Skip to main content

Mi Portable Bluetooth Speaker

Dinamikus hangminőség, ami mindenhová veled tart

Víz- és porálló | Hosszú akkumulátor-élettartam | Bluetooth 5.0 | Sztereó hangzás

Kompakt, hordozható és könnyű

A Mi Portable Bluetooth Speaker elég kicsi ahhoz, hogy egy táskádban hordozd, vagy a kezedben tartsd. Mindegyik hangszóró olyan könnyű, mint egy Mi 9 Pro mobiltelefon, így bárhová magaddal viheted a zenét anélkül, hogy cipekedned kellene.

A kifinomult dizájn mindent elrejt, kivéve a dinamikus hangzást

A kompakt, mégis erőteljes belső kialakítású, ritka földfém mágnesekkel ellátott kettős meghajtók, egy kanadai hosszúszálas membrán és egy passzív sugárzó lehetővé teszi, hogy a Mini káprázatos hangminőséggel adja vissza a zenét a maximális élvezet érdekében.

Ritka földmágnesekkel ellátott kettős meghajtó
Az erőteljes mágnesek nagy érzékenységet és valósághű részleteket biztosítanak.

Kanadai hosszúszálas membrán
A megfelelő csillapítás elnyomja a kúp szétesését a tiszta és természetes hangzás érdekében.

Passzív sugárzó
Javítja a mély basszust és a mélyfrekvenciás reprodukciót a jobb hangstruktúra érdekében.

IP67 minősítés* a nyugalomért

A Mi Portable Bluetooth Speaker 5-ös szintű por- és vízállósági besorolással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a belső alkatrészek védve vannak az izzadságtól, esőtől és portól, így nyugodtan magaddal viheted bárhová.

10 órás akkumulátor a hosszabb ideig tartó élvezetért

A nagy méretű, 2000mAh-ás akkumulátorral akár 10 órán át* élvezheted a zenét egy teljes feltöltéssel. Az USB-C töltőport támogatja a dugó felfelé vagy lefelé történő tájolását a gyorsabb és könnyebb töltés érdekében. A nagyobb teljesítmény és a hosszabb akkumulátor-üzemidő azt jelenti, hogy a zenéd tovább tart, amikor kimozdulsz.

Bluetooth 5.0 a gyors, stabil kapcsolatokért.

Élvezd a vezeték nélküli szabadságot a beépített Bluetooth 5.0 chipnek köszönhetően, amely biztosítja a kompatibilitást az eszközök széles körével, továbbá a stabil jelet, a gyors átviteli sebességet és erőteljes interferenciacsökkentést nyújt.

Dual audio* a sztereó hangzásért

A Mi Portable Bluetooth Speaker támogatja a valódi vezeték nélküli sztereó kapcsolatot. Ez lehetővé teszi, hogy két hangszórót vezeték nélküli sztereó konfigurációban kombinálj, a két hangszóró pedig a jobb és a bal hangcsatornát szolgálja a még lenyűgözőbb hallgatási élmény érdekében.

Tisztább hangzás a jobb beszélgetésekhez

Egyetlen érintéssel fogadhatsz és tehetsz le hívásokat, és a nagy érzékenységű jel-zaj arányú beépített mikrofonnak, valamint a beépített visszhangszűrésnek köszönhetően tiszta, természetes hangzást élvezhetsz a hívásokban.

*Por- és vízállósági vizsgálatot végző intézmény: Shenzhen Academy of Metrology and Quality Inspection; vizsgálati jelentés: WTI96003463.
*A hangszóró akkumulátorának élettartam-tesztelési feltételei: A hangszóró teljes feltöltéssel akár 10 órán át képes zenét lejátszani egyszemélyes üzemmódban, 60%-os hangerővel. Az adatok a környezeti és használati feltételek függvényében változhatnak. Vizsgáló intézmény: MORLAB laboratórium. Jelentés száma: SZ19110107A01.
*A kettős hangkapcsolat megköveteli, hogy mindkét csatlakoztatott eszköz rendelkezzen ezzel a képességgel. A Mi Portable Bluetooth Speaker egyetlen hangszóróként kerül forgalomba; a kettős audiokapcsolat funkció használatához kettőt kell vásárolni. A legjobb vezeték nélküli sztereó élmény érdekében ajánlott a két csatlakoztatott hangszórót egymástól 0,5-1,2 méterre elhelyezni.
*Töltés előtt győződj meg arról, hogy a töltőport mentes a folyadéktól és idegen tárgyaktól. Annak érdekében, hogy megakadályozd a víz bejutását a töltőportba, a hangszóró használatakor szorosan zárja be a töltőport gumiborítását.
*Ha a hangszóró vizes lesz, szárítsd meg a lehető leggyorsabban, hogy működőképes és jó állapotban maradjon.