Skip to main content

Nagyobb kijelző, hatékonyabb edzés

Minden, amit látnod kell
1,47"-os Full AMOLED kijelző

Az 1,47”-os full AMOLED kijelző 66,7%-os, szuper magas kijelző-test arányt* biztosít, így olyan elképesztő vizuális élményt nyújt, amilyet eddig ritkán tapasztalhattál. Az eszköz mostantól több elemet képes megjeleníteni a képernyőn, és könnyebb a navigáció, valamint az irányítás is.

Élénk és világos

A 100% NTSC kijelzővel rendelkező eszköz a színek teljes skáláját biztosítja a számodra. A 450 nit maximális fényerő gondoskodik róla, hogy a képernyőt még napfényben is tisztán lásd.

100% NTSC

Élethű színek

Max 450 nit fényerő

Napfényben is tisztán látszik

194*368 képpont

Kiemelkedő tisztaság

50+ kijelző módok

Szinkronizálás a stílusoddal

Sima kényelmes

A sima és könnyű súlyú szíj egész nap kényelmes viselet.

110+ fitnesz üzemmód

110+ fitnesz üzemmód segít nyomon követni az elégetett kalóriákat, a pulzusszám változásait és az edzés időtartamát. A 15 professzionális üzemmóddal még átfogóbb mérőszámok követését találod. Élvezd, hogy fitt, magabiztos és energikus vagy a Redmi Smart Band Pro-val.

Kezdd akkor az edzést, amikor csak kedved támad hozzá!*

A Redmi Smart Band Pro képes automatikusan felismerni 3 fitnesz üzemmódot*: futópad, szabadtéri futás és szabadtéri séta. Csak indítsd el az edzést, és a Band Pro máris gondoskodik rólad!

50M vízállóság*

Mivel a Redmi Smart Band Pro 5 ATM-ig van minősítve, a Redmi Smart Band Pro-t bárhová veled tarthat, az otthoni hideg zuhanytól a sekély tengerparti vízig.

Ismerd meg a benned rejlő dobbanásokat!

24 órás szívritmus-ellenőrzés

A Redmi Smart Band Pro a nap 24 órájában nyomon követi a valós idejű pulzusszámodat, és könnyen olvasható grafikonokban pontos értékelést ad. A pánt rezegve figyelmeztet, ha a pulzusszámod kiesik a biztonságos zónából.

*Az alábbi képek és pulzusszámadatok csak példaként szolgálnak. A pulzusszámzónák az egyéni jellemzőidtől függően változhatnak.

Mérd meg a véroxigénszinted!

SpO₂ nyomon követés*

A vér oxigéntelítettsége (SpO₂) a személy általános egészségi állapotának egyik legfontosabb mutatója, amely a vér oxigénszintjét tükrözi. A Redmi Smart Band Pro a nyugalmat biztosítja azzal, hogy alvás közben automatikusan, illetve bármikor manuálisan teszteli a vér oxigénszintjét*.

Az alvásminőség nyomon követése

Kíváncsi vagy, hogy mi történik a testeddel alvás közben? A Redmi Smart Band Pro gondosan és pontosan figyeli alvásminőségedet és az alvásmintáidat.

Zavartalan, biztonságos alvás

A mély alvásra, a könnyű alvásra és a REM* fázisra vonatkozó részletes statisztikákat ellenőrizheted okostelefonodon, hogy javíthass az alvásminőségeden.

Bővebben az egészségügyeidről

A stressz szintjének megfigyelése

Ismerd meg a stressz-szintedet, hogy jól tudd kezelni. A Redmi Smart Band Pro segít megérteni, hogy mikor kell egy kicsit tovább hajtanod magad, és mikor végezz mélylégzés gyakorlatot.

Mélylégzéses gyakorlat

Az, ahogyan mély lélegzetet veszel, meghatározhatja a napodat. Végezz egy tudományosan irányított mélylégzésgyakorlatot a Redmi Smart Band Pro-val!

Női egészség

A Redmi Smart Band Pro előre jelzi a női ciklusszakaszok átmeneteit. Légy felkészült, légy büszke!

Mágneses töltés

Egyszerű és stabil töltés mágneses érintéssel

Meghosszabbított akkumulátor-élettartam

14 napos tipikus használati mód*
20 nap energiatakarékos üzemmód*

Xiaomi Wear App*

Párosítsd a Redmi Smart Band Pro-t a Xiaomi Wear/Xiaomi Wear Lite alkalmazással, hogy elkezdhesd az okosfitnesz utazást! Átfogóbb jelentéseket kapsz a napi aktivitási rekordjaidról és az egészségügyi mérőszámaidról, továbbá számos szórakozási lehetőség is vár rád.

*Androidos felhasználóknak a Xiaomi Wear alkalmazással működik az óra csatlakoztatása, míg az iOS felhasználóknak a Xiaomi Wear Lite alkalmazást kell telepíteniük.

További hasznos funkciók

Sokkal több olyan funkcióval rendelkezünk, ami tetszeni fog. Fedezd fel őket most!

