Skip to main content

Specifikációk

Termék mérete
300 x 300 x 25 mm
Termék neve
Mi Body Composition Scale 2
Mértékegység
kg, lb, jin
Felhasznált anyagok
Edzett üveg + ABS műanyag
Működtetési hőmérséklet
0 °C- 40 °C
Kompatibilis
Android 4.4 / iOS 9.0 vagy magasabb verziószámú (iPhone 5s vagy magasabb verziószámú) és Bluetooth 4.0 vagy magasabb verziószámot támogató eszközökön fut
Termék nettó tömege
1,7 kg
Mérési tartomány
100 g-tól 150 kg-ig
Mérési pontosság
50 g
Vezetéknélküli kapcsolat
Bluetooth 5.0
Energiaellátás
4 db 1.5 V AAA elem
Tartalom
Mi Body Composition Scale 2
Felhasználói kézikönyv (garancialeevéllel) x 1
Megjegyzés
[1] Ez a termék nem ajánlott pacemakerrel vagy más orvosi implantátummal ellátott személyek számára. A testösszetétel-vizsgálat adatai eltérhetnek a hivatásos sportolók, terhes nők és egyéb speciális esetek esetében.
[2] A Mi Body Composition Scale 2 készülék 5 kg-tól kapcsol be. A mérleg üzemmód a készülék bekapcsolása után használható.
3] Mindenképpen nyisd ki a szemed és állj mindkét lábadra, ha úgy érzed, hogy elveszíted az egyensúlyod. Ez a funkció nem alkalmas a rossz egyensúlyérzékkel rendelkező személyek számára, beleértve a terhes nőket, az időseket vagy a vestibuláris zavarban szenvedőket.
[4] Az akkumulátor élettartamára vonatkozó adatokat a Huami technológiai laboratórium mérte. Naponta háromszor végeztek zsírméréseket, naponta kétszer mérlegeltek apró tárgyakat, és hétnaponta egyszer egyensúlyi teszteket (egy lábon állás csukott szemmel) végeztek, a gyári alapbeállításokat használva, 22°C-os szobahőmérsékleten. A tényleges használat során az akkumulátor élettartama különböző tényezőktől, például a beállításoktól, a működéstől és a használati környezettől függ, és eltérhet a laboratóriumi tesztektől.