Skip to main content

Mi Ionic Hair Dryer 2

Mélyen hidratál, hogy a hajad fényessé váljon

Kettős vízionos hajápolás – 20m/perces ultramagas légáramlás
Teljesen fém kialakítás – Okoshőmérséklet-szabályozás

Duál vízionos hajápolás

20m/perces ultramagas légáramlás*

Teljesen fém kialakítás

Okoshőmérséklet-szabályozás

Dupla rétegű mágneses fúvóka

Levehető szűrős légbevezető fedél

Egy hajszárító a még hidratáltabb hajért

A duál vízionok* mélyen behatolnak a hajadba a tartós védelemért és az egységes csillogásért. Tízmillió anionnal* az eszköz a hajszálakat zárva tartja, így csökkentve a töredezett hajvégeket. Továbbá megakadályozza a gubancolódást, ami hatékonyan javítja a haj minőségét és erősebbé teszi azt.

A nedvesség mértéke nő l 26,47%-kal

Még fényesebb l 9,12%-kal

Semlegesíti a statikus elektromosságot l Puhává varázsolja a hajat

A továbbfejlesztett vízionok segítik a haj hidratálását*

A beépített kondenzációs tű lecsapja a levegőben lévő nedvességet, és két tűs motoron keresztül azonnal apró, negatív töltésű vízionokká porlasztja. Ezek az ionok egy külön hideglevegő-csatornán keresztül közvetlenül a hajhoz, a fejbőrhöz és a hajgyökérhez jutnak, hogy megelőzzék a magas hőmérséklet okozta károsodást, és hidratálják a hajat.

*Az első generációs Mi Ionic hajszárítóval összehasonlítva.

Gyönyörű fényes haj szárítás után

*A nem ionos hajszárítóval (1800W) összehasonlítva. Az adatokat a Shanghai Pukai Testing Technology Co., Ltd. szolgáltatta. Jelentés száma: PKS-TR-202101290.

20m/perc ultranagy légáramlási sebesség*
Gyorsan szárítja a hajat magas hőfok nélkül

A repülőgépmotorok elvei által inspirált hajszárító egy 20 000 fordulat/perc sebességű, gyors egyenáramú motorral és hét szárnyalakú lapáttal van felszerelve, amelyek a levegő áramlását a kúpos, nyomás alatt álló légcsatornából kiszorított levegővel hozzák létre. A légáramlási sebesség maximálisan elérheti a 20m/perc sebességet, így az erős légáramlás eléri a hajtövet és gyorsan, károsodás nélkül szárítja meg a hajat.

20 m/s

Maximális légáramlási sebesség*

20 000 fordulat/perc

Nagy sebességű motor*

7 lapát

Légi turbinalapátok

Rövid, teljesen fémből készült test
Elfér egy kis táskában

Innovatív szerkezet ultrarövid hengerrel, mindössze egy tenyérnyi szélességű*. Utazáskor kényelmesen szállítható. A kompakt és könnyű kialakításnak köszönhetően hosszú ideig használhatod anélkül, hogy a karod elfáradna. A készülék teste alumíniumötvözet eloxálással készült a vonzóbb megjelenés érdekében.

101 mm

Egy tenyér szélessége*

550 g

Könnyű test*

Meleg és hideg váltakozása a hajkárosodás megelőzésére

Az üveggyöngyös érzékelővel a kiáramló levegő hőmérsékletét másodpercenként 60-szor, pontosan ellenőrzi.* A légáramlás hőmérséklete valós időben módosul, hogy megakadályozza a haj és a fejbőr túlmelegedésből eredő károsodását. Az innovatív váltakozó meleg/hideg levegő üzemmódban a meleg levegő gyorsan szárítja a hajat, a hideg levegő pedig könnyű formázást tesz lehetővé. Ez nemcsak a hajfelület túlmelegedését akadályozza meg, hanem hidratálja a hajvégeket és ápolja az érzékeny fejbőrt.

Okos meleg-hideg levegő ciklikus üzemmód*

Környezeti hőmérséklet < 22°C

Váltakozva: forró levegő 7 másodpercig, hideg levegő 5 másodpercig.

Környezeti hőmérséklet ≥ 22°C

Váltakozva: forró levegő 5 másodpercig, hideg levegő 7 másodpercig.

NTC okoshőmérséklet-szabályozás

Az NTC okoshőmérséklet-szabályozás funkcióval a meleg és hideg levegő közötti váltakozási idő automatikusan beállítható az érzékelt környezeti hőmérséklet alapján. Ezáltal kíméletesebb a fejbőrhöz és a hajhoz.

360°-os forgatás a célzott formázás érdekében

A 360°-ban teljesen elforgatható mágneses fúvóka koncentrálja a levegő áramlását a gyors szárítás és a célzott formázás érdekében. A kétrétegű kialakítás csökkenti a fúvóka hőmérsékletét is, és hatékony szigetelést biztosít.

