Skip to main content

Xiaomi Electric Precision Screwdriver

Kétfokozatú pontos vezérlésű nyomaték,
a korlátlan lehetőségek felfedezéséhez

Kétfokozatú állítható nyomaték
Mágneses tárolótartály
24 x S2 acélból készült precíziós csavarhúzó bitfejek
400+ precíziós becsavarás egyetlen feltöltéssel

Teljesen fémből készült sebességváltó

Erőteljes mágneses motor

Kiváló minőségű újratölthető lítium akkumulátor

S2 acélból készült csavarhúzó bitfejek

Univerzális Type-C töltőport

Alumínium ötvözetből készült tok

Tolás hatására felugró kialakítás, mágneses tárolás
Klasszikus, díjnyertes dizájn

A Mi Precision Screwdriver öt nemzetközi formatervezési díjat nyert; nevezetesen az iF, Red Dot, Japan Good Design, IDEA és Chicago Good Design díjakat.
A Xiaomi Electric Precision Screwdriver ugyanezt a popup kialakítást használja, kényelmes, nyomó-kioldó mechanizmussal.
* A bal oldali képen a Xiaomi Electric Precision Screwdriver, a jobb oldali képen pedig a Mi Precision Screwdriver látható. Ez a kép csak a két termék eltérő méreteinek szemléltetésére szolgál.

Electric precision screwdriver
Fokozott precíziós hatékonyság

Az erős, akár 170 fordulat/perc*. sebességű mágneses motornak és a teljesen fémből készült sebességváltónak köszönhetően a csavarhúzó forgás közben legfeljebb 0,2 mm* csavarhegy koncentrációval rendelkezik a nagyobb precíziós hatékonyság érdekében.

170 fordulat/perc
Erőteljes mágneses motor fordulatszáma

0.2 mm
csavarhúzó bit koncentricitás

Teljesen fémből készült
sebességváltó

Kompakt kialakítás extra hosszú akkumulátor-élettartammal
400+ precíziós csavarozás egyetlen teljes feltöltést követően

A csavarhúzó tengelyátmérője mindössze 16,4 mm*. A beépített újratölthető lítium akkumulátor nagy teljesítményű és hosszú élettartamú, és egy teljes feltöltéssel* több, mint 400 precíziós csavart képes behajtani.

16.4 mm
tengelyátmérő

170 rpm
Powerful magnetic motor speed

400+ darab
precíziós csavarozó

* A belső kialakítás csak illusztráció, amely nem felel meg pontosan a tényleges belső térnek.

24 x S2 acélból készült precíziós csavarhúzó bitfej 9 fő típussal

A 24 x kiváló minőségű S2 szerszámacélból készült csavarhúzó bitfejek tartósak és szívósak, és akár 60HRC* keménységűek.
A 24 féle precíziós csavarhúzó bitfej ideális a legtöbb szabványos elektronikai eszköz és új háztartási kisgép szét- és összeszereléséhez.

6 általánosan használható 45mm hosszú csavarhúzó fej,
akár mélyen lévő csavarokhoz is.

A 24 közül 6 általános csavarhúzó fej 45mm hosszú, hogy a legkülönfélébb helyzetekben, például mély lyukakban és szűk helyeken használható legyen.

6 darab
45mm hosszú csavarhúzó bitfejek

18 darab
28mm-es rövid csavarhúzó bitfejek

Kétfokozatú precíz nyomatékbeállítás
Precíziós csavarvédelem

0,05Nm-es* precíziós tárgyakhoz, például okostelefonokhoz, órákhoz és szemüvegekhez

0,2Nm-es* elektronikus termékekhez, például okoshangszórókhoz és laptopokhoz

A készülék kikapcsolása megakadályozza a véletlenszerű működést és megkönnyíti a kézi csavarozást

Intuitív gombtervezés
Puha érintés, könnyed használat

Tanuld meg a használatát pillanatok alatt! Egyszerűen nyomd meg az elülső R gombot a becsavaráshoz, a hátsó L gombot pedig a kicsavaráshoz. A gomb TPU puha gumiból készült, és könnyű benyomni, ami hosszú ideig tartó használat során sem fárasztó.

L: kicsavarás

R: becsavarás

Alacsony súlypont a nagyobb irányíthatóság érdekében
Csúszásmentes textúra a könnyű fogásért

A csavarhúzó főtestének belső szerkezetét újra és újra kiigazítottuk, hogy kiegyensúlyozott súlypontot és jobb kezelhetőséget biztosítsunk. A markolat 3D csúszásmentes textúrája növeli a súrlódást, így használat közben biztonságosan tarthatod a csavarhúzót.

Unibody alumíniumötvözetből készült ház
Alumíniumötvözet eloxálási eljárás

A tárolótok és a csavarhúzó teste egyaránt kiváló minőségű alumíniumötvözetből készült, így kényelmesen kézbe vehető. Az eloxált felületkezelés csúszásmentes és izzadásálló, valamint kevésbé hajlamos a rozsdásodásra.

Univerzális Type-C töltőport
Nyugodt töltés a figyelmeztető jelzésnek köszönhetően

A Type-C töltőport kompatibilis a népszerű elektronikai termékek töltőkábeleivel, így egyszerűbb a töltés. A töltőport melletti jelzők azonnal figyelmeztetnek, ha az akkumulátor töltöttségi szintje alacsony, és megjelenítik a töltöttség állapotát.

13 akkumulátor biztonsági teszt és 3 töltésbiztonsági védelmi funkció a fokozott biztonság érdekében*

* Sebességvizsgálati módszer: A teljesen feltöltött készüléket 2 percig terhelés nélkül működtetjük, majd a fordulatszámot infravörös tachométerrel vizsgáljuk.
* Az orsó kifutásának (azaz a precíziós bitfej koncentricitásának) vizsgálati módszere: Egy szabványos mérőrudat helyezünk a kimeneti tengelybe. Egy lézeres átmérőt használnak a kifutás mérésére a kimeneti tengely végfelületétől 25,4mm távolságban.
* A megadott méretek a különböző mérési körülmények miatt változhatnak vagy pontatlanok lehetnek.
* Csavarozási vizsgálati módszer: A készüléket teljesen feltöltik, amíg a fehér lámpa fel nem villan. Ezután az ST2 x 5mm-es önmetsző csavart a fenyőlemezbe ütjük, amíg az akkumulátor ki nem merül.
* A keménység ±2HRC értékkel változik. A csavarhúzó bitfej keménységvizsgálatát a sanghaji Nemzeti Könnyűipari Szerszámhardver Minőségfelügyeleti és Vizsgáló Állomás végezte. Jelentés száma: G20200215.
* Az I. szintű nyomaték ±0,03 Nm, a II. szintű nyomaték ±0,08 Nm. Nyomatékvizsgálati módszer: A teljesen feltöltött készüléket 2 percig terhelés nélkül működtetik, majd egy nyomatékmérővel mérik a nyomatékot az I. és II. szinten.
* Az akkumulátort a China Certification & Inspection Group Southern Testing Company tesztelte. Jelentés száma: SET2019-08673. Az akkumulátor védelmi teszteket a Precise Testing & Certification (Guangdong) Co., Ltd. végezte; jelentés száma: PTC20032303001S-GB01.
* Hacsak másképp nem jelezzük, az ezen az oldalon hivatkozott adatok a HOTO laboratóriumból származnak. Az adatok az objektív környezet és egyéb tényezők eltérései miatt változhatnak vagy pontatlanok lehetnek.