Skip to main content

Smart Air Purifier 4 Lite

Lélegezz tisztán, lélegezz egészségesen!

Por- és pollenszűrés | Szagtalanítás | Okosvezérlés

A levegő tele van az egészséged veszélyeztető szennyező anyagokkal

Erőteljes szűrés, kiemelkedő eredmények

Állandó, erőteljes szűrés
Mindig könnyű légzés

A Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite akár 360m³/órás* részecske CADR értékkel rendelkezik, és percenként 6000 liter tiszta levegőt képes biztosítani*. Az erőteljes tisztítási sebességnek köszönhetően hosszabb ideig marad tisztább a levegő otthonodban.

360°

Körkörös légbeszívás

25-43m²

Hatékony lefedettségi terület*

Háromrétegű szűrés a tiszta levegőért
Jobb életminőség egy pillanat alatt

Három az egyben szűrő, a 0,3μm-es részecskék 99,97%-os szűrése*, a légszennyező anyagok rétegenkénti szűrése. Mondj búcsút a veszélyes levegőnek, és üdvözöld a tiszta, friss életet!

Hatékony szagtalanítás otthon
Éld az életed eggyel kevesebb gonddal!

Az aktív szén 1,8-szoros* felszívódási sebessége lehetővé teszi a gyakori káros gázok, például a VOC-ok (Illékony szerves vegyület) hatékony eltávolítását otthonodból, valamint a szagok megszüntetését, hogy a levegő friss maradjon.

A szépség a részletekben rejlik, minden, amire valaha is szükséged lehet.

Egy szűrő akár egy éves használatra is elég.
Mindennapi frissesség egy hosszú élettartamú szűrővel

A nagy felületű, nagy hatékonyságú szűrőből és nagy térfogatú, kiváló minőségű aktív szénből készült szűrő 6-12 hónapig tart. Nincs szükség gyakori szűrőcserére.

20000 cm²

Nagy hatékonyságú szűrő kibővített terület*

450000 mg

Kiváló minőségű aktívszéntartalom*

Szűrőcsere-emlékeztető

Csatlakozz a Xiaomi Home alkalmazáshoz, és egyszerűen cseréld ki a szűrőt, amikor értesítést kapsz!

Okosvezérlés
Érkezz haza tiszta, friss levegőre!

Az okosvezérlésnek köszönhetően mindig tiszta, friss levegőjű otthonba térhetsz haza. Használd a Xiaomi Home alkalmazást okostelefonról, hogy engedélyezd a tisztítást, amikor nem vagy otthon!

Távirányító

Időzített be- és kikapcsolás

Állítható beállítások

Levegőminőség

Gyermekzár

Hangvezérlés támogatása

Aktiváld a légtisztítót a hangoddal!*

Merd felfedezni az ismeretlent!

Használd a LED-kijelzőt a valós idejű PM2.5 adatok, a beltéri hőmérséklet és páratartalom leolvasásához, valamint a Wi-Fi állapotára és a módra vonatkozó információkhoz. Ellenőrizd a levegő minőségét a színkódolt fénycsíkkal, és élvezd az automatikus beállításokat az optimális tisztítási módhoz!

Automatikus mód

Éjszakai mód

Kedvenc mód

Tiszta levegő zavaró tényezők nélkül
Garantáltan nyugalmas esték

Az alacsony zajszintű, 33,4dB(A) éjszakai mód* lehetővé teszi a kijelző fényének kikapcsolását. Aludj nyugodtan éjszaka, zavaró tényezők nélkül!

Energiatakarékos tisztítás, hatékony védelem

Maximális teljesítmény mellett az energiafogyasztás mindössze 33W, ami azt jelenti, hogy 24 órás tisztításhoz mindössze 0,8kWh-ra van szükség*.

Egyedi, gyönyörű kialakítás

Viszlát lekerekített élek!
Helló karcsú, szögletes élek, határozott stílussal!

Szögletes kialakítás, tisztán vágott ferde élekkel. Adj otthonodnak személyes jelleget!

Szimmetrikus rács

Esztétikusan kellemes, sima légkibocsátás

Antioxidáns ABS test

Tartós, hosszú élettartamú

Vedd fel, tedd le!
Kompakt védelem otthonra

Az A4-es papírlapnál* kisebb alapterületének köszönhetően a légtisztítót kis helyen is könnyedén tárolhatod. Gondtalan tisztítás, amellyel helyet takaríthatsz meg.

Háromlépéses szűrőcsere
Élénkítsd fel a levegődet egy pillanat alatt

Cseréld ki a szűrőt három egyszerű lépésben a felnyitható szerkezetnek köszönhetően. Egyszerű és fáradságmentes.