Aerodinamikus zajcsökkentés
Kevesebb zaj, nagyobb kényelem

Minden egyes pengét professzionális dinamikus egyensúlyi tesztnek vetünk alá, a még finomabb légáramlás érdekében. A légáramlási ellenállást csökkentő, optimalizált légcsatorna-kialakítással is kombinálva erősebbé, de kevésbé zajossá válik, kényelmesebb felhasználói élményt biztosítva.

Állítható hőmérséklet és sebesség

A hajszárító három hőmérsékleti szinttel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a hideg és meleg levegő váltakozását, valamint két sebességi szinttel, amelyek által a légáramlás erőssége szabadon beállítható. A kétszínű LED-es jelzőfény a levegő hőmérsékletének változására reagálva változtatja a színét. A hőmérséklet-beállítás automatikusan tárolódik, és a következő bekapcsolásig automatikusan megmarad. Könnyedén válthatsz a többféle mód között, felhasználóbarát és kényelmes módon.

Kényelmes fogású

Extra sima tapintási élmény. Az eszköz kétrétegű bevonattal van ellátva, ami ellenáll a szennyeződéseknek és a karcolásoknak. Sima érzés, amikor a kezedben tartod, és hosszú használat után is fehér és újszerű marad.

Többszörös túlmelegedés elleni védelem
Biztonságban tart

Az NTC valós időben érzékeli a kifelé áramló levegő hőmérsékletét. A kiválasztott, nagy érzékenységű hőmérsékletérzékelő alkatrészek automatikusan beindíthatják a túlmelegedés elleni védelmet, és túl magas hőmérséklet esetén lekapcsolhatják a készüléket. Szélsőséges esetekben a biztosítékvédelem is működésbe lép.

NTC hőmérsékletérzékelés

Túlmelegedés elleni védelem

Biztosítékvédelem

Kidolgozott részletek és átgondolt tervezés

Levehető szűrős légbevezető fedél

Könnyen tisztítható, szűrője felfogja a hajszálakat, így azok nem jutnak be a szerkezetbe

Kényelmes akasztó

A kényelmes tároláshoz

1,7m* Megerősített tápkábel

Szigeteli a hőt és ellenáll a magas hőmérsékletnek

*20m/perces ultranagy légáramlási sebesség: A tesztkörülmények közé tartozott a névleges feszültség, nagy sebesség forró levegő üzemmódban, 10cm távolság az anemométer és a légkivezetés között 1 másodpercig. A légáramlási sebességet 20m/percnél nagyobb sebességgel mértük. A vizsgálati jelentés száma: 202103100001.
*Kettős vízionok: Arra utal, hogy két vízion-generátor egyszerre hat a vízionok előállítására.
*Tízmillió anion koncentrációs teszt: A vizsgálatot névleges feszültségen, nagy sebességgel és forrólevegő üzemmódban végezték, a koncentrációmérő és a levegő kimeneti nyílása közötti 30cm-es távolsággal. Az anionok számát átlagosan több mint 10 millió aniont mértünk. A vizsgálati jelentés száma: 202103100002.
*Nagy sebességű motor 20 000 fordulat/perc sebességgel: Troboszkópot használtunk a lapátok forgási sebességének mérésére névleges feszültség mellett és forrólevegő üzemmódban. A fordulatszámot 20 000 fordulat/perc sebességgel mértük, 20000 (1 ± 10%) fordulat/perc sebességszabályozási eltéréssel. A vizsgálati jelentés száma: 202103100003.
*101mm egy tenyér szélessége: A henger hossza a fúvóka nélkül 101mm, ami körülbelül egy felnőtt tenyér szélességének felel meg. A vizsgálati jelentés száma: 202103100006.
*550g könnyű test: A testet elektronikus mérlegen megmértük, és az eredmény 550 ± 15g volt (fúvóka nélkül). Tesztjelentés száma: 202103100005.
*Üveggyöngy hőérzékelő: Úgy teszteltük, hogy másodpercenként 60 volt a szoftver beállítása.
*Az okos meleg-hideg ciklikus üzemmód: A vizsgálatot nagy sebességű, névleges feszültségű, hideg/meleg ciklikus üzemmódban végeztük. A forró levegő és a hideg levegő fújásának idejét stopperórával rögzítették. A vizsgálati jelentés száma: 202104100002.
*1,7m hosszú tápkábel: A tápkábel vagy a kábelhüvely készülékbe való belépési pontja és a kábel dugóba való belépési pontja között mértük. A mérés előtt a teljes kábelt 10N húzással kiegyenesítettük. A vizsgálati jelentés száma: 202103100004.
*Az ezen az oldalon szereplő adatokat a Lexiu Laboratories biztosította, ha másként nem szerepel.