Skip to main content

Mi Smart Standing Fan Pro

Vezeték nélküli és hordozható, kíméletes, természetes légáramlás

Tölthető és hordozható | Kellemes, természetes légáramlás
Okosvezérlés | Ultracsendes működés

*Amazon, Alexa és minden kapcsolódó logó az Amazon.com, Inc. vagy annak leányvállalatainak védjegye.

*A Google a Google LLC védjegye. A Google Assistant bizonyos nyelveken és országokban nem érhető el.

Teljesen vezeték nélküli

Bárhová áthelyezhető, ahol szükség van rá

Csendes működés

Csendesebb, mintha egy könyvben lapoznál

7 lapát

Sima és kíméletes légáramlás

140°-os ventilátor

Az egész helyiséget lehűti

MI hangvezérlés

Kapcsold be hangutasítással a ventilátort!

Természetes légáramlás

Az algoritmus tökéletesen szimulálja a természetes szellőt

100 légáramlási beállítás

A légáramlás a különböző igényeknek megfelelően állítható be

DC motor

Energiatakarékos

Vezeték nélküli és hordozható

Ez a ventilátor mentes a hálózati kábelek és konnektorok korlátaitól, és frissítő természetes légáramlást biztosít, amikor és ahol csak szükséged van rá.

Hűvös marad még áramszünet esetén is!

A beépített 33,6Wh-ás lítium-ion akkumulátorcsomag és a megbízható áramellátást biztosító 12V-os alacsony feszültségű kialakítás még hirtelen áramkimaradás esetén is hűvösen tartja az adott helyiséget.

33 óra* maximális akkumulátor-üzemidő l Standard szellőzés, 1. sebességfokozat rezgés nélkül

2.3 óra* min. akkumulátor-üzemidő l Normál szellőzés, 4-es sebességfokozaton, rezgéssel

*A narancssárga fény jelzi, ha az akkumulátor töltöttségi szintje alacsony; a fehér fény elegendő töltöttségi szintet jelez.
*Az akkumulátor teljesítményének fenntartása érdekében javasoljuk, hogy amikor nincs használatban az akkumulátor, akkor is legyen feltöltve

Az akkumulátor töltöttségi szintjének nyomon követése
Mágneses töltés a nagyobb kényelemért

A mágneses töltőalap túltöltés elleni védelemmel van ellátva. A töltés automatikusan leáll, ha az akkumulátor teljesen feltöltődött.

kb. 2 napos akkumulátor-üzemidő l
A Wi-Fi modul sok energiát fogyaszt jelet keresve, amikor készenléti állapotban van, és nem csatlakozik az internethez.

kb. 6 napos akkumulátor-üzemidő l A jel stabil, ha készenléti állapotban van, és csatlakozik az internethez.

*A narancssárga fény jelzi, ha az akkumulátor töltöttségi szintje alacsony; a fehér fény elegendő töltöttségi szintet jelez.
*Az akkumulátor teljesítményének fenntartása érdekében javasoljuk, hogy az akkumulátort használaton kívül töltve tartsd

Szabálytalan légáramlási minták
A természetesebb érzetért

A természetes széladatok alapján a Mi Smart Standing Fan Pro egy algoritmus segítségével szimulálja a természetes szél szabálytalan sebességváltozásait, így pihentető és frissítő légáramlással hűsít.

Hét lapát
Távol tartja a nyári hőséget

A Mi Smart Standing Fan Pro hét széles felületű lapátját kifejezetten a Mi Smart Standing Fan Pro számára tervezték, hogy egyenletesen és sűrűn vágja át a levegőt, tökéletesen szimulálva a természetes szél egyenletes, lágy áramlását, a tavaszi szellő kellemes érzetét nyújtva.