Zenelejátszás

Időjárás-előrejelzés

Értesítések*

Ne zavarjanak funkció

Üzemszüneti figyelmeztetések

Bejövő hívás értesítése*

Ébresztőóra

Visszaszámláló időzítő

Telefon keresése

Stop Watch

*Ezt a terméket és annak funkcióit nem orvosi eszköznek tervezték, és nem célja betegségek előrejelzése, diagnosztizálása, megelőzése vagy gyógyítása.
*Az akkumulátor élettartamára vonatkozó összes tesztadat a 70mai Labs-től származik. Különböző tényezők befolyásolhatják az akkumulátor élettartamát, mint például a használt beállítások, a készülék üzemeltetésének módja, a környezeti feltételek stb., amelyek mind azt eredményezhetik, hogy az akkumulátor élettartama a tényleges használat során eltérhet a laboratóriumi adatokban találtaktól.
*A kijelzőre vonatkozó adatokat a Xiaomi Labs-től kaptuk. A kijelzőt lekerekített sarkokkal tervezték, és szabványos téglalapként mérik.
*Az edzésmódok automatikus felismerése: Be kell kapcsolnod az automatikus felismerést az edzés beállításoknál. Az edzés észlelése után a felhasználóknak meg kell erősíteniük az edzés típusát, hogy folytassák a teljes edzési tevékenység nyomon követését.
*50m vízállóság: Az 50m vízállóság a GB / T 30106-2013 szabványon alapul, és a China National Horological Quality Supervision and Testing Center tesztelte. Vízállósági jelentés számai: Redmi Smart Band Pro: QT2108085. A szalag vízállósági besorolása 5ATM (50 méter mélységben). Viselhető az uszodában, a part közelében úszás közben, vagy más sekélyvízi tevékenységek során. Forró zuhany alatt, szaunában vagy búvárkodás közben azonban nem használható. Továbbá ne feledd, hogy a vízi sportok során ne érje a szíjat közvetlen hatás a gyors áramlatoktól. A vízálló funkció nem állandó, és idővel csökkenhet.
*A SpO2 funkció nem szolgál betegség diagnosztizálására, megelőzésére, megfigyelésére, előrejelzésére, prognózisára, élettani folyamatok vizsgálatára vagy bármilyen más orvosi célra. Minden adat és nyomon követés kizárólag a jólét és személyes referenciaként használható. Ha kényelmetlenül érzed magad, kérjük, hagyatkozz professzionális orvosi eszközökre, vagy fordulj orvoshoz segítségért.
*REM: a Xiaomi Wear/ Xiaomi Wear Lite további beállításaiban be kell kapcsolnod a fejlett alvásfigyelést, hogy ezt a funkciót használhasd.
*A Redmi Smart Band Pro akkumulátor élettartamának tesztelésének feltételei tipikus használati módban a következők: Teljesen feltöltve; 30 percenként aktivált automatikus pulzusmérés; alvás fejlett monitorozása letiltva; stresszérzékelés letiltva; lift-csuklóból ébresztés funkció aktiválva; üzenetértesítések aktiválva; minden más beállítás a gyári alapbeállításokra állítva; napi 100 kapott és megjelenített értesítés; napi 2 riasztás, egyenként 5 másodperces rezgéssel; csuklóemeléssel ébresztés funkció aktiválása 100-szor; napi egyszeri adatszinkronizálás az alkalmazással; SpO2 szintek manuális mérése naponta kétszer; heti 60 perc edzés rögzítése.
*A Redmi Smart Band Pro akkumulátor élettartamának energiatakarékos üzemmódban történő tesztelésének feltételei a következők: Teljesen feltöltve; automatikus pulzusmérés letiltva; alvás megfigyelése letiltva; csuklóemeléssel ébresztés funkció letiltva; napi 100 kapott és megjelenített értesítés; napi 2 riasztás, egyenként 5 másodperces rezgéssel; napi 10 alkalommal feloldott képernyő; napi egyszeri adatszinkronizálás az alkalmazással; SpO2-szintek manuális mérése naponta kétszer.
*A Strava és minden kapcsolódó logó a developers.strava.com védjegye.
*Az Apple Health és minden kapcsolódó logó az Apple.com védjegye.
*Az üzenetekről és a bejövő hívásokról szóló értesítéseket is tartalmazó, de nem kizárólagosan ilyen funkciók megkövetelik a Xiaomi Wear/Xiaomi Wear Lite folyamatos futtatását a háttérben. További információért kérjük, olvasd el az alkalmazásban található beállítást.
*A felhasznált képek, hangok vagy videók kizárólag illusztrációs célokat szolgálnak a termék működésének bemutatására, és nem teljes mértékben reprezentálják magát a terméket.
*Egyedi IP-sávos arcok a jövőben eltávolításra kerülhetnek, ha a szerzői jogok lejárnak, kérjük, tekintsd meg, hogy rendelkezésre állnak-e.