Skip to main content

Ultraszónikus, Xiaomi Mi Smart Antibacterial Air Humidifier párásító

A Xiaomi okospárásítója a levegő egészséges párásítását biztosítja. A készülék egy henger alakú, fehér monoblokk: 33,6 cm magas és 20,7 cm átmérőjű. A készülék minimalista stílusban készült.
Ha hideg van, fűtsd a szobát melegebb hőmérsékletre, ha a szoba levegője száraz, használd a párásítót, hogy megfelelő legyen a páratartalom! A párásító alsó felülete speciális csúszásgátló lábakkal van ellátva a nagyobb stabilitás érdekében.

Nagy kapacitású, 3,5 literes víztartály

A Xiaomi Mi Smart Antibacterial Humidifier belsejében egy 3,5 literes víztartály található, ami egy feltöltéssel 16 órás működésre elegendő. A készüléken található egy vékony függőleges csík, amely jelzi a vízszintet. A tartályban lévő vizet hidegkatódos ultraibolya lámpa (cold cathode ultraviolet lamp - CCL) fertőtleníti, amelynek fénye akár a baktériumok 98,8%-át is képes elpusztítani. Ezenkívül minden vízzel érintkező alkatrész antibakteriális bevonattal ellátott ABS műanyagból készül, aminek köszönhetően a patogén baktériumok elpusztulnak a tartályban.

Működési elv

A Xiaomi Mi Smart antibakteriális párásító működési elve az, hogy a fő tartályból a víz az ultraibolya lámpával történő fertőtlenítés után az ultraszónikus rezonátorba kerül. A rezonátor piezoelektromos elemmel van felszerelve, amely másodpercenként akár több száz rezgést is generál, ami a nagy vízcseppeket apróbbakra bontja és párává alakítja. A kívülről érkező száraz levegőt a ventilátor beszívja a párásítóba és áthalad a vízpára-szuszpenzión. A Smartmi antibakteriális párásító ilyen működési elve lehetővé teszi a magas páratartalom fenntartását a helyiségben, nagyon csendes működés mellett.

Okosvezérlés

A párásító Wi-Fi hálózattal (2,4 GHz) van felszerelve, így a készüléket a Mi Home alkalmazással lehet vezérelni. Okostelefonról beállíthatod a működési időt, valamint a szoba páratartalmának szintjét. Az alkalmazás a tartályban maradt vízszintről is tájékoztat.

Intelligens biztonsági funkciók

A készülék speciális védelmi rendszerrel van felszerelve a víz nélküli működés ellen, amely lehetővé teszi az automatikus készenléti üzemmódba kapcsolást, ha a tartályban lévő víz elfogy. Ha a párásító vízhiányt észlel, automatikusan készenléti üzemmódba kapcsol, így biztosítva a biztonságos működést.

Specifikációk

Jellemzők / szűrők

Szín: fehér
Készülék típusa: Párásító
Teljesítmény: 30W

Műszaki adatok:

Víztartály kapacitása: 3,5l
Működési feszültség: 220V / 50Hz
Teljesítmény: 384 ml/h
Teljesítmény: 30W
Zajszint: 38dB
Vezérlés: Okostelefonon keresztül