Kapcsolódik más okoseszközökhöz
MI hangvezérlés

Négy különböző vezérlési módszer: a ventilátor támogatja a hangvezérlést az Alexa és a Google Assistant segítségével, a távvezérlést a Mi Home/Xiaomi Home alkalmazáson keresztül, és összekapcsolható a Mi IoT-vel, így a legforróbb nyári napokon is hűvös, kényelmes környezetet teremthet.

100 precíziós sebességbeállítás*
24 órás időzítő az igényeidnek megfelelően

Válts a Mi Home/Xiaomi Home alkalmazásban* a természetes légáramlás, a normál szellőzés és a különböző sebességbeállítások között. Igazítsd az igényeidhez!

Állítható, széles szögű, 140°-os szellőztetés.
Hűvös levegő keringtetése az egész helyiségben

Állítható széles szögű szellőztetés akár 14 méteres távolságig, hogy az egész család számára hűtse a szobát.

140°-os
oszcilláció*

39°-os
dőlésszög*

14m
Nagy hatótávolságú szellőztetés*

Változó sebességű egyenáramú motor
Alacsony energiafogyasztáshoz

Rézhuzalos, változtatható fordulatszámú egyenáramú motort alkalmaz, amely működési hatékonyság és élettartam tekintetében jobb, mint az alumíniumhuzalos motorok. A motor egyenletes sebességgel működik a stabilabb szellőzés érdekében, energiát takarít meg, és nagy hatékonyságú szárnylapátokkal van felszerelve, maximális légáramlása 24m³/perc*.

Tiszta szellőzés

Könnyen levehető és mosható burkolat

Precíziós, folyamatosan forgó csapágy

Finomabb beállítás

Gyermekzár funkció

Megakadályozza a gyermekek általi véletlenszerű működtetést

A moduláris kialakításnak köszönhetően hat egyszerű lépésben összeszerelhető

Gondosan megtervezve és a legapróbb részletekig kidolgozva

Szakértői tesztsorozatban tesztelt minőség a megbízhatóság érdekében.

