Skip to main content

Mi True Wireless
Earphones 2 Pro

Színtiszta zene, semmi zaj!

Széles frekvenciatartományú aktív zajszűrés

35dB-es hibrid aktív zajszűrés*

Támogatja az Áthallható módot*

Könnyű kommunikáció a fülhallgató viselése közben

3-mic ENC a tiszta hívásokért

Tisztább hívásélmény

12mm-es nagy méretű, LCP dinamikus meghajtó

A magas, közép- és mélyhangok élethű visszaadása

A stúdióhangminőség hű tükörképe

A Xiaomi belső hanglaboratóriumai által hangolva

30 órás extra hosszú akkumulátor-üzemidő*

Akár 6 órás akkumulátor-üzemidő egyetlen fülhallgató használata esetén

Vezeték nélküli töltés

Támogatja a Qi vezeték nélküli töltési protokollt

Luxus kerámia textúra

Sima tapintású és tartós

*A hibrid aktív zajszűrési technológiával akár 35dB-es zajszűrési értéket érünk el. Tesztelve: Fangguang Inspection and Testing Co., Ltd. Jelentés száma: S20210422973401-G1.
* Nyomd meg, és tartsd lenyomva bármelyik fülhallgatót a “Zajcsökkentés be”, “Áthallható mód”, “Szélzajcsökkentés” és “Zajcsökkentés ki” váltáshoz! Egyfüles üzemmódban nyomd meg, és tartsd lenyomva a fülhallgatót az “Áthallható mód” és a “Zajszűrés kikapcsolva” váltáshoz!
*Feltöltési idő és akkumulátor élettartam teszt adatforrás: Fangguang Inspection and Testing Co., Ltd. Jelentés száma: S20210422973401.

Zajcsökkentés

Zaj blokkolása
Blokkolja a külső zavaró hangokat

Szélessávú, aktív zajszűrés

Merülj el a zenében
és a filmekben!

A gyakori zajok kezeléséhez előre- és hátranéző mikrofont használunk, hogy akár 35dB-es, hibrid csillapítást érjünk el.
Az 1000-3000Hz-es magas frekvenciájú zajok, például kiáltások, építési zajok és hangos üvöltések esetén az egyedülállóan nagy üreg szintén képes a csend érzetét kelteni.

A hívások zajszűrése

Három mikrofon egyszerre dolgozik
A tisztább hívásélményért

A fülben található külön mikrofon pontos és tiszta hangzást biztosít a fülön belül, így mindent tisztán hallhatsz, még akkor is, ha a szabadban telefonálsz.

Támogatja az Áthallható módot

Könnyű kommunikáció fülhallgató viselése közben

Ha az Áthallható mód be van kapcsolva, tisztán hallhatod, mi történik körülötted, anélkül, hogy ki kellene venned a fülhallgatót. A fülbe helyezhető kialakítás tovább csökkenti a fülnyomást, így a fülhallgató viselése közben is könnyen és tisztán kommunikálhatsz szemtől szemben.

Hangminőség

Nagyszerű zene
Kellemes érzés

12mm-es nagy méretű LCP dinamikus meghajtó

Innen jön az erőteljes hangzás

A testes, rezonáló hangzás a rendkívül merev LCP kompozit membránnak és a 12mm-es, nagy méretű dinamikus meghajtónak köszönhető.
Emellett a három széles frekvenciasáv és az érzékeny tranziens válasz még több részletet ad, így még az énekes lélegzését is hallani lehet.

Tapasztalat

Minden szempontból kiváló élmény az akkumulátor élettartama,
a kapcsolat és a kényelem terén

30 órás extra hosszú akkumulátor-üzemidő

Hallgasd hosszabban!

Az új generációs chip alacsonyabb energiafogyasztással rendelkezik, így a zene még tovább veled van. Az akkumulátor élettartama akár 6 órán át tart egy fülhallgató használata esetén, a töltőtokkal pedig akár 30 órán át.*

Egyszeri használat (kikapcsolt ANC-vel)

6 óra

Teljes akkumulátor-üzemidő (kikapcsolt ANC-vel)

30 óra

*A fülhallgató akkumulátorának élettartamára vonatkozó adatok: az akkumulátor legfeljebb 6 órán át bírja, ha a fülhallgató teljesen fel van töltve és a telefon hangereje 50%-on van, az ANC ki van kapcsolva és a Bluetooth audiokodek AAC-ra van állítva.*A fülhallgató és a töltőtok teljesen fel van töltve, a zene folyamatosan körülbelül 30 órán át hallgatható. A konkrét használati idő a használati körülményektől és a töltés környezeti tényezőitől függően változhat.

