Skip to main content

Xiaomi Metal Carry-on Luggage 20"

Utazz stílusosan

Repülőgépipari alumínium-magnézium ötvözetből készült burkolat
Elegáns, tartós és könnyű
360°-os forgó kerekek a könnyű manőverezhetőségért
Négy fokozatú, állítható fogantyú
TSA által jóváhagyott kettős zár

Utazz, és maradj fiatal örökké!

Fiatalnak lenni: felfedezni, kalandokat keresni, vágyakozni az ismeretlen után. A távoli helyek tele vannak ellenállhatatlan csábítással. Kövesd fiatalos szívedet, fedezd fel az utazásod során az újdonságokat és szépségeket, és tedd el emlékeidet a poggyászodba! A Xiaomi Metal Carry-on Luggage 20” könnyű indulást és visszatérést biztosít minden útra, hogy megtapasztalhasd a világ csodáit!

Válassz egy szép és tartós útitársat!

A vadonatúj dizájn lehetővé teszi,
hogy kitűnj a tömegből!

Legyél fiatal, legyél más! Mielőtt izgalmas kalandra indulsz, szükséged van egy divatos és megbízható utazótáskára.
A Xiaomi Metal Carry-on Luggage 20” vízszintes, csíkos szerkezete elegáns dizájnt kölcsönöz.
Kellemes esztétikája és tartóssága, megerősített ütésállósága csökkenti a poggyász ütközését és sérülését az utazás során.
Hagyd el a betondzsungelt és élvezd a természetet!

Vízszintes csíkos szerkezet

Lekerekített sarok kialakítás

Csomagolj össze,
és indulj a következő kalandodra!

Nagy, kétrekeszes belső rész, amely rugalmasabb pakolási lehetőségeket kínál.

Pakold el rendezetten a holmidat, és mondj búcsút a rendetlenségnek! A poggyászban található állítható Y alakú pántok lehetővé teszik a ruhák szoros összepakolását, így még az ingek sem mozdulnak el!
Helyezd a kisebb értéktárgyakat a levehető válaszfalba, így könnyedén megtalálhatod, rendszerezheted és kiveheted kincseidet! A 100% poliészter bélés lehetővé teszi a ruhák szoros becsomagolását, valamint gyűrődésmentes és tartós tárolását.
A fém kézipoggyásszal az oldaladon bátran felfedezheted a gyönyörű világot és utazhatsz az ismeretlenbe!

Y-alakú pántok

Levehető elválasztó

Szállj fel könnyű teherrel!

Könnyű és tartós 100% alumínium-magnézium ötvözetből készült test.

IA Xiaomi Metal Carry-on Luggage 20″ a poggyász jobb védelme érdekében kiváló minőségű, egyedi alumínium-magnézium ötvözetet használ, amely egy könnyű anyag, erősebb nyúlással és ütésállósággal.
A kényelmes, behúzható fogantyú ideális ahhoz, hogy közvetlenül a repülőgépre guruljon, így megspórolhatod a csomagok feladását, és könnyebbé teszi az utazást.

5 series
egyedi alumínium-magnézium ötvözet

20 inch
csomagtartás

* Az 5 Series egyedi alumínium-magnézium ötvözetet (osztály: 5XCT3) a repülőgépipari alumínium óriással, az Arconic-kal (korábban “Alcoa”) közösen fejlesztették ki, és főként a repülésben, a luxusautókban és a 3C elektronikai iparban használják.

Könnyű és
stabil tároló a holmik számára

Minden irányból páncélozott megerősítésű poggyász

Könnyű csomagkezelés még akkor is, amikor tele van pakolva. A két részből álló, kiszélesített 6-os sorozatú, kiváló minőségű alumínium-magnézium ötvözetből készült keret szerkezeti szilárdsága biztosítja, hogy nagyobb külső nyomásnak is ellenálljon.
A sarkok vastag alumínium-magnézium ötvözettel vannak megerősítve, hogy megvédjék az ütközésektől, és 4 kopásgátló gömb megakadályozza a talajjal a közvetlen érintkezést, így védve ki a bőrönd karcolódását.
A rögzített hármas zsanér és a 84 nagy fényerejű szegecs által nyújtott kiegészítő támogatás jobb illeszkedést biztosít a két héj között, minden egyes részlet garantálja a bőrönd stabilitását és formáját.

Vastag alumínium-magnézium ötvözetből erősített sarkok

4 kopásgátló gömb

Háromszoros zsanér

84 nagy fényerejű szegecs

Zárd le a csomagod,
és utazz nyugodtan!

Két TSA által jóváhagyott poggyászzár a fokozott biztonsági védelem érdekében.

