 1, víztartály-érzékelő x 1, görgőérzékelő x 1, keréksebesség-érzékelő x 2.
*2200Pa-os erős szívóerő: A 3i Robotix laboratórium által szolgáltatott adatok. Amikor a vacuum-mop teljesen fel van töltve, és az akkumulátor feszültsége 16,5V-nál nagyobb vagy azzal egyenlő, zárd le a szívónyílást gyurmával, majd mérd meg és jegyezd fel a szívónyílás maximális statikus nyomásértékét Turbo üzemmódban. Az eredmény 2200Pa volt.
*450ml-es nagyméretű portartály: A 3i Robotix laboratórium által szolgáltatott adatok. Töltsd meg a portartályt 0,081g/ml sűrűségű finom faforgáccsal, majd számítsd ki a faforgáccsal töltött portartály és az üres portartály közötti súlykülönbséget. Osszuk el a súlykülönbséget (azaz a töltött faforgács súlyát) a faforgács sűrűségével, hogy megkapjuk a portartály kapacitását, amely így 450ml volt.
*270ml-es elektronikusan vezérelt víztartály: A 3i Robotix laboratórium által szolgáltatott adatok. Használj egy 0,2g-nál nagyobb vagy azzal egyenlő pontosságú elektronikus mérleget az üres víztartály és a teli víztartály mérlegeléséhez (a víz automatikusan túlfolyik). Ezután számítsuk ki a súlykülönbséget, és osszuk el a súlykülönbséget (azaz a megtöltött víz súlyát) a víz sűrűségével, hogy megkapjuk a víztartály kapacitását. Ismételjük meg a fenti lépéseket kétszer, hogy megkapjuk az átlagértéket, amely így 270ml volt.
*81,3mm-es vékony kialakítás: A 3i Robotix laboratórium által szolgáltatott adatok. Helyezd a vacuum-mop-ot a földre, majd egy 0,01mm pontosságú nóniusz mérőórával mérd meg a vacuum-mop magasságát, amely így 81,3mm +- 2mm volt.
*20mm-es akadály áthidalása: A 3i Robotix laboratórium által szolgáltatott adatok. Futtasd a vacuum-mop-ot porszívó üzemmódban, és használj akadályként egy 20mm magas ajtóküszöböt és egy 20mm átmérőjű hengeres alumínium pálcát. A teszt során azt vizsgáljuk, hogy a teljesen feltöltött vacuum-mop képes-e 3 percen belül átkelni az ajtóküszöbön és az alumínium pálcán. Az eredmény az volt, hogy a vacuum-mop sikeresen áthaladt a 20mm magas küszöbön és a 20mm átmérőjű alumínium pálcán is.
*Mi Home/Xiaomi Home alkalmazás: Jelenleg az alkalmazás (6.7.200-as verzió) csak az iOS 10.0 vagy magasabb verziójú iOS rendszerrel kompatibilis. Kérjük, a jobb élmény érdekében időben frissítsd az iOS operációs rendszered.
*Az ezen az oldalon bemutatott adatok a 3i Robotix laboratóriumából származnak, hacsak másképp nem szerepel.
*A termék, a tartozékok és a felhasználói felület ezen az oldalon található illusztrációi csak referenciaként szolgálnak. A tényleges termék és funkciók a termékfejlesztések miatt eltérhetnek.