Skip to main content

Mi Smart Standing Fan 2

Kettős lapát a természetes légáramlásért

Kettős lapát

Ahol a természetes légáramlás kezdődik

Egyenáramú motor

Csökkenti az energiafogyasztást

Hangvezérlés

Bekapcsolás egyetlen paranccsal

140°-os szellőztetés

Hűti az egész szobát

14m-es* hatótávolság

Nagy hatótávolságú szellőztetés

100 fokozat

Finom fújássebesség-szabályozás

Asztal és padló

Bárhová elhelyezhető

Egész éjszaka csendes

Akár 30,2dB(A)*

Dupla, természetes légáramlás, mindenütt hűt

Kettős lapát

Természetes, szelet szimuláló algoritmus

DC inverter

7+5 szárny alakú lapát
A kellemes légáramlás titka

A ventilátorlapátok két rétege egyszerre forog, növelve a légáramlást az erőteljesebb hűtés érdekében. A nagyobb hatótávolságnak köszönhetően a kettős lapátok gyengédebb, háromdimenziós légmozgást is biztosítanak.

Pontos sebességbeállítások*
24 órás előbeállítás a különböző igényekhez

Válts a természetes légáramlás vagy a közvetlen fúvás között! Állítsd be a ventilátor sebességét 1 és 100 között a Mi Home alkalmazásban, hogy elérd a kívánt légáramlást!*

DC motor
Csupán 1kWh egy egész nyárra*

A ventilátor egyenáramú rézhuzalos motort használ, amely nagyobb működési hatékonysággal és hosszabb élettartammal rendelkezik, mint az alumíniumhuzalos motor. Állandó fordulatszámot biztosít a stabilabb szellőztetés és az alacsonyabb energiafogyasztás érdekében. Szárny alakú lapátjai 20m³/perc maximális légáramot termelnek*.

1kWh egy egész nyárra elegendő az 1. sebességi fokozaton*.

10kWh több mint egy teljes nyárra elegendő a 4-es sebességi fokozaton*.

10kWh több mint egy egész nyárra elegendő a 4-es sebességi fokozaton*

Használd, ahogyan csak akarod!
Támogatja a hangvezérlést

Válts a természetes légáramlás vagy a közvetlen fújás között! Állítsd be a ventilátor sebességét 1 és 100 között a Mi Home alkalmazásban, hogy elérd a kívánt légáramlást!*

Sokoldalú használat
Tökéletes bármilyen helyiségbe

Egyetlen gomb, amelynek megnyomásával könnyedén beállíthatod az állvány magasságát. Helyezd az asztal tetejére vagy a padlóra!

Ultraszéles, 140°-os szellőzés*
Növeli a légáramlást

Állítható, ultraszéles szellőztetés maximálisan 14m-es hatótávolsággal, hogy az egész család számára hűtse a szobát.

140°-os
vízszintes forgatás*

39°
felfelé és lefelé dőlés*

Minden részletet szigorúan teszteltünk

A ventilátor szigorú teszteken esett át a megbízhatóság érdekében. A ventilátor kibírt:

