Skip to main content

Redmi Buds 3

Merülj el a ritmusban!

Könnyű, félfüles kialakítás | Nagy felbontású hang | Duál mikrofonos zajszűrős hívásokhoz | Extra hosszú, 20 órás akkumulátor-üzemidő

Könnyű, félfüles kialakítás

A fülhallgatók súlya egyenként mindössze 4,5g

Qualcomm® QCC3040 BLUETOOTH® chipkészlet

Alacsony energiafogyasztás, hosszú akkumulátor-üzemidő

12mm-es dinamikus meghajtó

Nagy felbontású hang, a természetesebb részletekért

Qualcomm® cVc™ Echo Cancelling és zajszűrő technológia

Kristálytiszta hanghívások

Félfüles kialakítás
Elképesztően könnyű és kényelmes

Könnyű, félfüles kialakítás | Nagy felbontású hang | Duál mikrofonos zajszűrős hívásokhoz | Extra hosszú, 20 órás akkumulátor-üzemidő

Elegáns és kompakt töltőtok
Diszkrét
Mégis stílusos

A teljesen új, kompakt töltőtok kialakítása egyszerre rendelkezik sima, lekerekített kontúrokkal és kemény élekkel a kényelmesebb fogás érdekében.
A magasfényű felületnek köszönhetően a tok könnyen tisztítható.

Qualcomm® BLUETOOTH® chip készlet + fejlett hangtechnológia
Egyszerűen jobb hangzás

A Qualcomm® QCC3040 BLUETOOTH® chip készletnek és a teljesen új BLUETOOTH® 5.2 technológiának köszönhetően a Redmi Buds 3 gyorsabb és egyenletesebb hangátvitelt biztosít, a kivételes élmény érdekében.

12mm-es dinamikus meghajtó
Minőségi hardver a minőségi hangzásért

Élvezd a részletgazdagabb hangzást a nagy méretű, 12mm-es dinamikus meghajtóval, amely kompozit anyagokból készült.
A Xiaomi Sound Lab által szakszerűen kalibrált meghajtó gazdag basszushangokat, tiszta magas hangokat és egyenletesen kiváló hangminőséget biztosít.

12mm-es dinamikus meghajtó
Minőségi hardver a minőségi hangzásért

Élvezd a részletgazdagabb hangzást a nagy méretű, 12mm-es dinamikus meghajtóval, amely kompozit anyagokból készült.
A Xiaomi Sound Lab által szakszerűen kalibrált meghajtó gazdag basszushangokat, tiszta magas hangokat és egyenletesen kiváló hangminőséget biztosít.

Duál mikrofonos zajszűrés a hívásokhoz
Minden szavadat hallom!

A Redmi Buds 3 készülékbe épített két nagy érzékenységű mikrofon a Qualcomm® cVc™ Echo Cancelling és Noise Suppression technológiával párosítva dinamikusan csökkenti a környezeti zajokat és hatékonyan minimalizálja a visszhangokat. Ez azt jelenti, hogy mindig tiszta hívásokat élvezhetsz.

Extra hosszú, 20 órás akkumulátor-üzemidő*
Elég idő további 300 dal meghallgatásához

Bár kicsi és könnyű, a Redmi Buds 3 egyszerre nyújt erőt és kényelmet.
Élvezd az akár 5 órás üzemidőt egyetlen feltöltéssel, vagy akár 20 órás használatot, ha a töltőtokkal használod!
Pihenj és térj vissza a zenéhez! Élvezd az akár 1,5 órás lejátszást egyetlen, 10 perces töltéssel!