5000
rezgési tesztciklus

1000
dőlésbeállítási tesztciklus

10000
bekapcsológomb működtethetőségi tesztciklus

10000
funkciógomb működtethetőségi tesztciklus

*Az akkumulátor maximális élettartama 33 óra: A ventilátor teljesen feltöltött akkumulátorral 33 órán keresztül működött normál szellőztető üzemmódban, 1. sebességfokozaton, rezgés nélkül. A tényleges eredmények a működési környezet eltérései miatt némileg eltérhetnek. Az adatokat a Xingyue Research Laboratory biztosította. Jelentés száma: XYYF-20-0611-3.
*Az akkumulátor minimális élettartama 2,3 óra: Teljesen feltöltött akkumulátorral a ventilátor 2,3 órán át tudott működni standard szellőztető üzemmódban, 4-es sebességfokozaton, oszcillációval. A tényleges eredmények a működési környezet eltérései miatt némileg eltérhetnek. Az adatokat a Xingyue Research Laboratory biztosította. Jelentés száma: XYYF-20-0611-3.
*Az akkumulátor élettartama kb. 2-6 nap: Az adatokat a Xingyue Research Laboratory biztosította. Jelentés száma: XYYF-20-0530-1. A Wi-Fi modul sok energiát fogyaszt a jel keresése során, amikor készenléti állapotban van, és nincs csatlakoztatva az internethez, így az akkumulátor élettartama kb. 2 nap; a jel viszonylag stabil, amikor készenléti állapotban van, és csatlakozik az internethez, így az akkumulátor élettartama kb. 6 nap.
*Mágneses töltés a nagyobb kényelem érdekében: Ne használd magas páratartalmú vagy állóvizes környezetben, és ne helyezd a ventilátor alapját forró felületre, hogy elkerüld az akkumulátor vízzel való érintkezésből vagy túlmelegedésből eredő károsodását.
A *30°, 60°, 90°, 120° és 140°-os lengési szögek a Mi Home/Xiaomi Home alkalmazásban választhatók ki; a dőlésszögeket (23° felfelé és 16° lefelé) kézzel kell beállítani. Az adatokat a Xingyue Research Laboratory biztosította. Jelentés száma: XYYF-20-0611-1.
*14 méteres távolsági szellőzés: Az adatokat a Xingyue Research Laboratory biztosította. Standard szellőztető üzemmódban, 4-es sebességbeállításnál a levegő sebessége 14 méter távolságban 0,36 m/s volt. Jelentés száma: XYYF-20-0611-2.
*A ventilátor gyári alapbeállítása a Standard szellőztető üzemmód. Alapértelmezés szerint a ventilátor bekapcsolásakor ugyanabban a működési módban van, mint amikor utoljára kikapcsolták.
*Menj a Mi Home/Xiaomi Home alkalmazás ventilátorcsatlakozójához > További > Beállítások > Be- és kikapcsolási időzítő. Az időzítő akár 7×24 órára is beállítható.
*Menj a Mi Home/Xiaomi Home app ventilátor plug-in > Több > Beállítások > Okosjelenetek, válassz két üzemmód, a “Természetes szellő” és a “Normál szellőzés” között, és állítsd be a saját egyéni jeleneteid.
*100 precíziós sebességbeállítás: A Mi Home/Xiaomi Home alkalmazáson keresztül vezérelhető. A ventilátoron lévő beállításoknak megfelelő sebességbeállítások: A ventilátoron lévő 1. fokozatú beállítás megfelel az alkalmazásban lévő 1. sebességszintnek. A ventilátoron lévő 2. beállítás megfelel az alkalmazás 35. sebességszintjének. A ventilátor 3. beállítása az alkalmazás 70-es sebességszintjének felel meg. A ventilátor 4-es beállítása az alkalmazás 100-as sebességszintjének felel meg.
*Kapcsolható más okoseszközökkel: Ez a termék a Mi Home/Xiaomi Home alkalmazásban található okosmodul segítségével Wi-Fi-n keresztül összekapcsolható más Mi okoseszközökkel. A tényleges teljesítményt lásd az alkalmazásban. A csatlakoztatható eszközöket külön kell megvásárolni. Nem Wi-Fi-kompatibilis eszközökhöz, például a Mi Temperature and Humidity Monitor-hoz való csatlakozáskor hubra van szükség. Közvetlen csatlakozás lehetséges WiFi-képes eszközökkel, például a Mi Air Purifier-rel és a Mi Air Conditioner-rel, amelyek hőmérséklet- és páratartalom-érzékelőkkel vannak felszerelve. Ez lehetővé teszi a ventilátor vezérlését a hőmérsékleti és páratartalmi feltételek beállításával.
*Alexa és Google Assistant hangvezérlési funkciók csak az okoshangvezérléssel rendelkező eszközökkel működnek. A kapcsolódó csatlakozó eszközök külön megvásárolhatók.
*Maximális légáram 24m³/perc: Az adatokat a China Testing & Inspection Institute for Household Electric Appliances (CTIHEA) biztosította. Standard szellőztető üzemmódban a légáramlás a 4. beállításnál 24m³/perc. Jelentés száma: WS1-19-032.
*26,6 dB(A) minimális működési zaj: Az adatokat a K China Testing & Inspection Institute for Household Electric Appliances (CTIHEA) bocsátotta rendelkezésre. A Természetes szellő üzemmód használatakor az 1. beállításnál a keletkező zajszint 26,6 dB(A). Jelentés száma: WS1-19-006.
*53,1 dB(A) maximális légáramlási zaj: Az adatokat a China Testing & Inspection Institute for Household Electric Appliances (CTIHEA) biztosította. A Normál szellőzés üzemmódban, 4-es beállításnál rezgés nélkül keletkező zajszint 53,1 dB(A). A jelentés száma: WS1-19-032.
*A 30-60 dB(A) zajszint a napi átlagos zajszintre vonatkozik: Az adatok az American Academy of Audiology “Levels of Noise” című dokumentumából idézve.