5000
vízszintes fejfordulatot

1000
felfelé és lefelé irányuló dőlés beállítását

10000
bekapcsológomb-használatot

10000
funkciógomb-használatot

Egyszerű, 6 lépéses összeszerelés

1. Egy gomb megnyomásával gyorsan hozzáadhatod vagy eltávolíthatod a hosszabbítócsövet

2. Könnyen eltávolíthatod a mosható fedelet a tisztításhoz

3. Forgatási csillapító a simább beállítás érdekében

4. Használd a gyermekzár funkciót, hogy a gyermekek ne tudják megváltoztatni a beállításokat!

*14m maximális szellőzési tartomány: Xingyue Research Laboratory által szolgáltatott adatok. Természetes szellő üzemmódban a 4. szinten, 14m távolságban a szélsebesség 0,38m/s volt. Jelentés száma: XYYF-20-0416-2.
*30,2dB(A) minimális működési zaj: A China Household Electric Appliance Research Institute (CHEARI) által szolgáltatott adatok. Az előállított zajszint természetes szellő üzemmódban, az 1. szinten, fejforgatás nélkül 30,2dB(A) értéket produkált. Jelentés száma: WS1-20-069.
*100 fokozatú sebességbeállítások: A Mi Home alkalmazáson keresztül vezérelhető. Csak a direkt-fúvás üzemmód támogatott. A ventilátoron lévő sebességszinteknek a Mi Home alkalmazásban lévő megfelelői: A ventilátoron lévő 1. fokozat megfelel az alkalmazásban lévő 1. sebességnek. A ventilátoron lévő 2. szint megfelel az alkalmazásban lévő 35. sebességnek. A ventilátoron lévő 3. szint megfelel az alkalmazásban lévő 70-es sebességnek. A ventilátoron lévő 4. szint az alkalmazásban lévő 100-as sebességnek felel meg.
*24 órás előbeállítás: Menj a Mi Home alkalmazásba> More > Settings> Preset power on/off beállítása 7×24 órára.
*Váltás a légáramlási módok és sebességszintek között: Menj a Mi Home app ventilátor plug-in > More > Settings > Smart scene, hogy válts a “”természetes szellő”” és a “”közvetlen fúvás”” között, és állítsd be a sebességet tetszésed szerint.
*1kWh, amely egy egész nyarat kibír: Közvetlen fúvás üzemmódban a teljesítmény az 1. szinten 1,4W. Ezt az adatot a China Household Electric Appliance Research Institute (CHEARI) szolgáltatta. Napi 8 órás működés alapján számítva a fogyasztást egy teljes nyár alatt, az 1. szinten, közvetlen fúvó üzemmódban, fejforgatás nélkül: 1,4W×8 óra÷1000×90 nap=1,008kWh. A jelentés száma: WS1-20-041.
*Maximális légáram 20m³/perc: A China Household Electric Appliance Research Institute (CHEARI) által szolgáltatott adatok. Közvetlen fúvási üzemmódban a 4. szinten a légáramlás 20m³/perc. Jelentés száma: WS1-20-029.
*10kWh, amely egy egész nyáron át tart a 4. szinten: Közvetlen fúvó üzemmódban a 4. szinten a teljesítmény 13,8W. Ezt az adatot a China Household Electric Appliance Research Institute (CHEARI) szolgáltatta. Napi 8 órás működés alapján számítva a fogyasztást egy teljes nyár alatt, a 4. szinten, közvetlen fúvó üzemmódban, fejforgatás nélkül: 13,8W × 8 óra ÷ 1000 × 90 nap = 9,936kWh. Jelentés száma: WS1-20-029.
*A Mi Smart Standing Fan 2 névleges teljesítménye mindössze 15W. A Mi Smart Standing Fanhoz képest, amelynek névleges teljesítménye 32W, több mint 53%-os energiamegtakarítást eredményez.
*Egy váltóáramú motorhoz képest mintegy 53%-kal hatékonyabb: A Mi Smart Standing Fan 2 névleges teljesítménye mindössze 15W. A tesztadatokat a “”DC Dual Blade Fan”” című fejezetben meghatározott feltételek mellett számították ki. (Q/ZXYDQ 010-2020). A Mi Smart Standing Fan 2 Lite készülékhez képest, amelynek névleges teljesítménye 38W, a Mi Smart Standing Fan 2 több mint 60%-os energiamegtakarítást eredményez.
*Az Amazon Alexa és a Google Assistant hangvezérlés használatához a ventilátort olyan okoseszközzel kell összekapcsolni, amely támogatja az oksoshangvezérlést. Az ilyen eszközöket külön kell megvásárolni.
* 140° vízszintes elfordulás és 39° felfelé és lefelé dőlés; 30°, 60°, 90°, 120° és 140° fejforgatási szögek választhatók a Mi Home alkalmazásban; a dőlésszöget (23° felfelé és 16° lefelé) kézzel kell beállítani; a Xingyue Research Laboratory által szolgáltatott adatok, jelentés sz. XYY-20-0416-1.
*14m-es nagy hatótávolságú szellőzés: A Xingyue Research Laboratory által szolgáltatott adatok. Közvetlen fúvás üzemmódban a 4. sebességi szinten a szélsebesség 14m távolságban 0,38m/s. Jelentés száma: XYYF-20-0416-2.
*Az Amazon Alexa és a Google Assistant hangvezérlés használatához a ventilátort olyan okoseszközzel kell összekapcsolni, amely támogatja az okoshangvezérlést. Az ilyen eszközöket külön kell megvásárolni.
* 140° vízszintes elfordulás és 39° felfelé és lefelé dőlés; 30°, 60°, 90°, 120° és 140° fejforgatási szögek választhatók a Mi Home alkalmazásban; a dőlésszöget (23° felfelé és 16° lefelé) kézzel kell beállítani; a Xingyue Research Laboratory által szolgáltatott adatok, jelentés sz. XYY-20-0416-1.
*14m-es nagy hatótávolságú szellőzés: A Xingyue Research Laboratory által szolgáltatott adatok. Közvetlen fúvás üzemmódban a 4. sebességi szinten a szélsebesség 14m távolságban 0,38m/s. Jelentés száma: XYYF-20-0416-2.