5 óra
egyetlen töltés

20 óra
Teljes akkumulátor-üzemidő tokkal együtt

*A töltőtokkal együtt a Redmi Buds 3 akár 20 órás akkumulátor-üzemidővel rendelkezik. Feltételezve, hogy egy dal lejátszása átlagosan 4 percig tart, a készülék összesen 300 dal lejátszására képes. A tényleges idő a használati körülményektől függően változhat. *A 10 perces gyorstöltéshez szükséges, hogy a töltőtoknak legalább 20%-os akkumulátor töltöttsége legyen. A fülhallgatót 10 perces gyorstöltés után legfeljebb 90 percig használhatod. A tesztelés fejlett hangkódolással (AAC) 50%-os hangerőn történt.

MIUI Pop-up a gyors párosításhoz
Egyszerűen nyisd ki a fedelet a párosításhoz

Az exkluzív MIUI Pop-up for Quick Pairing lehetővé teszi az eszközök gyors párosítását.
Egyszerűen nyisd ki a töltőhüvelyt okostelefonod közelében, és érintsd meg a képernyőt, amikor megjelenik a felugró ablak. A fülhallgató és a töltőtok akkumulátorának töltöttségi szintje egyből látható.

Érintésvezérlés
Könnyű váltás a zene és a hívások között

Érintsd meg a fülhallgató hátulját az üzemmódváltáshoz, a zenelejátszás szüneteltetéséhez és folytatásához, és még sok minden máshoz!

IP54 por- és vízálló
Fejlett védelmi funkciók, amikor szükség van rájuk

A Redmi Buds 3 fülhallgatóit szakértő módon úgy tervezték, hogy megfeleljenek az IP54* por- és vízállósági szabványoknak (5. szintű por- és 4. szintű vízállóság), így a fülhallgatók biztonságban vannak a kiömlött folyadékoktól és az izzadságtól.

További hasznos funkciók

*Az ezen az oldalon található fülhallgatófunkciókról készült képek illusztrációs célokat szolgálnak. A termékparaméterek csak tájékoztató jellegűek. Egyes termékparaméterek külső tényezők, például a környezet és a mobiltelefon-rendszerek eltérései miatt változhatnak. Kérjük, a részletekért tekintsd meg a tényleges terméket.
*A Xiaomi laboratórium által szállított, egyetlen fülhallgatóra vonatkozó súlyadatok. Ez az adat az alkalmazott mérési módszerektől függően némileg eltérhet.
*Az akkumulátor élettartamának tesztkörülményei: A fülhallgató akkumulátorának töltöttségi szintje 100%, a fülhallgató hangereje 50%-ra állítva, a BLUETOOTH® kódolási mód AAC-ra állítva. Tesztelési eljárás: A Redmi Buds 3-mal hanglejátszás teljesen feltöltött állapotból, amíg valamelyik fülhallgató le nem állt. A tényleges üzemidő a használati körülményektől, a töltési szinttől és a környezeti tényezőktől függően változhat.
*IPX4 vízállósági teszt. A GB/T 4208-2017 burkolatvédelmi besorolás (IP-kód) szerint megfelelt a Shenzhen 863 New Material and Technology Co., Ltd. által végzett teszten. A vizsgálati jelentés száma: SAC2021-06245C. A vizsgálat eredménye azt mutatta, hogy megfelel a GB/T 4208-2017 szabványnak.
*IP5X porálló teszt. A GB/T 4208-2017 burkolatvédelmi besorolás (IP-kód) szerint megfelelt a Shenzhen 863 New Material and Technology Co., Ltd. által végzett vizsgálaton. A vizsgálati jelentés száma: SAC2021-06112C. A vizsgálat eredménye azt mutatta, hogy megfelel a GB/T 4208-2017 szabványnak.
*A MIUI Pop-up for Quick Pairing funkció használatához frissítened kell az okostelefonodat a MIUI legújabb stabil verziójára. A következő okostelefonok támogatják ezt a funkciót: Mi 11 Ultra、Mi 11、Mi 11 Lite 5G、Mi 11 Lite、Mi 10 Lite 5G、Mi 10、Mi 11i、POCO F3、Mi 10T、POCO F2 Pro、Redmi Note 10 5G、Redmi Note 10S、Redmi Note 10 Pro.