Skip to main content

Mi Door and Window Sensor 2

Még több esemény rögzítése a 2 az 1-ben fény- és nyitás/zárásérzékelővel

Eseménytörténet | Szinkronizált okostelefon-értesítések* | Nyitva hagyott ajtó riasztás* | Már fényérzékelővel

Eseménytörténet, figyeld meg a mozgásokat otthonodban, amíg távol vagy

A mágneses indukciós érzékelő felismeri a nyitott vagy zárt állapotot. A Bluetooth Gateway-hez való csatlakoztatás után bárhol és bármikor megtekintheted az eszköz állapotát okostelefonról.

Új fényérzékelő
Érzékeli a fényviszonyokat és több eseményt rögzít

Amikor a fényérzékelő érzékeli, hogy a környezeti világítás halvány, az érzékelő csatlakozik egy okoslámpához, és elindítja az éjszakai módot*.

Azonnali figyelmeztet, ha egy ajtó/ablak váratlanul kinyílik vagy becsukódik*, a nagyobb nyugalomért, ha a kisgyermek mászkál.

Bármire csatlakoztatható, ami nyílik vagy záródik. Állíts be riasztásokat váratlan nyitásra, vagy bizonyos ideig nyitva hagyott ajtókra.

Használd a Mi Home/Xiaomi Home alkalmazást az automatikus eseménytörténet eléréséhez.

A Mi Home/Xiaomi Home alkalmazáson keresztül csatlakozik az otthonodban lévő más okoseszközökhöz. Például, amikor a háziállat kapuját kinyitják, egy okoskamera automatikusan rögzítheti az eseményt, feltöltheti a felhőbe, és riasztást küldhet az okostelefonodra.

Kreatívabb, szórakoztatóbb

Kompakt test, erősen tapad mindenre, ami nyílik vagy záródik az otthonodban. A hagyományos berendezéseket okosotthoni eszközökké alakítja.

“Kekszet falatozott ma gyermeked?”

“Anya elfelejtette becsukni a hűtő ajtaját főzés közben?”

“A ház urai mostantól nem felejtik el felemelni a vécéülőkét”

Bluetooth kapcsolat
Csatlakozik a beépített Bluetooth Gateway funkcióval rendelkező termékekhez.

A Mi Door and Window Sensor 2 Bluetooth-on keresztül csatlakozik okostelefonodhoz, így megtekintheted az állapotát. A beépített Bluetooth Gateway funkcióval rendelkező termékekhez is csatlakozik, így távolról is ellenőrizheted, kaphatsz nyitási és zárási figyelmeztetéseket, és összekapcsolhatod más okoseszközökkel.

Egyszerű telepítés, könnyű csatlakozás

Telepítés

Helyezd fel a ragasztómatricákat, és távolítsd el a védőfóliát!

Igazítsd be felszerelés közben!

18mm-nél kisebb távolság legyen az eszközök között

Csatlakozás

Nyisd meg a Mi Home/Xiaomi Home alkalmazást és add hozzá a készüléket

Szkenneld be a termék QR-kódját

A csatlakozás sikeres!

*A szinkronizált okostelefon-értesítésekhez Bluetooth Gateway vagy beépített Bluetooth Gateway funkcióval rendelkező okoseszközök szükségesek.
*Az éjszakai fénymód elindításához a Mi Home/Xiaomi Home alkalmazással és Bluetooth Gateway-jel vagy beépített Bluetooth Gateway funkcióval rendelkező okoseszköz(ök)kel együtt okoseseményt kell létrehozni.
*Az érzékelőtest és a mágnes oldalán lévő jelöléseket a megfelelő felületekre történő felszereléskor igazítsd egymáshoz (javasoljuk, hogy az érzékelőtestet az ajtó/ablakkeretre, a mágnest pedig a mozgó szárnyra szereld, az eszközök között 18mm-nél kisebb távolságot hagyva, amikor az ajtó vagy ablak zárva van).