1. lépés
Nyomd meg az oldalán található gombot a szűrőelem kinyitásához!

2. lépés
Emeld ki a régi szűrőt!

3. lépés
Szereld be az új szűrőt, és helyezd vissza a fedelét!

*Győződj meg róla, hogy a légtisztító ki van kapcsolva, és húzd ki a hálózati adaptert, mielőtt a következő műveletek bármelyikét elvégeznéd!

A különbség a Xiaomi nagy hatékonyságú szűrője és a hagyományos HEPA-szűrő között

Két szűrőtechnológia kombinálása: az elektrosztatikus töltés és a mechanikus szűrés, a Xiaomi nagy hatékonyságú szűrőanyaga képes eltávolítani a 0,3 mikrométeres méretű levegőben lévő részecskék 99,97%-át, és kiszűri a port, a PM 2,5-t, a polleneket, a háziállatok szőrét, a füstöt és az apró részecskéket. A hagyományos HEPA-szűrővel összehasonlítva a Xiaomi nagy hatékonyságú szűrője lehetővé teszi, hogy a légtisztító kevesebb zajt generáljon és kevesebb energiát fogyasszon, mivel nagyobb légáramlatot enged át a szűrőn, mindezt úgy, hogy a tisztítási hatékonysága ugyanaz marad.

Jogi nyilatkozat: A szűrőközeg teljesítményét a China Testing & Inspection Institute for Household Electric Appliances tesztelte (jelentés száma: WCv-21-40119). A szűrőközeg műszaki specifikációi miatt a tesztkörnyezet és a paraméterek eltérhetnek.

* 360m³/óra részecske CADR: A China Testing & Inspection Institute for Household Electric Appliances. A GB/T 18801-2015 szabvány alapján tesztelt. WCk-21-50641 számú jelentés.
* 6000L tisztított levegő percenként: A termék maximális teljesítményen történő működése esetén kibocsátott tiszta levegőre vonatkozik. A Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite PM CADR alapján számítva.
* Hatékony lefedettségi terület 25-43m²: A China Testing & Inspection Institute for Household Electric Appliances vizsgálati jelentéséből származó adatok (WCk-21-50641).
* A 0,3μm-es részecskék 99,97%-os eltávolítása: A China Testing & Inspection Institute for Household Electric Appliances adatai. A GB/T 6165-2021 szabvány alapján tesztelve. WCv-21-40115 számú jelentés.
* Az aktív szén abszorpciós aránya 1,8-szor nagyobb: A Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite készülékben használt szűrő aktívszéntartalma 450 000mg, ami 1,8-szorosa a Mi Air Purifier 3C készülékben használt 250 000mg-os standard szűrőnek. A Smart Mi Lab adatai, és az egyes termékek közötti különbségek miatt némileg eltérhetnek.
* Nagy hatékonyságú szűrőpapír a nagyobb, 20 000cm²-es felület érdekében: A Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite nagy hatékonyságú szűrőjén használt szűrőpapír felülete 20 000cm². A Smart Mi Lab adatai, és az egyes termékek közötti különbségek miatt kis mértékben eltérhetnek.
* Alacsony zajszint 33,4dB(A) Éjszakai mód: A termék Éjszakai módban történő működésekor keletkező zajértékre vonatkozik. AChina Testing & Inspection Institute for Household Electric Appliances vizsgálati jelentéséből származó adatok (No. WCk-21-50641).
* A 24 órás tisztításhoz mindössze 0,8kWh-ra van szükség: 33W x 24h ÷ 1kWh = 0,792kWh. A 24 órás energiafogyasztás 0,792kWh, azaz körülbelül 0,8kWh.
* Az alapterület kisebb, mint egy A4-es papírlapé: A Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite 24cm x 24cm = 576cm² alapterületet foglal el, ami kisebb, mint egy A4-es papírlapé (623,7cm²).
* Az Alexa és a Google Assistant hangvezérlési funkciók működéséhez okoshangvezérlő eszközökre van szükség. A kapcsolódó csatlakozó eszközök külön megvásárolhatók.
* A Google és a kapcsolódó logók a Google LLC védjegyei.
* Az Amazon, az Alexa és a kapcsolódó logók az Amazon.com, Inc. vagy kapcsolt vállalkozásainak védjegyei.
* A Google Assistant és az Amazon Alexa bizonyos nyelveken és országokban nem érhető el. A szolgáltatások elérhetősége országonként és nyelvenként változik.