Két TSA által jóváhagyott poggyászzárral rendelkezik, hogy biztonságosan áthaladjon az ellenőrzéseken, így nincs min aggódnod. A zökkenőmentes működés és a zár kényelmes használata érdekében a lakat fazont teszteltük és megnagyobbítottuk, hogy növeljük az érintkezési felület súrlódását.

* A TSA-engedélyezett poggyászzárak az U.S. Transportation Security Administration által tanúsítottak, és lehetővé teszik a repülőtéri személyzet számára, hogy a TSA-főkulccsal sérülés nélkül nyissák ki a TSA-engedélyezett bőröndöket, így a poggyászok gyorsan és könnyedén átmehetnek az ellenőrzésen.

Húzd magaddal,
miközben felfedezed a város titkait!

4 pozícióban állítható húzókar
a stabil és zökkenőmentes közlekedéshez.

Fedezd fel a régóta várt úticél minden centiméterét gyalogosan! A könnyű és stabil húzókar nagy szilárdságú, vastag alumínium-szilícium ötvözetből készült,
és beépített rejtett kialakítással rendelkezik, amely biztosítja a zökkenőmentes behúzhatóságot és a párnázottságot a csomagok és a kezed között.
A sima, 4 állásban állítható működés egyetlen nyomással lehetővé teszi, hogy megtaláld a megfelelő toló-húzó távolságot.

4 pozíció

Gördítsd végig különböző helyeken!

Csendes forgó kerekek a fokozott mobilitásért.

Fedezd fel a régóta várt úticél minden centiméterét gyalogosan! A könnyű és stabil húzókar nagy szilárdságú, vastag alumínium-szilícium ötvözetből készült,
és beépített rejtett kialakítással rendelkezik, amely biztosítja a zökkenőmentes behúzhatóságot és a párnázottságot a csomagok és a kezed között.
A sima, 4 állásban állítható működés egyetlen nyomással lehetővé teszi, hogy megtaláld a megfelelő toló-húzó távolságot.

Kiváló kézműves kivitelezés, amely minden utazáson elkísér!

150 összetett folyamat,
a teljes eleganciához.

A Xiaomi Metal Carry-on Luggage 20″ gyártásához használt 150 eljárás a legapróbb részletekig javítja minden egyes alkatrész minőségét és funkcionalitását,
így biztosítva az erőt és az ellenállóképességet, hogy még élvezetesebbé tegye az utazást.

Poggyász, amely elkísér,
amikor felfedezed magad az úton!

Az utazás titka abban rejlik, hogy csupán egy bőrönddel utazhatsz az ismeretlenbe! Az a rövid időszak, amikor csak te és a bőröndöd van úton, talán a szabadság legigazibb formája. A Xiaomi Metal Carry-on Luggage 20″ nagy felfedező kedvével lehetővé teszi, hogy szembenézz az élet kínálkozó lehetőségeivel, és újra felfedezd önmagad az úton! Hová merészkedsz legközelebb?

* Az összes adat a Runmi laboratóriumából származik. Az adatok az objektív környezet változásai és egyéb tényezők miatt változhatnak.
A Xiaomi Metal Carry-On Luggage 20” megfelel a vonatkozó minőségi követelményeknek, és szigorú tesztelésen esett át. A feladott poggyászok körülményei és az ellenőrizhetetlen külső nyomás azonban károsíthatja a fém poggyászt.
A karcolások vagy a tömörítés miatti deformálódás esetén kérjük, hogy fokozott óvatossággal járj el. Repüléskor nem ajánlott feladott poggyászként szállítani.

Xiaomi Metal Carry On Luggage 20″

Specifikációk

Tervezés

Modell: XMJDX01RM
Termék méretei: 505×383×203mm (kerekek nélkül)
Teljes méretek: 551×383×203mm (kerekekkel együtt)
Megjegyzés: A teljes méretek a bőrönd méreteit jelentik, beleértve a kerekeket, a fogantyúkat és a szegecseket is. A tételméretek a bőrönd méreteit jelentik a kerekek, fogantyúk és szegecsek nélkül.

Termékleírások

Térfogat: Kb. 31L
Nettó súly: Kb. 4,2kg
Bőrönd anyaga: Alumínium-magnézium ötvözet
Bélés anyaga: 100% poliészter
Szabványosan végrehajtott: Q31/0117000530C001-2016

A csomag tartalma

Fém poggyász
Használati utasítás
Poggyászcímke
Nem szőtt táska

Biztonsági utasítások

1. Ne tárolj készpénzt vagy értéktárgyakat a bőröndben.
2. Ne használd a kerekeket lépcsőkön vagy akadályokon való átkeléshez, hogy elkerüld a sérüléseket vagy a bőrönd sérülését.
3. Ne helyezd a bőrönd kerekeit egyenetlen felületre, hogy elkerüld a bőrönd felborulását és balesetveszélyes helyzetek kialakulását.
4. Ne ülj rá a bőröndre, nehogy felborulj és megsérülj.