Skip to main content

Xiaomi Mi Smart Wi-Fi okosaljzat

A Mi Smart Power Plug stabilan vezérli az áramlást a kiválasztott eszközökhöz, és lehetővé teszi a távoli használatot mobilalkalmazásokon keresztül is. Teljes biztonság és minimalista design: az ideális eszköz minden otthonba.

Nem kell többé a vasaló, vagy a tévé kikapcsolása miatt aggódnod! Könnyedén ellenőrizheted a telefonodon, hogy fogyasztanak-e áramot és kikapcsolhatod őket, vagy például bármikor bekapcsolhatod az otthoni a légtisztítókat! A Xiaomi Smart Plug Wi-Fi technológiát használ, aminek köszönhetően telefonos applikáción keresztül is vezérlhető, pl. A Redmi Note sorozat készülékeivel a világ bármely pontjáról vezérelheted.

Támogatás bárhol - Xiaomi Mi Smart Plug

Rendkívül praktikus és hasznos eszköz, amely modernné az otthonodat, olyan lehetőségeket biztosítva, amelyekre eddig nem is gondoltál. Az adapter formájában kialakított eszköz, amely közvetlenül a fali aljzathoz csatlakozik, bárhol használható. Az aljzatot a kiváló kivitelezés és felhasznált, legjobb minőségű anyagok is kiemelik. ROHS és CE tanúsítvánnyal rendelkezik, biztonságos és tűzálló.

Okosaljzat hangvezérléssel a Mi-Home alkalmazáson keresztül

A készülék a legújabb Amazon Alexa és a Google Assistant rendszerekkel is működik. A Mi Plug működtethető az aljzaton található gombokkal, vagy a Mi Home alkalmazással WiFi-n keresztül.
Az okosaljzatra a legjobb definició, hogy egy távolról irányítható, intelligens kapcsoló elektromos készülékekhez. A világítást, vagy más háztartási készülékeket közvetlenül az okostelefonodon lévő alkalmazásból vezérelheted. Miután csatlakoztattad a helyi hálózahoz és hozzáadtad az alkalmazáshoz, a Föld bármely pontjáról irányíthatod, ahol internet-hozzáférésed van.

Specifikációk

Tulajdonságok

A kommunikáció típusa Wifi
Az érzékelő típusa Elektromos aljzat
Eszköztípus Elektromos aljzat

Alapvető technikai paraméterek

Gyártó Xiaomi
Modell Mi Smart Plug WiFi
Gyártói kód ZNCZ05CM
A termék típusa Hálózati aljzat/okosaljzat
EAN-kód 6934177707568
Funkciók Távoli irányítás mobil alkalmazáson keresztül
Eszközök vezérlése
Tápegység Hálózati 220 V – 240 V
Kommunikáció Wi-Fi 802.11 b/g/n
Elem élettartam Több, mint 2 év normál környezetben (a használattól függően)
Kimeneti áram 16A 230V ~ 50/60 Hz (max. 3680 W)
Hangirányítás Google Assistant
Amazon Alexa
Támogatott rendszerek Android 4.4, vagy újabb
iOS 9.0, vagy újabb
Tűzállóság 750 °C-ig
Szín fehér
Szélesség 52 mm
Magasság 90 mm
Vastagság 73 mm
Súly 115 g
További információ Gyors és egyszerű telepítés
Tartalom beállítása Aljzat, használati utasítás