Skip to main content

Mi 16 az 1-ben racsnis csavarhúzó

Hatékony, megerőltetés
nélküli és hordozható

45

fogas racsni

Nagy hatékonyságú precíziós racsni

16

különböző bit

16 bit típus

S2

ötvözött acél

S2 ötvözött acélból készült precíziós bitek

20

Nm

Maximális racsnis nyomaték: 20 Nm

Nagy nyomatékú racsni
3 beállítás
Javított munkahatékonyság

A racsni segítségével folyamatosan egy irányba forgathatsz anélkül, hogy gyakran kellene fogást váltanod. Az akár 20 Nm* nyomaték leadására képes racsni robusztus, tartós, munkakímélő és hatékony.

Fordítsd jobbra a csavarokat, hogy meghúzd azokat!

Forgasd el a középső zárolt állásba a csavarok szabad meghúzásához vagy meglazításához*!

Fordítsd balra a csavarokat, hogy meglazítsd őket!

A fenti ábrák és az R és L álláshoz tartozó utasítások csak az általánosan használt jobbkezes csavarokra vonatkoznak.

45 fogú, nagy pontosságú racsni
Sima működés

A teljesen alumíniumból készült héjjal és 45 fogú precíziós fogaskerékkel ellátott racsni simábban forog, így könnyebb kezelhetőséget és jobb általános élményt nyújt.

Levehető pop-up tároló
A mágneses bit tároló megkönnyíti a bitek kivételét és visszahelyezését

A belső mágnesekkel ellátott, kivehető, felugró tároló helytakarékos kialakítású, és 8 kétvégű bitet tartalmaz. A tároló teljesen leválasztható a főtestről, így a bitek bármikor kényelmesen kivehetőek és cserélhetőek.

16 bittípus
Levehető hosszabbító rúd

A bitek kiváló minőségű, akár 60 HRC* keménységű S2 ötvözött acélból készülnek. A 8 kétvégű bit 16 gyakori bit típust fed le, amelyek a 110mm-es levehető hosszabbító rúddal együtt a legtöbb otthoni felhasználási helyzetben megfelelnek.

Kiváló minőségű S2 acél

Kiváló keménység és szívósság

Pontos illeszkedés

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a különböző specifikációjú bitek különböző típusai eltérő maximális nyomatékkal rendelkeznek.

A kényelmes fogás érdekében kialakított, fazettált fogantyú

A kényelmes fazettált fogantyú illeszkedik a kéz formájához, és lehetővé teszi a könnyű erőalkalmazást anélkül, hogy megsérülne a kezed. Ugyanakkor a csavarhúzó stabilan ül bármilyen sík felületen, és nem gurul el.

Kétszínű fröccsöntési eljárás

A markolat két nagy szilárdságú anyagból, nylonból + üvegszálból készült, és rugalmas TPE gumival van bevonva, így csúszásmentes, tapadásmentes és kényelmes a fogása.

*Ratchet nyomatékvizsgálati módszer: A racsnit egy nyomatékmérő készülékbe rögzítették, majd beállítottak egy nyomatékot, és megvizsgálták az előre- és hátrameneti nyomatékértékeket.
*A keménység ±2 HRC-vel változik. A csavarhúzóhegy keménységvizsgálatát a sanghaji Nemzeti Könnyűipari Szerszámhardver Minőségfelügyeleti és Vizsgáló Állomás végezte. Jelentés száma: G20191565.
*Ahol másként nem jelzik, az ezen az oldalon hivatkozott adatok a HOTO laboratóriumból származnak. Az adatok az objektív környezet és egyéb tényezők eltérései miatt változhatnak vagy pontatlanok lehetnek.