Vezeték nélküli töltés + vezetékes gyorstöltés

Mindössze 10 percig tart
az energia-visszaállítás

A fülhallgató és a töltőtok is támogatja a gyorstöltést. Tíz perc töltés akár 90 perc zenelejátszáshoz elegendő. * A töltőtok támogatja a Qi vezeték nélküli töltési protokollt is, amely kompatibilis a különböző töltőeszközökkel. A fülhallgató könnyen feltölthető, amint visszatesszük a helyére.*

*Gyorstöltési tesztszabványok: 90 perc zenelejátszás 50%-os hangerőn, bekapcsolt ANC-vel az automatikus kikapcsolásig, 10 perc vezetékes töltés után, ha alacsony az akkumulátor szintje. A tényleges használati idő a használati körülményektől és a környezeti tényezőktől függően változhat.*A vezeték nélküli töltés megköveteli, hogy a fülhallgató töltési pozíciója a vezeték nélküli töltő érvényes pozíciójával legyen összehangolva, ellenkező esetben a töltés funkcionalitása vagy ideje sérülhet.

Gyors pár

MIUI Pop-up
a gyors párosításhoz*

A párosításhoz mindössze annyit kell tenned, hogy kinyitod a töltőtokot az okostelefon közelében, és a MIUI felugró ablak megjelenése után megérinted a képernyőt. Ezután felteheted a fülhallgatót, és az okostelefonod felismeri és párosítani tudja vele. Még kényelmesebb, hogy a fülhallgató és a töltőtok akkumulátorának szintje is megjelenik.

*A jelenleg a MIUI felugró ablakot támogató okostelefonok: Redmi K30 Pro, Redmi K30 Ultra, Redmi K40, Redmi K40 Pro, Mi 10, Mi 10 Pro, Mi 11, Mi 11 Pro, Mi 11 Ultra, Mi 11 Lite, Mi 10 Lite. Kérjük, frissítsd a Xiaomi okostelefonok operációs rendszerét a legújabb MIUI verzióra. Jelenleg további modellek kerülnek hozzáadásra.

Kerámia textúrájú érintés

Finom felület
Reagál az érintésre

A sima, kristályos kerámia textúrájú hátlap és a komplex eljárások gyorsabb és stabilabb érzékelési képességeket tesznek lehetővé. Egyszerűen érintsd meg a fülhallgató kerámia textúrájú hátlapját az üzemmódok közötti váltáshoz, a zene szüneteltetéséhez vagy a hangvezérlés aktiválásához. Az infravörös érzékelőkkel együttműködve a fülhallgató képes automatikusan szüneteltetni a zenét, amikor kiveszed, és folytatni a lejátszást, amikor visszateszed.*

Hívások fogadása
Koppints kétszer

Módváltás
Nyomd meg és tartsd lenyomva valamelyik fülhallgatót.

Lejátszás/szünet
A jobb fülhallgató megérintésével

Hangvezérlés
A bal fülhallgató kétszeri megérintésével

*A jelenleg a MIUI felugró ablakot támogató okostelefonok: Redmi K30 Pro, Redmi K30 Ultra, Redmi K40, Redmi K40 Pro, Mi 10, Mi 10 Pro, Mi 11, Mi 11 Pro, Mi 11 Ultra, Mi 11 Lite, Mi 10 Lite. Kérjük, frissítsd a Xiaomi okostelefonok operációs rendszerét a legújabb MIUI verzióra. Jelenleg további modellek kerülnek hozzáadásra.

Többféle szilikon fülpárna közül választhatsz

Válaszd ki a füledhez illőt

A kiváló fülhallgatóvégek és az üregek kialakítása illeszkedik az emberi fülhöz és blokkolja a zajokat, így még hosszú ideig tartó viselés esetén is kényelmes élményt nyújt.

*Töltéskor győződj meg róla, hogy a töltőport nem tartalmaz nedvességet vagy idegen tárgyakat.
*Az ezen az oldalon található vonatkozó fülhallgatófunkciókról készült képek illusztrációs célokat szolgálnak. A termék paraméterei csak tájékoztató jellegűek. Egyes termékparaméterek külső tényezők, például a környezet, a mobiltelefon-rendszer eltérései miatt változhatnak. Kérjük, a részletekért tekintsd meg a tényleges terméket.